Ωροσκόπος Ζυγός –Αισθητική Αρμονία


Για τους ανθρώπους με Ωροσκόπο Ζυγό, η ζωή βιώνεται σαν μία συνεχόμενη ροή επιλογών.

Οι σκόπιμες και προσεκτικά διαλεγμένες πράξεις γίνονται το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα, καθώς βλέπουν τα πάντα από αρκετές οπτικές γωνίες πριν διαλέξουν. Ο Ζυγός είναι ζώδιο του Αέρα, έχει να κάνει με την δικαιοσύνη, την ισότητα και τις σωστές ανθρώπινες σχέσεις.

Έτσι, νιώθουν την ανάγκη να είναι αντικειμενικοί και δίκαιοι σε όλες τις αλληλεπιδράσεις τους, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε κάτι άσχημο αν μία απόφαση ή μία λύση δεν μπορεί να επιτευχθεί.

Η στοχαστική κρίση είναι η φράση κλειδί εδώ, καθώς οι αναζητήσεις τους είναι να βρουν τις σωστές αρχές μίας δεδομένης κατάστασης και να δεσμευτούν σε αυτές –διατηρώντας τη θέση τους σαν άνθρωποι που κρατούν το νόμο και που δεν αλλάζουν ποτέ μυαλό.

Η τάση να αλλάξετε γνώμη είναι πάντα παρούσα, και ίσως οδηγήσει σε αμφιταλαντεύσεις, αναποφασιστικότητα και στην τάση να κάθεστε στην άκρη αν δεν μπορείτε να διαλέξετε ποιο σχέδιο δράσης να ακολουθήσετε.

Συχνά, επιθυμείτε να σας συμπαθούν και μαζί με τη θέληση να ευχαριστείτε τους άλλους, γίνεστε γρήγορα αυτοί που βοηθούν τους πάντες, αντί να δεσμεύεστε στο δίκαιο και το σωστό.

Για να προστατευτείτε από αυτή τη πιθανότητα, χρειάζεστε ένα αξιόπιστο, δίκαιο και αντικειμενικό σύστημα αξιών.

Μαζί με αυτή την αντικειμενικότητα βρίσκεται και η ανάγκη για τη γνώση της εγγενής επιθυμίας να αποφεύγετε τις αποφάσεις για να σας συμπαθήσουν. Αυτό όμως έχει ως αποτέλεσμα οι άλλοι να σας θεωρούν άστατους και καιροσκόπους, αντί για ισορροπημένους και δίκαιους ανθρώπους που είστε.

Οι άλλοι εύκολα επιβάλλονται πάνω σας καθώς έχετε την τάση να αποφεύγετε να δηλώνετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Είναι πιθανό να νιώθετε απογοήτευση από την ανικανότητα να αποφασίσετε, μέχρι να ρίξετε μία πιο κοντινή ματιά, και να παραδεχτείτε τα πραγματικά σας κίνητρα.

Ψάχνετε για έγκριση ή για αποφυγή δράσης; Ξέρετε πιο είναι το σωστό μονοπάτι, αλλά είστε σίγουροι πως πρέπει να το αρνηθείτε αν κάποιος άλλος διαφωνήσει;

Πρέπει να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στην αρσενική και θηλυκή αρχή της ψυχής, ανάμεσα στη δραστηριότητα και τη παθητικότητα, το κεφάλι και τη καρδιά, το ένστικτο και τη λογική.

Η διαπραγμάτευση διαπληκτισμών με γοητεία και αντικειμενικότητα είναι το φόρτε σας, αλλά έχετε την τάση να αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις πάση θυσία.

Χρειάζεστε την ενέργεια του ανταγωνισμού για να μάθετε που βαδίζετε. Όταν βρείτε αυτά τα στοιχεία της ισορροπίας, θα μπορέσετε να εκφράσετε τη χάρη, τον αέρα και την ομορφιά που κρύβετε μέσα σας.

Επίσης, μπορείτε να παρουσιαστείτε αρκετά ευχάριστα μπροστά στους άλλους και με τη θέληση για συμβιβασμό, αλλά θα πρέπει να τηρείτε τις αποφάσεις σας, μόλις αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε.

Η αναζήτηση για το τέλειο σύστημα, τη τέλεια σχέση και για το ιδανικό, συχνά σας οδηγεί σε αρκετούς τομείς ενδιαφέροντος και εξερεύνησης. Η φυσική σας περιέργεια μπορεί να οδηγήσει σε άπειρες εμπειρίες.

Εξάλλου το ζώδιο αυτό είναι πνευματικό, έτσι η λέξη έρευνα είναι το κλειδί.

Ο τομέας των σχέσεων αποτελεί πόλο ανησυχίας, και θα μπορέσετε να λάβετε το καλύτερο από την έρευνά σας όταν μάθετε να καθορίζετε ποιοι είστε, τι χρειάζεστε αρχικά και ύστερα να συμβιβάζεστε για να μπορέσετε να καταλήξετε σε κάτι το εφικτό.

Αυτό είναι το ζώδιο των σχέσεων, και ίσως νιώθετε πως έχετε ανάγκη ένα σύντροφο για να ολοκληρωθείτε. Μέσα από τις σχέσεις, θα μάθετε να επιβεβαιώνεστε, να προσαρμόζεστε και να στηρίζετε τις αρχές τις οποίες πιστεύετε πως είναι δίκαιες.

Η συμμετρία, το μέτρο και η ισορροπία είναι αρκετά σημαντικές αρχές, και προτιμάτε να βρίσκεστε σε αρμονικό, εκλεπτυσμένο και με χάρη περιβάλλον.

Είναι πιθανό να έχετε την ανάγκη να περιβάλλεστε από όμορφα και συμμετρικά πράγματα, καθώς και να ζείτε σε ένα καλά οργανωμένο και αισθητικό περιβάλλον.

Είναι σημαντικό για την πνευματική σας ισορροπία.

Είστε γνωστοί για τον τρόπο που ακούτε τους άλλους και για τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Το πιθανότερο είναι πως δίνετε και πολύ καλές συμβουλές. Είναι ένα ζώδιο που θεωρείται συμβουλευτικό, και η ικανότητά σας να ασχολείστε με πράγματα αποστασιοποιημένοι, εκτιμάται από τους άλλους.

Ίσως έχετε την τάση για τεμπελιά και να επιλέξετε το εύκολο μονοπάτι στη ζωή μέχρι να μάθετε ακριβώς τι θέλετε. Ύστερα θα επικεντρωθείτε στον εαυτό σας, πράγμα που συμβαίνει όταν έχετε έναν σύντροφο στο μυαλό σας.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!