Πρόοδοι Πλανητών


Μία μέθοδος για να μελετήσουμε και να προβλέψουμε την ζωή ενός ανθρώπου μετά από ένα μεγάλο διάστημα είναι η χρήση της προόδου των πλανητών.

Είναι ένας πολύ χρήσιμος τρόπος με τον οποίο παίρνοντας την συγκεκριμένη στιγμή του παρόντος και των θέσεων των πλανητών, την μεταφέρεις για παράδειγμα μετά δέκα ημέρες και εξετάζεις τις νέες τους θέσεις, έτσι μπορούμε και έχουμε το τι θα συμβεί μετά δέκα χρόνια.

Κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία που πρέπει να εξετάζονται σ’ αυτή την περίπτωση είναι όταν ο προοδευμένος Ήλιος αλλάζει ζώδιο, αυτό εξαρτάται όπως είναι λογικό από την ηλικία του ατόμου, η σημαντικότερη στιγμή λοιπόν είναι όταν αλλάζει ο Ήλιος ζώδιο, διότι τότε θα έχουμε σημαντικές διαφοροποιήσεις στη ζωή του ατόμου που ερευνούμε.

Θα είναι δηλαδή, μια περίοδος κυρίως πριν την αλλαγή όπου τα γεγονότα και η συμπεριφορά θα είναι πολύ ιδιαίτερα, αφού θα υπάρχουν χαρακτηριστικά βιασύνης, αγωνίας και μια αίσθηση να προλάβει το άτομο τις εξελίξεις.

Επίσης πρέπει να εξετάσουμε την προοδευμένη Σελήνη η οποία κινούμενη στους οίκους του γενέθλιου χάρτη ενός ατόμου για να κάνει έναν πλήρη κύκλο απαιτούνται περίπου 28 χρόνια.

Βέβαια ο προοδευμένος Ήλιος παίζει σημαντικότερο ρόλο από αυτόν της προοδευμένης Σελήνης, ωστόσο το ζώδιο που συναντάμε την προοδευμένη Σελήνη, είναι αυτό που θα χαρακτηρίζει την ψυχολογική διάθεση και την κατάσταση που είναι το άτομο.

Επίσης έχει σημασία κάθε πότε περνά η προοδευμένη Σελήνη από τον Ωροσκόπο, το Μεσουράνημα, την Δύση και το Ναδίρ του ατόμου αυτού, διότι η κάθε μία προσδιορίζει την κατάσταση, το ψυχολογικό προφίλ του ατόμου.

Κατά την περίοδο που έχουμε την προοδευμένη Νέα Σελήνη, τότε το άτομο ξεκινά μια νέα φάση της ζωής του.

Θα κάνει οπωσδήποτε ένα νέο ξεκίνημα σε κάποιον βασικό τομέα και κατά την διάρκεια της Πανσελήνου θα συλλέξει τους καρπούς των προσπαθειών του. Όταν βέβαια η προοδευμένη Σελήνη είναι φθίνουσα, τότε το άτομο δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για εκείνο που ξεκίνησε, όσο για κάτι καινούριο και μάλλον αδιαφορεί για την προηγούμενη φάση του. Όλος αυτός ο κύκλος είναι η αρχή και το τέλος μιας πορείας του ατόμου.

Οι προοδευμένοι Πλανήτες μας δίνουν τις διαφοροποιήσεις του κάθε ατόμου στην προσωπική του ζωή και αυτές εξαρτώνται από τις διελεύσεις τους και τις όψεις που κάνουν με τους γενέθλιους πλανήτες του κάθε ατόμου.

Έτσι λοιπόν ελέγχουμε τις προόδους του ηλιακού τόξου και τις συγκρίνουμε με την πρόοδο των εξωτερικών πλανητών, διαπιστώνουμε τότε ότι αυτοί κινούνται πολύ αργά σε σχέση με τον Ήλιο.

Ο Ήλιος προχωρά κάθε μέρα κάποιες μοίρες σε αντίθεση με τους εξωτερικούς πλανήτες. Έτσι λοιπόν αντιστοιχώντας ένα έτος με ένα χρόνο, τότε μπορούμε να βρούμε τις αλλαγές που θα συμβούν κατά την διάρκεια αυτή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!