Όψεις Πλανητών με τον Ν. Δεσμό


Όλες οι όψεις στον γενέθλιο χάρτη με τον Νότιο Δεσμό, εκτός από την σύνοδο που είναι ειδική περίπτωση,

Αναφέρονται σε δυνάμεις που έδρασαν κατά του προσώπου σε ένα στάδιο πριν την παρούσα ζωή.

Τονίζουν εξωτερικές πραγματικότητες, παρόλο που συχνά εκφράζονται εννοείται και στην τωρινή ζωή. Συνήθως, αυτοί οι πλανήτες που συναντούν τον Νότιο Δεσμό παραπέμπουν σε άλλους ανθρώπους, σχέσεις που έπαιξαν κάποιο ρόλο στην εμπειρία του ατόμου.

Τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις αντιστοιχούν με άλλους ανθρώπους ή καταστάσεις οι οποίες το άτομο τις έχει στο παρελθόν βιώσει ως προκλήσεις, αντίσταση ή αρνητικότητα.

Τα τρίγωνα και τα εξάγωνα συνδέονται με τους ανθρώπους και τις περιστάσεις που θεωρήθηκαν ότι είναι υποστηρικτικά, αλλά με δεδομένο ότι ο Νότιος Δεσμός είναι πάντα ύποπτος φορέας κάρμα, πρέπει να προσέξουμε πριν αποφασίσουμε ότι τα τρίγωνα και τα εξάγωνα είναι καλοί δείκτες.

Θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν απλά “ασφαλή καταφύγια” και αντί να κάνουν καλό στην προσωπικότητα του σήμερα, να την καθηλώσουν σε υποτιθέμενα ταλέντα ή συνήθειες που κάποτε απέδωσαν καλά, αλλά τώρα λειτουργούν σαν τροχοπέδη.

Με τα τρίγωνα και τα εξάγωνα, είμαστε πάντα σε επιφυλακή για τους τρόπους με τους οποίους το άτομο θα μπορούσε να έχει υποστήριξη από τον εαυτό του ή από άλλους στο να νιώθει καλά με ό,τι ήδη έχει, χωρίς να προχωράει. Αυτό οδηγεί σε αυτό – υπονόμευση των τωρινών προσπαθειών.

Τα πιο υποβλητικά μοτίβα σε σχέση με τον Νότιο Δεσμό εκτός από την πανίσχυρη σύνοδο, είναι τα τετράγωνα και οι αντιθέσεις.

Οι υπόλοιπες όψεις πολύ συνοπτικά:

Όψη χιαστί δείχνει εντάσεις, άγριες αντιπαραθέσεις, ανάγκη για πολύ περισσότερη προσαρμογή σε καταστάσεις και ανθρώπους που εμφανίζονται στην ζωή του ατόμου απρόσκλητοι.

Τα ημι-τετράγωνα υποδεικνύουν χρόνιες, αλλά ανεκτές ταλαιπωρίες που παίρνουν με τον καιρό τον χαρακτήρα συνήθειας, όπου το άτομο μαθαίνει να ζει με αυτές.

Τα πεντάγωνα σηματοδοτούν τα διαλείμματα στη δράση, προσωρινές ανακωχές με τους άλλους και με τον εαυτό μας, “θείες επισκέψεις,” και δημιουργικά ιντερλούδια.

Πλανήτες σε αντίθεση με το Νότιο Δεσμό

Ένας πλανήτης που αντιτίθενται στον Νότιο Δεσμό αντιπροσωπεύει κάτι ή κάποιον που μπλοκάρει, καταπίεσε ή από την άλλη εξώθησε με την δύναμή του σε αποκάλυψη ταλέντων το άτομο στο παρελθόν. Είναι ένα δείκτης που αντιπροσωπεύει κάτι ανυπέρβλητο και άλυτο, ή κάτι ανέφικτο. Συμβολίζει τον τοίχο της πραγματικότητας. Εννοείται ότι αν ένας πλανήτης είναι σε αντίθεση με τον Νότιο Δεσμό, είναι σε σύνοδο με τον Βόρειο!  Άρα το ίδιο θέμα θα το βρούμε μπροστά μας!

Πλανήτες σε τετράγωνο με τον Νότιο Δεσμό

Κάθε πλανήτης σε τετράγωνο με τον Νότιο Δεσμό θα είναι φυσικά σε τετράγωνο και με τον Βόρειο Δεσμό, άρα με το μέλλον του ανθρώπου. Οι πλανήτες που κάνουν στο παρελθόν τετράγωνο, δείχνουν αυτό ακριβώς το θέμα για το οποίο κατεβήκαμε πάλι στη γη, τα άλυτα θέματά μας. Ένας πλανήτης σε τετράγωνο με τον Νότιο Δεσμό αντιπροσωπεύει ένα πρόσωπο, περίσταση ή θέμα που πέρασε, εξοργίστηκε, εξόργισε, δημιούργησε πόνο, θυμό, αύξησε το κάρμα και στην παρούσα ζωή πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό και να λύσουμε τα όποια προβλήματα.

Όλα τα τετράγωνα με τον Νότιο Δεσμό δεν αντιπροσωπεύουν αναγκαστικά τα δικά μας λάθη. Μερικά τετράγωνα αντιπροσωπεύουν απλώς την αδυναμία μας σε ένα πρόσωπο που έρχεται και επανέρχεται στην ζωή μας. Μπορεί τα λάθη να τα κάνει αυτό το πρόσωπο και πρέπει να βρούμε τον τρόπο να σταματήσουμε την εξάρτηση.

Η Σύνοδος Πλανητών με τον Νότιο Δεσμό

Πιθανόν να είναι η πιο ενδιαφέρουσα περίπτωση. Η σύνοδος ενός πλανήτη με τον Νότιο Δεσμό έχει διπλή ιδιότητα: μπορεί να υποδεικνύει ένα πανίσχυρο κάρμα που θα χρειαστεί μεγάλη προσωπική προσπάθεια για να το λύσουμε, αλλά μπορεί και να είναι απόλυτα ο δείκτης του τι πρέπει να κάνουμε για να το λύσουμε με μιας.

Συνήθως όταν έχουμε προσωπικούς πλανήτες σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό, όπως ο Άρης, αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες, έχουμε λογαριασμούς με το παρελθόν, γεννιόμαστε με πολλές δομημένες προκαταλήψεις και είμαστε άκαμπτοι, μέχρι να ξεκλειδώσουμε από την εμπειρία μας το μοτίβο της ζωής μας.

Όταν έχουμε συλλογικού πλανήτες σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό, για παράδειγμα τον Ουρανό, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, αλλά όχι λόγω της συνόδου, λόγω της αντίθεσης με τον Βόρειο Δεσμό!

Αν ο Ουρανός μας σπρώχνει από το παρελθόν μας να ασχοληθούμε με τα κοινά σε βαθμό επανάστασης, η αντίθεση που κάνει με το μέλλον μας υποδηλώνει ότι θα πρέπει να είμαστε ευγενείς και να συνδεόμαστε προσωπικά με κάθε αντικείμενο, κατάσταση ή ομάδα ανθρώπων, για να μην κάνουμε λάθη του παρελθόντος.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Quaoar : Το κάρμα των ίντιγκο

In category Καρμική Αστρολογία

Από τους πιο νέους ανακαλυφθέντες πλανήτες. Ο Quaoar, είναι ένα αστρολογικό κλειδί γι ...

Κάρμα και σέξ !

In category Καρμική Αστρολογία

Ποιος είναι ο ρόλος που παίζει το σεξ στην μεγάλη καρμική περιπέτεια; Δεν εννοούμε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!