Μαριάννα Τουμασάτου


Το κορίτσι με το γλυκό χαμόγελο

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι μια πολύ επιτυχημένη ηθοποιός που όλοι έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει μέσα από την συμμετοχή της σε πολύ επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές αλλά και από τους θεατρικούς ρόλους στους οποίους και έχει ξεχωρίσει.

Ο αστρολογικός της χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Η Μαριάννα είναι μια δυναμική και εξωστρεφής Τοξοτίνα, η οποία σε κερδίζει με το χαμόγελο και το ιδιαίτερο χιούμορ της. Η αγάπη της για τα ταξίδια και η επιθυμία της να μαθαίνει συνέχεια καινούργια πράγματα και να εξελίσσετε, είναι κυρίαρχα στοιχεία της προσωπικότητας της. Φυσικά όλα αυτά δεν θέλει να τα κρατάει για τον εαυτό της αλλά της αρέσει να τα μοιράζετε, γεγονός που την κάνει μια πολύ δασκάλα. Ωστόσο, εξαιτίας της όψης τετραγώνου που σχηματίζει ο Δίας με τον Ερμή της πολλές φορές την παρασύρει να μοιράζετε και γνώσεις που για τους άλλους μπορεί να είναι αδιάφορες.

Η Σελήνη της στον Υδροχόο, της δίνει έντονη διαίσθηση και κοινωνικές ανησυχίες, παράλληλα όμως την ωθεί να κοιτά συνέχεια μπροστά και να μην αφήνει να την επηρεάζουν οι απαιτητικές καταστάσεις της καθημερινότητας.

Ο Ωροσκόπος της στο Ζυγό την ωθεί να αποζητά την ηρεμία και την αρμονία γύρω της, για την Μαριάννα το “εμείς” και το “συνεργάζομαι” είναι πολύ σημαντικές έννοιες, κάτι το οποίο γνωρίζουν πολύ καλά τόσο οι δικοί της άνθρωποι όσο και οι συνεργάτες της.

Η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ωροσκόπο της, την κάνει ιδιαίτερα αγαπητή και την βοηθάει να έχει θετική σκέψη και στάση απέναντι στη ζωή, γεγονός που ενισχύεται ακόμα περισσότερο από την όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Ήλιος με την Σελήνη της.

Πίσω όμως από αυτό το γλυκό χαμόγελο κρύβεται μια γυναίκα η οποία εξαιτίας της όψης συνόδου που σχηματίζει ο Άρης με την Σελήνη της δεν θα διστάσει να μπει μπροστά για να προστατεύσει την οικογένεια και τους αγαπημένους της.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο της δίνει υπομονή και επιμονή, ενώ την βοηθάει να δουλεύει ακούραστα και να δίνει σχήμα και μορφή στα όνειρα της.

Η όψη τετραγώνου που σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Άρη την κάνει να παθιάζεται με ότι αγαπά, είτε αυτό είναι η δουλειά της είτε οι δικοί της άνθρωποι.

Συνεχίζοντας την ανάλυση του χάρτη της, η όψη εξάγωνου που σχηματίσει ο Πλούτωνας με τον Ποσειδώνα αλλά και η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ποσειδώνας της με τον Ερμή μας δείχνουν ότι η Μαριάννα είναι γεννημένη καλλιτέχνης, η ικανότητα της στις μιμήσεις, η διαίσθηση της και ο πλούτος της ψυχής της, μόνο μέσα από την Τέχνη θα μπορούσε να εκφραστεί δημιουργικά.

Η καινούργια χρονιά υπόσχεται ότι θα φέρει στην Μαριάννα πολύ σημαντικές συνεργασίες, για τις οποίες η επιτυχία είναι μονόδρομος. Καλή επιτυχία Μαριάννα!!!

