Μέμος Μπεγνής


Ο γνωστός και αγαπημένος ηθοποιός σε όλους μας Μέμος Μπεγνής,

Ανήκει στο ακαταμάχητο και δυναμικό ζώδιο του σκορπιού. Κέρδισε όλους εμάς με το ταλέντο του στην υποκριτική και μας ταξίδεψε μέσα από τα σίριαλ τα οποία πρωταγωνίστησε.

Το ελληνικό κοινό μαγεύτηκε μαζί του, και είναι από τους καλλιτέχνες που ξεχώρισε και που ξεχωρίζει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Memos Begnis A (@memosbegnis)


Σαν σκορπιός έχει το χάρισμα να μπορεί «να κλέβει τις καρδιές μας»! Εκπέμπει έντονο μαγνητισμό κι έχει το χάρισμα να κερδίζει τα πλήθη.

Έχει ξεκάθαρους στόχους, ξέρει τι θέλει και έχει την δύναμη να μπορεί να το κερδίσει.

Είναι εργασιομανής και σε αυτό που κάνει, πάντα θέλει να δίνει τον καλύτερο του αυτό.

Είναι αυστηρός με τον εαυτό του και για αυτό πάντα φροντίζει να μας δίνει τον καλύτερο του κομμάτι, τις καλύτερες του ερμηνείες.

Έχει ωροσκόπο στον Λέοντα όπου αυτό δείχνει την αγάπη του για την τέχνη.

Αγαπά ιδιαίτερα αυτό που κάνει και για αυτό πάντα είναι προσεκτικός στις δουλειές του. Θέλει να υπάρχει ποιότητα και επιλέγει την ποιοτική προβολή.

Στην προσωπική του ζωή, του αρέσει να δίνει αγάπη αλλά και να φροντίζει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Είναι σημαντικό για αυτόν να στηρίζει τους άλλους και να μπορεί να τους κάνει να νιώθουν ασφάλεια.

Στην ζωή του, θέλει να υπάρχει σταθερότητα, θέλει να ξέρει που βαδίζει για αυτό και πειραματίζεται προσεκτικά, συνήθως αποφεύγει τις υπερβολές.

Ο Ερμής βρίσκεται στο ζώδιο του σκορπιού.

Είναι εύκολο λοιπόν για τον ίδιο να μπορεί εύκολα να κατανοεί αλλά και να αντιλαμβάνεται τα συναισθήματα των γύρω του.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι λίγο εσωστρεφής και επιφυλακτικός με τον Ερμή σε αυτή την θέση, αλλά όταν νιώσει ασφάλεια, τότε θα εκφραστεί ελεύθερα και θα κάνει και τους γύρω του να νιώσουν καλά.

Ο Άρης βρίσκεται και αυτός στο ζώδιο του σκορπιού!

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Μέμος Μπεγνής είναι μια «κρυφή δύναμη»!

Συνήθως δεν εξωτερικεύει έντονα τον θυμό του, έχει το χάρισμα να μπορεί να συγκρατείται όταν όμως νιώσει ότι πρέπει να το κάνει, σε συνδυασμό με τον Ερμή στον σκορπιό θα πει «λίγα λόγια, χωρίς ιδιαίτερη έκρηξη θυμού, αλλά αυτά τα λόγια θα είναι καθοριστικά!»

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και η Σελήνη του στο ζώδιο του Υδροχόου!

Είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να ταξιδεύει!

Αγαπά ιδιαίτερα τα ταξίδια και του αρέσει να ανακαλύπτει καινούρια πράγματα σε οτιδήποτε!!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Memos Begnis A (@memosbegnis)


Αγαπά ιδιαίτερα όμως τα ταξίδια του μυαλού και της ψυχής! Με την Σελήνη και την Αφροδίτη σε αυτά τα ζώδια αγαπά την ελευθερία σε όλους τους τομείς!

Δεν του αρέσει η καταπίεση και το «πρέπει».

Αντίθετα για οτιδήποτε κάνει, θέλει να υπάρχει συναίσθημα , να βγαίνει από την ψυχή του γιατί μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα.

