Πώς να εκμεταλευτείς στο μέγιστο βαθμό ένα psychic reading


Οι psychic readers του 14850 έχουν περάσει από ειδικά διαμορφωμένα τεστ, όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα άρθρα. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις, είναι ότι το κριτήριο επιλογής τους δεν είναι το κατά πόσο μπορούν να δουν με κάθε λεπτομέρεια το παρόν και το παρελθόν σου.

Το κυριότερο κριτήριο επιλογής των psychic readers του 14850 είναι η ικανότητά τους να χρησιμοποιήσουν τα psychic skills τους, ώστε να κάνουν εσένα που παίρνεις τηλέφωνο να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να διαμορφώσεις το μέλλον που θες και σου αξίζει.

Η ικανότητα να «διαβάσει» κάποιος τα ονόματα των φίλων σου ή να σου πει λεπτομερώς με τι ασχολείσαι στη δουλειά σου είναι εντυπωσιακό, δε λέω. Άσε που σε διαβεβαιώνει κι ότι ο psychic reader που μιλάς, είναι εξαιρετικός στον τομέα του.

Ωστόσο, στο 14850 έχουμε κάτι παραπάνω από αυτό. Έχουμε psychic readers που να μπορούν να κατανοήσουν τι σε «κρατάει» από το να γίνεις ο άνθρωπος που πάντα ήθελες.

Έχουμε psychic readers που είναι διατεθειμένοι να δουλέψουν μαζί σου κι όχι να σου κάνουν επίδειξη skills. Έχουμε psychic readers που θα σε κάνουν πιο δημιουργικό/ή και θα σου δείξουν τον τρόπο να ζητήσεις από το Σύμπαν αυτά που θέλεις και να τα πάρεις.

Έχουμε psychic readers που θα σε κάνουν να νιώσεις τη δύναμη που έχεις στα χέρια σου και θα σου δώσουν την απαραίτητη έμπνευση ώστε να μεταμορφώσεις δραστικά τη ζωή σου.

Αυτό δεν είναι, άλλωστε, και η «εκμετάλλευση» εντός psychic reading; Αυτό που έχεις εσύ να κάνεις, είναι να επιλέξεις με προσοχή τον psychic reader που θα συνομιλήσεις, γιατί αυτός θα αλλάξει τη ζωή σου.

Ο psychic reader που θα επιλέξεις δεν θα σου πει παθητικά τι συμβαίνει, αλλά θα σε παρακινήσει να κινηθείς ενεργά για να δημιουργήσεις κάτι δικό σου. Το μέλλον σου.

Το να σου κάνουν ένα psychic reading δεν σημαίνει ότι δίνεις στον reader τη μοίρα σου στα χέρια του. Σημαίνει ότι σου λέει τι μπορεί να γίνει, τόσο αν δράσεις, όσο κι αν δεν το κάνεις.

Το psychic reading έχει να κάνει με την πεμπτουσία της ελεύθερης βούλησης, υπενθυμίζοντάς σου ότι είσαι πιο δυνατός από όσο ξέρεις και ο μόνος δημιουργός του μέλλοντός σου.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading

In category Psychic Readings

Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Το «απόλυτο» τεστ

In category Psychic Readings

Υπάρχουν και 3 αλάνθαστες μέθοδοι για να αξιολογήσεις το psychic reading σου, εκτός από το ...

Πώς θα ξέρω ότι ήταν σωστό το psychic reading;

In category Psychic Readings

Μόνο εσύ μπορείς να το γνωρίζεις αυτό από την αρχή. Εσύ είσαι η πυξίδα σου. Πώς νιώθ ...

Το psychic reading είναι δύναμη !

In category Psychic Readings

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το να τους κάνουν ένα psychic reading σημαίνει ότι κάποιος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u