Το psychic reading είναι δύναμη !


Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το να τους κάνουν ένα psychic reading σημαίνει ότι κάποιος θα τους πει τι θα γίνει στο μέλλον και μόνο αυτό.

Ωστόσο, η αλήθεια απέχει αρκετά, μιας και ένα πραγματικά σωστό psychic reading, σαν αυτό του 14850, μας βοηθάει τόσο πολύ ώστε να δημιουργήσουμε το μέλλον που εμείς θέλουμε.

Εσύ –και μόνο εσύ– μπορείς να δημιουργήσεις το μέλλον σου

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα, ένας καλός psychic reader μπορεί να σου πει τι συνέβη στο παρελθόν σου, αλλά και τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου με κάθε λεπτομέρεια.

Επίσης, οι psychic readers του 14850 μπορούν να κατανοήσουν πλήρως και τη συναισθηματική σου κατάσταση, δίνοντάς σου μια συνολική εικόνα για την ενέργειά σου.

Αυτές οι σημαντικές «λεπτομέρειες» είναι αυτές που σχημάτισαν τον άνθρωπο που είσαι σήμερα και πάνω σε αυτές μπορείς να «χτίσεις» τον άνθρωπο που θέλεις να γίνεις αύριο.

Δώσε τη «σωστή» ενέργεια

Πολλές φορές το να θέλουμε κάτι απεγνωσμένα, δημιουργεί τρελές δονήσεις στο κβαντικό μας πεδίο, διώχνοντας αυτό που έχουμε ανάγκη, αντί να το φέρει πιο κοντά σε μας.

Αυτό συμβαίνει γιατί, πολύ απλά, η ενέργειά μας επικεντρώνεται σε αυτά που ΔΕΝ έχουμε κι εκείνα που ΔΕΝ θέλουμε να συμβούν. Ωστόσο, ο Νόμος της Έλξης δεν λειτουργεί έτσι. Το «δεν» είναι μια λέξη που αδυνατεί να «ακούσει».

Όταν λες, για παράδειγμα «δεν θέλω να μου λερωθούν τα παπούτσια», το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πέσεις σε λακούβα. Όταν λες «φοβάμαι μήπως δεν βρω να παρκάρω», σίγουρα θα κάνεις 10 κύκλους και θα παρκάρεις μακριά.

«Πρόσεχε τι εύχεσαι», λέει ο λαός μας κι αυτό ακριβώς πρέπει να κάνεις. Να σκέφτεσαι όλα όσα θέλεις να σου συμβούν. Όταν νιώθεις καλά, αντανακλάται αυτό στο Σύμπαν κι έτσι σαν μαγνήτης έλκεις πάνω σου όλα όσα θέλεις.

Με τη βοήθεια των psychic readers του 14850 θα καταφέρεις να δεις όλα όσα σκέφτεσαι με τον λανθασμένο τρόπο, ώστε σιγά σιγά να συντονίσεις τη σκέψη σου σε όλα όσα θέλεις (κι όχι όσα δεν θέλεις) να συμβούν.

Μόνο το psychic reading μπορεί να μπει τόσο βαθιά στο ψυχικό και ενεργειακό σου πεδίο, ώστε να εντοπίσει τον τρόπο που σκέφτεσαι και να τον αλλάξει.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Το «απόλυτο» τεστ

In category Psychic Readings

Υπάρχουν και 3 αλάνθαστες μέθοδοι για να αξιολογήσεις το psychic reading σου, εκτός από το ...

Πώς θα ξέρω ότι ήταν σωστό το psychic reading;

In category Psychic Readings

Μόνο εσύ μπορείς να το γνωρίζεις αυτό από την αρχή. Εσύ είσαι η πυξίδα σου. Πώς νιώθ ...

Πώς να εκμεταλευτείς στο μέγιστο βαθμό ένα psychic reading

In category Psychic Readings

Οι psychic readers του 14850 έχουν περάσει από ειδικά διαμορφωμένα τεστ, όπως έχουμε αναφέρε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u