Το τρίγωνο Άρη – Κρόνου δείχνει ένα πολύ συγκροτημένο άτομο. Επίσης ξέρει να διαχειρίζεται καλά την ενέργεια του και μπορεί να ακολουθήσει σωστά ένα πρόγραμμα. Προτιμά την οργάνωση.

Το τετράγωνο Άρης – Σελήνη δείχνει ότι αρκετές φορές μπορεί να υπάρχουν διάφορα σκαμπανεβάσματα στην διάθεση, και ότι δυσκολεύεται να κρύψει τα πραγματικά του συναισθήματα γιατί τότε πνίγεται.

 

Με βάση την ανάλυση του γενέθλιου ωροσκοπίου, του προοδευμένου αλλά και της ηλιακής επιστροφής, δείχνει ότι είναι ένα δημιουργικό και καλό χρονικό διάστημα για τον αγαπημένο μας καλλιτέχνη.

Εμείς θα περιμένουμε να τον απολαύσουμε στις επόμενες δουλειές του, και φυσικά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία!

Ευχαριστούμε θερμά τον Μέμο Μπεγνή για την συνέντευξη που μας παραχώρησε.

Παπαδοπούλου Μαρία. Ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος? Είναι κάποια χώρα ή κάποιο νησί;

Μπεγνής Μέμος. Αναμφισβήτητα το Λονδίνο. Με κάθε ευκαιρία πηγαίνω όχι μόνο για την ομορφιά της πόλης, το υπέροχο κλίμα και τα μαγαζιά, αλλά και για να δω όσα περισσότερα musical μπορώ, που είναι και η μεγάλη μου αγάπη!

Π.Μ. Ποια είναι τα χόμπι σου;

Μ.Μ. Λατρεύω τον κινηματογράφο, οπότε με κάθε ευκαιρία πηγαίνω αλλά και έχω και μια τεράστια συλλογή από dvd με αγαπημένες ταινίες, όπου με κάθε ευκαιρία βλέπω με αγαπημένους φίλους.

Άλλες αγαπημένες ασχολίες είναι οι κατασκευές.

Ότι έχει να κάνει με τα χέρια. Λατρεύω να φτιάχνω τεράστια παζλ, και να ασχολούμαι με τις ώρες ψάχνοντας κομμάτια, αλλά και να κατασκευάζω οτιδήποτε με χαρτί ή ξύλο.

Π.Μ. Τι είδους μουσική ακούς;

Μ.Μ. Επειδή έχω μεγαλώσει με κλασσική μουσική αφού όλα αυτά τα χρόνια από παιδί τη σπούδαζα, λατρεύω τα ορχηστρικά ακούσματα.

Αγαπημένο μου είδος είναι  η κινηματογραφική μουσική. Λατρεύω επίσης και την Ιταλική μουσική, αλλά και τη pop- rock  και τα παλιά καλά λαϊκά τραγούδια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Memos Begnis A (@memosbegnis)


Π.Μ. Τι ταινίες προτιμάς;

Μ.Μ. Είμαι άνθρωπος που λατρεύω τα παραμύθια. Τρελαίνομαι για ταινίες φαντασίας και κινούμενα σχέδια. Επίσης μου αρέσουν οι κοινωνικές ταινίες αλλά και περιπέτειες φαντασίας χωρίς αίμα και βία.

Π.Μ. Από όλες τις σειρές που έχεις πρωταγωνιστήσει, υπάρχει κάποια που ξεχώρισες ιδιαίτερα;

Μ.Μ. Θα ξεχώριζα δυο… Το άκρως οικογενειακόν που ήταν το «βάπτισμα» αλλά και η πρώτη επιτυχία που συμμετείχα και βεβαίως το «Μη μου λες αντίο» ως πρώτη προσωπική επιτυχία.

 

Π.Μ. Πόσο δύσκολο είναι κάθε φορά να ενσαρκώνεις διαφορετικούς ρόλους;

Μ.Μ. Εξαρτάται από τους ρόλους. Αν πρόκειται για ρόλο καθημερινού σημερινού ανθρώπου ή για κάποιον κλασσικό ρόλο. Αλλιώς αντιμετωπίζεις έναν «ανάλαφρο» ρόλο πχ μιούζικαλ και αλλιώς τον Λεονάρντο απ τον ματωμένο γάμο. Ο κάθε ρόλος έχει τη δυσκολία του αναμφισβήτητα.

