Ταρώ: Δες αλλιώς το «5 Σπαθί»


Είτε σου έχει γίνει psychic reading με τη βοήθεια των καρτών Ταρώ, είτε έχεις προσπαθήσει να το κάνεις μόνη σου, υπάρχουν κάποιες κάρτες που σου χαλάνε τελείως τη διάθεση όταν τις βλέπεις. Ωστόσο, κάποια πράγματα όχι μόνο δεν είναι όπως φαίνονται, αλλά μπορεί να είναι και το ακριβώς αντίθετο. Κι αυτό θα προσπαθήσουμε να σου εξηγήσουμε στο κείμενο που μόλις ξεκίνησες να διαβάζεις. Πώς, δηλαδή, να χρησιμοποιήσεις προς όφελος της προσωπικής σου αναγέννησης τις κάρτες Ταρώ που δεν… συμπαθείς.

Η χρήση των psychic readings τον 21ο αιώνα, δεν έχει να κάνει με το να ακούμε απλώς τον reader μας. Αντιθέτως, με τη βοήθεια του διαλόγου πρέπει να πιστέψουμε στη δική μας δύναμη ώστε να χτίσουμε το μέλλον που ονειρευόμαστε.

Πώς δουλεύει;

Ο καθένας μας έχει κι από μία δεξαμενή ψυχικής ενέργειας και psychic skills, που μας βοηθούν στην καθημερινότητά μας. Άλλες φορές χρησιμοποιούμε την ενέργεια αυτή συνετά κι άλλες όχι. Μέσω του psychic reading του 875 876 86 86, μαθαίνουμε να καθοδηγούμε τα skills μας ακριβώς στην κατεύθυνση που «πρέπει», ώστε να ανακυκλώνεται σωστά η ενέργειά μας και να δημιουργούμε κάθε φορά καινούρια πράγματα.

Το παράδειγμα του «5 Σπαθί»

Προσωπικά, αν ένα χαρτί «φοβόμουν» κάθε φορά που μου έκαναν psychic reading ή έριχνα τις κάρτες Ταρώ μόνη μου, ήταν το «5 Σπαθί». Παραδοσιακά έχει το νόημα της εξαπάτησης. Ο ενδιαφερόμενος, δηλαδή, είτε θα εξαπατήσει, είτε θα εξαπατηθεί. Ωστόσο, αυτό είναι το επιφανειακό νόημα του υπέροχου αυτού χαρτιού και «δουλειά» μας είναι να ψάξουμε βαθύτερα.

Στη διάρκεια ενός psychic reading του 875 876 86 86, όσο καλό κι αν είναι το πιο βαθύ νόημα, κανένας reader δεν θα μας πει με χαρά ότι υπάρχει στον κύκλο μας ένας άνθρωπος που δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης ή που προσπαθεί να μας εξαπατήσει. Ο λόγος; Πολύ απλά, κάτι τέτοιο θα έφερνε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Θα αρχίζαμε να βλέπουμε καχύποπτα κάθε κίνηση κι αυτό θα έφερνε τσακωμούς και τριγμούς ακόμα και στις πιο υγιείς σχέσεις μας.

Ο «σωστός» psychic reader θα μπει στην καρδιά του μηνύματος που κρύβει το «5 Σπαθί» (και το κάθε παρόμοιο φύλλο), προσπαθώντας να εξετάσει κάθε πιθανή μορφή εξαπάτησης από άτομα του κύκλου σου. Μέσα από τη συζήτηση και την «αναδρομή» στο άμεσο παρελθόν σου, θα σου φωτίσει το δρόμο ώστε να καταλάβεις από μόνη σου σε ποια άτομα αξίζει να έχεις εμπιστοσύνη και σε ποια όχι. Θα σου δημιουργηθεί, με λίγα λόγια, αμφιβολία μόνο για το άτομο που πραγματικά πρέπει να την έχεις κι όχι κάθε άτομο που βρίσκεται κοντά σου.

Επίσης, αν εσύ ετοιμάζεσαι να εξαπατήσεις κάποιον, μέσω των ερωτήσεων που θα κληθείς να απαντήσεις στον psychic reader του 875 876 86 86, θα καταλάβεις για ποιους λόγους καλό θα ήταν να μην προβείς σε μια πράξη που το μόνο που θα σου προσφέρει τελικά, θα είναι η επιβάρυνση του κάρμα σου.

Τι να κάνω αν ρίχνω μόνη μου τα Ταρώ;

Το «5 Σπαθί» βυθίζει σε ένα σκοτάδι τις σκέψεις σου. Δεν ξέρεις αν το άτομο που εμπιστεύεσαι θα σε προδώσει ή αν εσύ τελικά βρεθείς να «μαχαιρώνεις» πισώπλατα τον καλύτερό σου φίλο ή τον σύντροφό σου. Δεν είσαι σε αδιέξοδο. Μη φοβάσαι.
Η πρώτη λύση είναι να ρίξεις φως σε όλες σου τις σχέσεις. Δες μόνο τα θετικά των ανθρώπων γύρω σου, ακόμα και των πιο γκρινιάρηδων. Σιγά σιγά θα νιώσεις τη σκιά του «5 Σπαθί» να εξαφανίζεται και θα μπορείς πλέον να χαμογελάς χωρίς τύψεις.
Η δεύτερη λύση είναι να μιλήσεις με τους εξειδικευμένους psychic readers του 875 876 86 86, ώστε να κάνεις πιο στοχευμένα και πιο άμεσα την παραπάνω διαδικασία.

Όσα psychic skills κι αν έχεις, όταν ρίχνεις τις κάρτες για τον εαυτό σου δεν είναι εύκολο να δεις τη ζωή σου από απόσταση.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!