Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;


Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδιαίτερη σύνδεση με το συνομιλητή που σίγουρα θα σου αλλάξει τη ζωή.

Πολλοί ίσως είναι δύσπιστοι σχετικά με το τηλεφωνικό psychic reading και εμπιστεύονται πιο εύκολα κάποιον που θα συναντήσουν από κοντά. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους συνεργάτες του 14850. Κι αυτό, γιατί είναι τόσο καλοί στη «δουλειά» τους (σε εισαγωγικά γιατί το psyching reading μόνο μια συμβατική δουλειά δεν είναι) που δεν «φοβούνται» να κάνουν το reading μέσω τηλεφώνου.

Σκεφτείτε το λίγο. Αν πάτε σε έναν psychic reader που δεν γνωρίζετε, με το που θα δει ο ένας τον άλλον δεν θα σχηματίσει μια Χ εικόνα; Θα σχηματίσει. Αν σας πει κάτι που δεν ισχύει, δεν θα δει στο βλέμμα σας ότι έκανε λάθος; Θα το δει. Κι όσο πιο έμπειρος είναι, τόσο πιο εύκολα θα τα «γυρίσει» μέχρι να δει από τις αντιδράσεις σας τι θέλετε να ακούσετε.

Στο 14850 τα πράγματα δεν λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο. Οι επιστήμονές μας έχουν επιλεγεί μετά από πολλά τεστ και είναι οι καλύτεροι στον τομέα τους. Έτσι, μπορείτε άφοβα να τους εμπιστευτείτε.

Άλλωστε, κατά τα πρώτα λεπτά της πρώτης συνομιλίας σας με τον psychic reader του 14850, περνάτε από ένα «τεστ» τον συνομιλητή σας. Όχι τόσο γι’ αυτά που σας λέει (γιατί μπορεί κάτι από το παρελθόν να μη μας αρέσει που το ακούμε), όσο για την ενέργεια που νιώθετε (ή δεν νιώθετε) να σας συνδέει μαζί του. Αν νιώσετε άβολα, μπορείτε να τερματίσετε την κλήση ή να δοκιμάσετε να μιλήσετε με κάποιον άλλον psychic reader.

Extra Tip:
Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα κατά τη διάρκεια ενός psychic reading είναι να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να δεχτεί τη διαδικασία. Ακόμα κι αν δεν το έχετε ξανακάνει, ξεχάστε ό,τι άλλο σας απασχολεί και ζήστε το.

Είναι εξαιρετικής σημασίας το να εμπιστευτείτε τον psychic reader – αστρολόγο με τον οποίο συνομιλείτε ώστε να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αν είστε «κρατημένοι», δεν θα καταφέρει να «δει» όσα σας απασχολούν και να σας βοηθήσει με τον τρόπο του.

Μην ξεχνάτε ότι ο καλός psychic reader δεν θα προσπαθήσει απλά να σας προτείνει λύση στο πρόβλημα. Θα σας κάνει να δείτε πιο βαθιά σε αυτό, να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και να το λύσετε, με τρόπο που δεν είχατε ποτέ φανταστεί.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Το «απόλυτο» τεστ

In category Psychic Readings

Υπάρχουν και 3 αλάνθαστες μέθοδοι για να αξιολογήσεις το psychic reading σου, εκτός από το ...

Πώς θα ξέρω ότι ήταν σωστό το psychic reading;

In category Psychic Readings

Μόνο εσύ μπορείς να το γνωρίζεις αυτό από την αρχή. Εσύ είσαι η πυξίδα σου. Πώς νιώθ ...

Πώς να εκμεταλευτείς στο μέγιστο βαθμό ένα psychic reading

In category Psychic Readings

Οι psychic readers του 14850 έχουν περάσει από ειδικά διαμορφωμένα τεστ, όπως έχουμε αναφέρε ...

Το psychic reading είναι δύναμη !

In category Psychic Readings

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το να τους κάνουν ένα psychic reading σημαίνει ότι κάποιος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u