Π.Μ. Έχεις κάθε φορά άγχος όταν ανεβαίνεις στην σκηνή;

Μ.Μ. Βεβαίως. Πάντα. Δεν είναι δυνατόν να μην έχεις αγωνία. Ειδικά στις πρώτες παραστάσεις που αγωνιάς αν θα ανταπεξέλθεις σε έναν συγκεκριμένο ρόλο αλλά και αν θα έχει αποδοχή απ τον κόσμο που έρχεται να σε δει.

Έπειτα γίνεται ρουτίνα χωρίς απαραίτητα να μην εξελίσσεσαι.

Πάντα βρίσκεις πράγματα να κάνεις πάνω σε έναν ρόλο όσο περνά ο καιρός και πάντα εξελίσσεσαι.

Π.Μ. Με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστείς;

Μ.Μ. Είχα την τύχη να συνεργαστώ με πολύ σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα. Αν ποτέ θα προσπαθούσα να κάνω καριέρα στο εξωτερικό – που δεν υπάρχει περίπτωση – έχω αγάπη σε δυο σκηνοθέτες. Στον Steven Spielberg  και στον Tim Burton. Όνειρα μεν αγάπες μεγάλες δε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Memos Begnis A (@memosbegnis)


Π.Μ. Η οικονομική κρίση, έχει επηρεάσει πολύ τον καλλιτεχνικό χώρο;

Μ.Μ. Απίστευτα πολύ. Είναι ο κλάδος που έχει χτυπηθεί περισσότερο. Ο κόσμος όταν δεν έχει χρήματα, το πρώτο που θα κόψει θα είναι η διασκέδαση του.

Η έξοδος του. Οπότε δεν θα πάει στο θέατρο όσο συχνά πήγαινε.

Και όσον αφορά την τηλεόραση, όταν δεν υπάρχει χρήμα θα γίνουν 5 σειρές από 40 που γίνονταν παλιά.

Οπότε είναι κατανοητό ότι πολλοί συνάδελφοι μένουν χωρίς δουλειά. Και το ποσοστό είναι τεράστιο.

Π.Μ. Είσαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος για την οικονομική κρίση που περνά η χώρα; Πιστεύεις ότι θα έρθουν «καλύτερες μέρες»;

Μ.Μ.Αν και τα πράγματα πια είναι τραγικά και δεν υπάρχει φως από πουθενά, είμαι άνθρωπος που προσπαθώ να βλέπω τα πάντα αισιόδοξα.

Είμαι της γνώμης ότι θα περάσουμε πολύ δύσκολα αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι τίποτα δεν είναι μόνιμο. Πάντα τα σκηνικά αλλάζουν.

Κι επειδή, δεδομένου της σημερινής κατάστασης, δεν υπάρχει  περίπτωση να γίνουν χειρότερα απ ότι είναι, κάποια στιγμή το τοπίο θα αλλάξει. Λοιπόν ναι. Είμαι αισιόδοξος.

Π.Μ. Τι είναι για σένα η φιλία; Την θεωρείς σημαντική;

Μ.Μ. Η φιλίες είναι το άλφα και το ωμέγα στη ζωή ενός ανθρώπου. Και αυτό που τις κάνει σημαντικές είναι το πόσο σπάνιο μπορεί κάποιος να έχει φίλους ουσιώδεις.

Με την έννοια της λέξης.

Να μην είναι κοντά σου μόνο στα δύσκολα, που ενδεχομένως οι ψεύτικοι φίλοι να χαίρονται με τον πόνο σου, αλλά και στις ευτυχισμένες στιγμές μας να χαίρονται επί της ουσίας για μας.

Π.Μ. Τι είναι για σένα ο έρωτας;

Μ.Μ. Σημαντικό κομμάτι της ζωής μου.

Όταν είμαι ερωτευμένος λειτουργώ απίστευτα καλά.

Είναι οι κεραίες μου παντού!!

