Διάλεξε μια κάρτα και βρες την πυξίδα της ψυχής σου


Τι έρχεται στη ζωή σου στο προσεχές μέλλον; Χόρεψε στη δυναμική ενέργεια του σύμπαντος και ξεκλείδωσε τις μελλοντικές σου δυνατότητες.

Κάθε μία από τις παρακάτω κάρτες Ταρώ αφορά κι από ένα θέμα που θα σε απασχολήσει τις προσεχείς εβδομάδες. Ας πούμε ότι αυτό το κείμενο είναι το «πιλοτικό» επεισόδιο που σε βάζει λίγο στο θέμα της σειράς και σε όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια. Η κάρτα που θα επιλέξεις, όσο τυχαία κι αν φαίνεται η επιλογή της, θα σε γεμίσει σοφία ώστε να είσαι προετοιμασμένη γι’ αυτά που θα συμβούν.

Για ακόμη πιο έγκυρες προβλέψεις, καλό θα ήταν να μιλήσεις με τους psychic readers του 14850.

Γι’ αυτό άνοιξε τον εαυτό σου στις άπειρες πιθανότητες που ανοίγονται μπροστά σου και σκέψου αυτά που πραγματικά αξίζεις. Ύστερα, πάρε μια βαθιά ανάσα κι άσε την πυξίδα της ψυχής σου να σε οδηγήσει, όσο διαλέγεις μία από τις παρακάτω κάρτες.

tarot cards 1

Κάρτα 1 – 2 Σπαθί

2 swords

Ό,τι κι αν κάνεις, μην υποτιμήσεις ποτέ αυτή την κάρτα. Το 2 Σπαθί είναι μία από τις πιο παρεξηγημένες κάρτες Ταρώ. Ακόμα και έμπειροι psychic readers συχνά μπερδεύουν τα βαθιά του μηνύματα. Η ουσία της κάρτας είναι ότι έχεις πολλή δύναμη μέσα σου, αλλά ακόμη δεν το έχεις καταλάβει ώστε να τη χρησιμοποιήσεις προς όφελός σου. Αν επέλεξες αυτή την κάρτα σήμερα, σημαίνει ότι η ψυχή σου είναι σε πλήρη ευθυγράμμιση με την πρόθεσή σου να μπεις δυναμικά σε έναν τομέα-κλειδί για τη ζωή σου. Με απλά λόγια, τώρα είναι η στιγμή να το κάνεις.

Κάτι καινούριο θα έρθει κοντά σου τις προσεχείς εβδομάδες. Κι όχι κάτι απλό. Κάτι που θα σε συνταράξει και θα αλλάξει όλη σου την κοσμοθεωρία. Αυτό που πρέπει, όμως, να συνειδητοποιήσεις είναι ότι τη ζωή σου εσύ –και μόνο εσύ– μπορείς να την αλλάξεις. Κι αυτό που θα έρθει είναι το αποτέλεσμα της επιλογής σου να ζεις με περισσότερη αρμονία και ηρεμία μέσα σου. Γιατί, η ηρεμία αυτή, είναι που θα σε κάνει να νιώσεις σε κάθε σου κύτταρο πόση δύναμη έχεις, ξεπερνώντας κάθε περιορισμό που έβαζες στο παρελθόν. Αγάπησε αυτή την κάρτα και θα έρθουν μόνο καλά στο δρόμο σου. Ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή φαντάζουν αδύνατα, πίστεψέ μας, είναι τόσο κοντά σου.

Κάρτα 2 – 4 Σπαθί

4 swords

Αν επέλεξες τη δεύτερη κάρτα, αυτό σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε άμεση σύνδεση με την πνευματική σου βάση. Το 4 Σπαθί, στη συγκεκριμένη θέση, σου λέει ότι οι καλές στιγμές στη ζωή σου θα επιστρέψουν συντομότερα από ότι φαντάζεσαι. Μάλλον θα έχεις κάτι να γιορτάσεις τις επόμενες βδομάδες. Πού ξέρεις; Μπορεί να μη γιορτάσεις μόνη σου… Το αν θα είναι ένα άτομο από το παρελθόν ή κάποιο καινούριο, δεν μπορούμε να σ’το πούμε με σιγουριά. Ωστόσο, αυτό που μπορούμε να σου πούμε είναι ότι το 4 Σπαθί είναι από τα χαρτιά που έχουν να κάνουν με τα θεμέλια, που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να αλλάξεις σπίτι ή ακόμα και πόλη.

