Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading


Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρώπους που θέλουν να βιώσουν ένα psychic reading, όσο και από τους ίδιους τους psychic readers (ή αυτούς που θέλουν να γίνουν).

Είναι οι αρχές στις οποίες βασίζονται όλοι οι συνεργάτες του 14850 για να είναι πάντα σωστοί απέναντι στους συνομιλητές τους κι είναι αυτό που τους ξεχωρίζει από άλλους επαγγελματίες (και μη) του χώρου. Και γι΄αυτόν ακριβώς το λόγο πρέπει να το διαβάσετε κι εσείς. Για να γνωρίζετε από πριν με ποιους ανθρώπους θα μιλήσετε.

1. Δεν βγάζουμε συμπεράσματα
Όπως και στην πραγματική ζωή, έτσι και στο psychic reading δεν βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζουμε. Για παράδειγμα, το ότι μία γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας μπορεί να καλέσει στο 14850, δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να είναι σε κάποιο ερωτικό τρίγωνο, ούτε ότι μια κοπέλα 25 χρονών έχει διψήφιο αριθμό συντρόφων.

2. Δεν αναλύουμε την πληροφορία
Οι κάρτες ταρώ, για παράδειγμα, αναλόγως τη θέση τους μπορεί να διαβαστούν με πολλούς τρόπους ή να έχουν διαφορετικές σημασίες. Το βασικό για τον reader, όπως αντίστοιχα και για τον ενδιαφερόμενο, είναι να ακολουθεί το ένστικτό του. Αν κάτι του έρθει να το πει, πρέπει να το πει και είναι και το σωστό. Όταν υπεραναλυθούν τα πράγματα, χάνουν τη μαγεία τους.

3. Δεν υπαγορεύουμε τη μοίρα
Οι psychic readers του 14850 δεν είναι μέντιουμ. Είναι κάτι πολύ περισσότερο. Είναι οι άνθρωποι που μπορείς να εμπιστευτείς και να «διαβάσουν» μέσα σου πράγματα που δεν ήξερες ότι έχεις. Ο κάθε άνθρωπος έχει μοναδική ψυχή και κανένας δεν μπορεί να του υποδείξει τη μοίρα του ή το πώς πρέπει να χειριστεί μια κατάσταση. Μετά από τη συνομιλία με τον psychic reader ο ενδιαφερόμενος έχει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα της κατάστασής του και κάποια «κλειδιά» για τις καταστάσεις που αντιμετωπίζει, ώστε να πατήσει στα πόδια του μόνος του και να χτίσει ένα καλύτερο μέλλον.

4. Δεν κρίνουμε
Εκτός από την «κοινή ηθική», κάθε άνθρωπος έχει την προσωπική του ηθική πυξίδα. Κάτι που σε εμάς φαίνεται ηθικό, σε κάποιους άλλους φαίνεται ανήθικο και αντίστροφα. Το ότι μία γυναίκα έχει ερωτευτεί έναν παντρεμένο άντρα ή ότι έχει παράλληλη σχέση με δύο άντρες (χωρίς να θέλει να χωρίσει κανέναν από τους δύο), δεν την κάνει ανήθικη. Το ότι ο psychic reader μπορεί να μην έκανε κάτι τέτοιο, δε σημαίνει ότι θα την αντιμετωπίσει σαν να είναι «παρακατιανή». *Προφανώς και εξαιρούνται περιπτώσεις εγκλημάτων ή περιπτώσεων παρέμβασης στην ανθρώπινη βούληση, οι οποίες και εμπίπτουν στην κοινή ηθική*

5. Δεν προκαλούμε φόβο
Αν ψάχνετε για κάποιον psychic reader που θα σας τρομοκρατήσει και θα σας λέει μόνο ό,τι αρνητικό υπάρχει στη ζωή σας (με σκοπό να σας κρατήσει περισσότερο στη γραμμή), τότε σίγουρα δεν πρέπει να καλέσετε στο 14850. Οι psychic readers μας, προφανώς και θα βρουν τα μελανά σημεία της ζωής σας, αλλά δεν θα επικεντρωθούν σε αυτά. Μαζί με τις αδυναμίες, θα δείτε και τις δυνάμεις σας και πώς στηριζόμενοι σε αυτές θα χτίσετε το μέλλον που σας αξίζει.

The power of empowering: Μόλις κατεβάσετε το ακουστικό, θα πρέπει να νιώθετε αναζωογονημένοι, σαν να περάσατε μία μέρα σε spa. Θα πρέπει να νιώθετε ανάλαφροι, σαν να παραδώσατε στην ώρα της μια εργασία. Θα πρέπει να νιώθετε ξέγνοιαστοι σαν μωρά. Θα πρέπει να νιώθετε χαρούμενοι σαν να μπήκατε στο αγαπημένο σας παντελόνι καλύτερα από ποτέ. Με λίγα λόγια, μετά από ένα καλό psychic reading θα πρέπει να νιώθετε πιο δυνατοί από ποτέ. Ο λόγος; Θα έχετε πια, όλη την πληροφορία στα χέρια σας.

Θα ξέρετε τι αποδίδει και τι όχι από όσα κάνετε και –κυρίως– θα γνωρίζετε πώς να χτίσετε τη ζωή που πάντα ονειρευόσασταν. Τη ζωή σας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Το «απόλυτο» τεστ

In category Psychic Readings

Υπάρχουν και 3 αλάνθαστες μέθοδοι για να αξιολογήσεις το psychic reading σου, εκτός από το ...

Πώς θα ξέρω ότι ήταν σωστό το psychic reading;

In category Psychic Readings

Μόνο εσύ μπορείς να το γνωρίζεις αυτό από την αρχή. Εσύ είσαι η πυξίδα σου. Πώς νιώθ ...

Πώς να εκμεταλευτείς στο μέγιστο βαθμό ένα psychic reading

In category Psychic Readings

Οι psychic readers του 14850 έχουν περάσει από ειδικά διαμορφωμένα τεστ, όπως έχουμε αναφέρε ...

Το psychic reading είναι δύναμη !

In category Psychic Readings

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το να τους κάνουν ένα psychic reading σημαίνει ότι κάποιος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u