6d7c168a 6878 4e7b 85f2 6e12d5775ddf

Ηθοποιός με τεράστια γκάμα

Η Μαριάννα Τουμασάτου τέλειωσε την δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης/ Κάρολος Κουν, όπου τα 3 πρώτα χρόνια της καριέρας της έπαιξε σε 6 παραστάσεις του θεάτρου Τέχνης. Συνέχισε στο θέατρο με ωραία έργα και με καλούς συνεργάτες, όμως ο πολύς κόσμος την έμαθε από την τηλεόραση: Αναστασία, Εκείνες κι΄ εγώ, Νταντά για όλες τις δουλειές, Βέρα στο δεξί, Οι συμμαθητές… είναι μερικές από τις σειρές που έχει παίξει.

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

9302029f 15cd 4800 b921 ba6e2c47a037

1.Μαριάννα μου καλημέρα, που σε πετυχαίνω;

Στο αυτοκίνητο. Πηγαίνω στη δουλειά

2. Στα είπα κατ΄  ιδίαν, αλλά θέλω να στο πω και δημόσια. Στην «Νούρα», το έργο που παίζεις στο θέατρο, είσαι συγκλονιστική. Συγχαρητήρια. Σε έχουμε δει σε δεκάδες ρόλους αλλά εδώ είσαι σπαραχτική…

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, ήταν ένας πολύ δύσκολος ρόλος για μένα, γιατί με έφερνε συναισθηματικά σε πολύ δύσκολη θέση και εν τέλει αποφάσισα να ακολουθήσω αυτή τη δύσκολη θέση παρά μια τεχνική, που θα μου επέτρεπε πάντα πιο καθαρό  λόγο, ενώ τώρα από τα πολλά κλάματα δεν καταλαβαίνω ούτε εγώ τι λέω… (γέλια)

3. Σε έμαθα από την τηλεόραση και σε είχα κατατάξει – μέσα μου – στις τηλεοπτικές ηθοποιούς. Με αυτήν σου την ερμηνεία, μου τα έφερες όλα τούμπα. Εσύ είσαι για μεγάλους ρόλους… ακόμα και για αρχαίο δράμα. Θα ήθελες να παίξεις στην Επίδαυρο;

Και πάλι σε ευχαριστώ. Φυσικά και θα ήθελα να παίξω στην Επίδαυρο, είναι ένας μαγικός χώρος που είχα βέβαια την τύχη και την τιμή ως φοιτήτρια να βρεθώ εκεί, αλλά και τώρα ως κάπως πιο γνωστή θα ήθελα να ξαναπατήσω το ποδαράκι μου…

4.Επανέρχομαι στην «Νούρα». Τι σε έκανε να δεχτείς να παίξεις ένα τέτοιο ρόλο;

Είναι ένα εξαιρετικό κείμενο, εγώ έχω μια βαθιά ευαισθησία απέναντι στα κοινωνικά θέματα εν γένει, οπότε αφού μου δόθηκε η ευκαιρία να ασχοληθώ με ένα από αυτά το έκανα με μεγάλη μου χαρά.

5. Ε, λοιπόν για να καταλάβεις, σε κάποια σημείο ο αστρολογικός χάρτης λέει, ότι η Σελήνη σου στον Υδροχόο σου δίνει… «έντονη διαίσθηση και κοινωνικές ανησυχίες»!

Δεν ξέρω πολλά από ζώδια, όμως όπως  η γιαγιά  μου αισθανόταν πράγματα πριν της συμβούν, μου τυχαίνει και εμένα… και ορισμένες φορές με αγριεύει κιόλας.

6.Πιστεύεις ωστόσο ότι τα άστρα και οι θέσεις των πλανητών επηρεάζουν την ζωή και τις αποφάσεις μας;

Πιστεύω ότι επηρεάζουν. Πιστεύω ότι η αστρολογία έχει να κάνει με τη στατιστική, η Πανσέληνος τραβάει τα νερά, οι άνθρωποι είμαστε κατά 80% από νερό, οπότε πως να μην αντιδράσει ο άνθρωπος στην Πανσέληνο. Εμένα αυτά μου φαίνονται φυσιολογικά και όχι μαγιολίκια.