Περιμένω τη στιγμή να τελειώσω τη δουλειά μου για να πάω σπίτι να συναντηθώ με τον άνθρωπο μου, να μοιραστώ τις ανησυχίες μου, να νιώσω τη ζεστασιά μιας αγκαλιάς.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Memos Begnis A (@memosbegnis)


Να έχω έναν άνθρωπο να με νοιάζεται. Είναι υπέροχο όταν συμβαίνει.

Π.Μ. Πιστεύεις στην αστρολογία;

Μ.Μ. Δεν πιστεύω με την έννοια που έχει καταντήσει σήμερα. Να ανοίξω ένα περιοδικό ή να δω έναν αστρολόγο στην τηλεόραση να λέει κάποια πράγματα.

Δεν μπορεί σε όλους τους σκορπιούς του κόσμου να συμβούν τα ίδια πράγματα.

Ή να πρέπει να προσέξουν τα ίδια πράγματα.

Πιστεύω όμως ότι τα άστρα επηρεάζουν τους ανθρώπους και μια λεπτομερής μελέτη πάνω σε έναν άνθρωπο, από κάποιον γνώστη και επαγγελματία, σύμφωνα με την ημερομηνία και ώρα γέννησης του και τις συνόδους των πλανητών, μπορεί να τον βοηθήσει σε πολλά πράγματα.

Π.Μ. Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου;

Μ.Μ. Προς το παρόν κάνουμε μια μουσική παράσταση με ηθοποιούς (Τζένη Μπότση, Δημήτρη Βλάχο, Στέργια Μιχαήλου και Χριστίνα Πομόνη), το «Κόντρα», με στόχο να πάμε κόντρα στην κατάθλιψη και τη μιζέρια της εποχής με αγαπημένα νέα και παλιά, ελληνικά και ξένα τραγούδια.

Απ την άλλη προβάλλεται το καινούργιο μου σήριαλ στον Αντ1 «Ελεύθερος κι ωραίος» και για του χρόνοι βλέπουμε. Τα πράγματα είναι δύσκολα όσον αφορά τις δουλειές μας αυτήν την περίοδο.

Π.Μ. Παρακολουθείς τηλεόραση αυτή την εποχή; Τι είναι αυτό που σου αρέσει και αυτό που δεν σου αρέσει;

Μ.Μ. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση. Βλέπω μόνο ταινίες. Δε μου αρέσει η κατάντια της τηλεόρασης σήμερα.

Δεν μπορώ να βλέπω άλλο reality shows, παιχνίδια με συνταγές, ίντριγκες, κιτρινίλα, να ασχολούνται και να σχολιάζουν τα ρούχα και τα τακούνια της τάδε τηλεοπτικής ανύπαρκτης tv περσόνας. Αξίζουμε μια καλύτερη τηλεόραση και όχι την κατάντια της σημερινής.

Π.Μ. Ποια συμβουλή θα έδινες στα νέα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τον καλλιτεχνικό χώρο;

Μ.Μ. Να σπουδάσουν! Να μορφωθούν! Να έχουν παιδεία!! Πολύ σημαντικό να είναι καταρτισμένα με ότι μπορούν!

Να έχουν το κύρος της γνώμης τους! Να έχουν προσωπικότητα.

Να μην πέφτουν στις παγίδες της εφήμερης δημοσιότητας που μας πλασάρουν τα reality της φθήνιας.

Αν θέλουν να κάνουν αυτή τη δουλειά επί της ουσίας, να το κάνουν επειδή τους αρέσει το θέατρο και ο κινηματογράφος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Memos Begnis A (@memosbegnis)


Να το αγαπούν. Να διαβάζουν θεατρικά. Να βλέπουν ταινίες. Να μην το κάνουν για να γίνουν διάσημοι ή να κάνουν εξώφυλλα.

Να πάρουν παράδειγμα τα εκατοντάδες παιδιά που βγήκαν από reality ή σήριαλς έχοντας μόνο μια καλή εμφάνιση και τίποτε άλλο, και εξαφανίστηκαν.

Κι επίσης να έχουν καβάτζα και κάτι άλλο γιατί ειδικά στις εποχές μας το να κάνεις αυτή τη δουλειά με διάρκεια είναι κάτι από δύσκολο μέχρι ακατόρθωτο.

 

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!