Όταν σκεφτόμαστε ένα σπίτι, η επόμενη σκέψη μας έχει να κάνει με τα κλειδιά, έτσι δεν είναι; Κι αυτό είναι το δεύτερο μήνυμα αυτής της κάρτας. Σου δίνεται, με απλά λόγια, το κλειδί για να ξεκλειδώσεις κάτι πολύ σημαντικό. Την καρδιά κάποιου; Την επιτυχία; Τις δυνατότητές σου; Την απάντηση μόνο εσύ μπορείς να τη δώσεις. Κι όχι τώρα. Σε λίγες βδομάδες. Σημασία έχει ότι αυτό που θα επιλέξεις να ξεκλειδώσεις, θα γίνει με φυσικό τρόπο και θα σε γεμίσει χαμόγελα. Τέλος, για να πετύχεις τα παραπάνω θα πρέπει να μάθεις να κλείνεις την πόρτα σε ό,τι έχει να κάνει με πράγματα που σε ενοχλούσαν στο παρελθόν. Πώς αλλιώς θα βάλεις θεμέλια για ένα καινούριο μέλλον;

Κάρτα 3 – 10 Κούπα

10 cups

Οι στόχοι σου θα δραπετεύσουν από τον κόσμο των ονείρων και θα γίνουν η νέα σου πραγματικότητα. Είσαι έτοιμη να το ζήσεις; Ξέρεις ότι δεν έχει νόημα να συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από το 100% των «θέλω» σου και γι’ αυτό ίσως δεν έχεις φτάσει εκεί που θα επιθυμούσες στο συναισθηματικό ή επαγγελματικό κομμάτι της ζωής σου. Ωστόσο, τώρα είναι η στιγμή που θα έρθουν σε σένα όλα όσα πραγματικά σου αξίζουν. Ποτέ ξανά κάτι λιγότερο. Το 10 Σπαθί έχει να κάνει με τη βαθιά ικανοποίηση της ψυχής και την υπόσχεση ότι θα το πραγματοποιήσει.

Προετοιμάσου για το νέο. Κι όταν λέμε νέο, μπορεί να είναι μια καινούρια αγάπη (αν είσαι single) ή να πάει ένα βήμα παραπάνω η ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Επίσης, μπορεί να αναγνωριστείς επαγγελματικά κι αυτό να σε ικανοποιήσει ψυχικά ή μπορεί να σου έρθει εκείνη η πολυπόθητη απάντηση για τη δουλειά που περιμένεις. Ή –μπορεί απλά– να πας ένα ταξίδι και γυρνώντας να μην είσαι ποτέ ξανά το ίδιο άτομο. Η αγάπη και η ευτυχία δεν θα είναι πια κομμάτια της ζωής σου που θα σε πονάνε. Πάρ’το απόφαση. Ό,τι κι αν είναι αυτό που ονειρεύεσαι, θα γίνει πραγματικότητα.

Κάρτα 4 – Η Βασίλισσα των Πεντάκτινων

queen pentacles

Αν διάλεξες αυτή την κάρτα, να ξέρεις ότι έρχεται στη ζωή σου ανανέωση, την οποία θα φέρεις εσύ. Ένας από τους καλύτερους τρόπους να γεμίσει κάποιος τις μπαταρίες του είναι να περάσει χρόνο στη φύση. Αν είσαι σε περιοχή που μπορείς να κάνεις έναν περίπατο σε βουνό ή στη θάλασσα, επιδίωξέ το. Ο λόγος; Όταν κάποιος επιλέξει μια κάρτα σαν αυτή, σημαίνει πως ένα άτομο που φέρει την ενέργεια της κάρτας είναι έτοιμο να μπει στη ζωή του.

Αυτό μπορεί να είναι ένας αστρολόγος, ένας psychic reader, ένας δάσκαλος, ένας ψυχολόγος, ένας συγγραφέας ή κάποιος που ασχολείται με τον πλανήτη και τη γη. Ή μήπως όχι; Μήπως είσαι εσύ το άτομο που θα… μπει στη ζωή σου; Κάποιες φορές, ο λόγος που διαλέγουμε μια κάρτα σαν την Βασίλισσα των Πεντάκτινων, είναι γιατί μία πλευρά του εαυτού μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη μαζί της Το μονοπάτι μας είναι αυτό της Βασίλισσας. Άφησε πίσω σου τις «δεύτερες σκέψεις» που έχεις για τον εαυτό σου. Ειδικά αν αυτό που σκέφτεσαι είναι ότι δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο χάρισμα ή μια μεγαλύτερη αποστολή. Γιατί, αυτή η κάρτα, σου λέει ακριβώς το αντίθετο.

Η αμφιβολία, η αβεβαιότητα και η ανικανότητά σου να πάρεις μία απόφαση (ακόμα και λανθασμένη) ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Μάλιστα, έχουν αντικατασταθεί από τον νέο, βασιλικό, σου εαυτό. Σίγουρα, αυτό το «ξύπνημα» δεν θα γίνει μόνο του. Ένας άνθρωπος θα βρεθεί στον δρόμο σου, κάνοντάς σε να καταλάβεις τον βαθύτερο προορισμό σου. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά. Το χαρτί της Βασίλισσας είναι το μεγαλύτερο δώρο της τράπουλας Ταρώ. Απόλαυσέ το. Εσύ βασιλεύεις τώρα πια.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!