7.Τον αστρολογικό σου χάρτη στον έχουν κάνει ξανά;

Μου τον έχουν ξανακάνει, αλλά δεν καταλαβαίνω να τον διαβάσω οπότε βρίσκεται σε κάποιο συρτάρι έτσι.

8.Κάποια στιγμή και επειδή έπαιζες σε πολύ πετυχημένες τηλεοπτικές σειρές, μπήκες στο μάτι των gossip ΜΜΕ, υπήρξαν φορές που σε έκαναν να αισθανθείς άβολα;

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κακοπέσει όπως άλλοι συνάδελφοι. Ελάχιστες φορές μου έχουν φερθεί με αγένεια. Είμαι στη δουλειά από το 1991 που αποφοίτησα από τη σχολή, οπότε σε όλα αυτά τα χρόνια, οι κάποιες λίγες κακές στιγμές ξεχνιούνται.

9.Έχεις μια κορούλα 9 ετών, περνάς αρκετό χρόνο μαζί της ή θα ήθελες κι΄ άλλο – πιο πολύ;

Όλοι οι γονείς θέλουν πάντα περισσότερο χρόνο να περνάνε με τα παιδιά τους, αλλά όλα νομίζω ότι θέλουν ισορροπία, αν δεν θέλουμε τα παιδιά μας να είναι κολλημένα στην ποδιά μας, ικανοποιώντας δικούς μας εγωισμούς και ανασφάλειες στερώντας τους το διάδρομο απογείωσής τους.

10.Έχει αδυναμία σε σένα ή στον πατέρα της;

Έχει αδυναμία στον πατέρα της, αλλά νομίζω ότι μπορεί και να τη μοιραζόμαστε εν τέλει αυτή την αδυναμία.

11.Έχεις διακρίνει να έχει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο;

Έχει πολλά και αυτά τα έχει πάρει από τον πατέρα της όλα. Δεν είμαι κουκουβάγια – αλήθεια λέω – είναι πολυτάλαντο παιδί.

72bdaa514ff54de1c2cefbc6bffde819

12.Η σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», στην οποία οι τηλεθεάτριες σε παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα, πότε τελειώνει;

Ποιος να ξέρει, να μας πει και εμάς… Αυτά τα αποφασίζουν τα κανάλια και οι δημιουργοί.

13.Πως είναι να δουλεύεις μαζί με τον σύζυγο σου;

Πολύ οικεία συνθήκη, έτσι και αλλιώς πρώτα μάθαμε να δουλεύουμε μαζί και μετά να ζούμε μαζί.

14.Ταξίδια, εκδρομές, ύπνος…αν σε ρωτούσα τι σου λείπει;

Ταξίδια και ύπνος. Οι μικρές εκδρομές περισσότερο με κουράζουν παρά τις απολαμβάνω.

15.Έχεις κολλητούς φίλους;

Βέβαια. Έχω τον κολλητό μου από το σχολείο που είναι και νονός της κόρης μου, έχω την παιδική μου φίλη που ζει στην Αμερική (5 χρονών γίναμε φίλες), η Υρώ Λούπη που είναι και κουμπάρα μου. Αυτός είναι ο πιο στενός και πολύχρονος κλοιός φιλίας. Αλλά επειδή είμαι ευλογημένος άνθρωπος, έχουν μπει και άλλοι φίλοι στη ζωή μου, φίλοι αληθινοί και ωραίοι.

16.Και για να μην σε απασχολώ άλλο… τι σχέδια έχεις για το 2020;

Να χαμογελάω…

17.Σ΄ ευχαριστώ για την κουβεντούλα μας και σου εύχομαι Καλή χρονιά με προσωπική ισορροπία και οικογενειακή ευτυχία.

Χίλιες ευχές για υγεία και δημιουργία.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!