Πνευματική προετοιμασία για Psychic Reading


Το σωστό psychic reading δεν είναι μόνο θέμα reader. Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κάνετε κι εσείς.

1- Ξεκαθάρισμα
Σκεφτείτε με προσοχή, τι πραγματικά επιθυμείτε από το psyching reading. Θέλετε να μάθετε ποιο εμπόδιο υπάρχει στον τομέα της εργασίας σας; Θέλετε να μάθετε αν ο άνθρωπος που μόλις γνωρίσατε θα είναι ο άνθρωπος της ζωής σας; Ό,τι κι αν είναι αυτό που θέλετε να μάθετε, καλό θα ήταν να το έχετε ξεκαθαρίσει στο μυαλό σας πριν καλέσετε στο 14850. Έτσι, η αύρα σας θα είναι πιο ελεύθερη.

Μην ξεχνάτε, πως ο σωστός psychic reader δεν θα σας υποσχεθεί ότι ο πρώην σας θα γυρίσει, ούτε θα σας κάνει μαγνήτη χρημάτων, ούτε θα σας δώσει ξόρκια αγάπης και κυρίως δεν θα σας πει ποτέ ότι σας έχουν κάνει μάγια και μπορεί να τα λύσει έναντι αμοιβής.

Ένας καλός psychic reader σαν αυτούς του 14850, μπορεί να σας πει τι λάθη κάνατε στο παρελθόν κι είναι η ζωή σας στην τωρινή κατάσταση. Ωστόσο, εσείς και μόνον εσείς μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση αυτή. Μόνο γνωρίζοντας την αλήθεια, μπορείτε να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον.

2- Χαρτί και μολύβι!
Τόσο πριν το psyching reading, όσο και κατά τη διάρκειά του, καλό είναι να κρατάτε σημειώσεις. Πριν, για να έχετε ξεκάθαρες τις ερωτήσεις που θέλετε να κάνετε στον reader του 14850 και κατά τη διάρκεια, για να μην ξεχάσετε λέξη από όσα σας πει.

Επίσης, οι σημειώσεις που θα κρατήσετε κατά τη διάρκεια του reading θα σας βοηθήσουν να θέσετε πιο συγκεκριμένες ερωτήσεις στον συνομιλητή σας και κατ΄επέκταση, θα σας βοηθήσουν να πάρετε πιο σωστές αποφάσεις.

Τέλος, σκεφτείτε και το άλλο. Δεν είναι κρίμα να κλείσετε το τηλέφωνο και να αρχίσουν μετά να σας έρχονται μία προς μία όλες οι ερωτήσεις που θα θέλατε να κάνετε, μόνο και μόνο επειδή δεν κρατούσατε σημειώσεις;

3- Reader’s time
Αφού ξεκαθαρίσετε τι θέλετε, είναι η ώρα της επιλογής του reader. Εάν δεν έχετε ξαναμιλήσει με κάποιον, τότε μπορείτε ΕΔΩ να διαβάσετε τις περιγραφές των readers του 14850. Καλό θα ήταν να μην ακούσετε συστάσεις. Δεν επικοινωνούν όλοι οι άνθρωποι με τον ίδιο τρόπο. Θα ήταν προτιμότερο να κάνετε εσείς την επιλογή. Ακούστε τη διαίσθησή σας.

Ακόμα κι ο τόνος της φωνής ενός ανθρώπου, μπορεί να σας δώσει να καταλάβετε αν κάνει ή όχι για εσάς. Άλλωστε, όπως έχουμε ξαναπεί, αν στα πρώτα λεπτά της κλήσης δεν μείνετε ικανοποιημένοι από το reading σας, μπορείτε να τερματίσετε το τηλεφώνημα. Δεν σας υποχρεώνει κανείς να παραμείνετε στη γραμμή.

Νέα λίστα!
Με το που κλείσετε το τηλέφωνο κι όσο είναι ακόμα «φρέσκα» όσα ο reader του 14850 μοιράστηκε μαζί σας, είναι η στιγμή να γράψετε μια νέα λίστα resolutions. Τώρα που έχετε δει κι εσείς όλες τις προοπτικές που ανοίγονται στη ζωή σας, είναι η στιγμή να θέσετε εκ νέου τους στόχους που νομίζατε ότι είχατε.

Όπως θα έχετε, άλλωστε, διαπιστώσει από το τηλεφώνημα η μοίρα σας βρίσκεται στα δικά σας χέρια και μόνο. Ό,τι κι αν είναι αυτό που πραγματικά επιθυμείτε, ο reader του 14850 σας έχει δείξει το δρόμο που μπορείτε να ακολουθήσετε για να το πετύχετε. Ακόμα κάθεστε;Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Do’s & Don’ts για το τέλειο Psychic Reading

In category Psychic Readings

Αυτό το άρθρο έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Αξίζει να διαβαστεί τόσο από ανθρ ...

Γιατί να κάνω Psychic Reading μέσω τηλεφώνου;

In category Psychic Readings

Το psychic reading δεν είναι ένα τυχαίο τηλεφώνημα για να περάσει η ώρα. Είναι μια τόσο ιδι ...

Το «απόλυτο» τεστ

In category Psychic Readings

Υπάρχουν και 3 αλάνθαστες μέθοδοι για να αξιολογήσεις το psychic reading σου, εκτός από το ...

Πώς θα ξέρω ότι ήταν σωστό το psychic reading;

In category Psychic Readings

Μόνο εσύ μπορείς να το γνωρίζεις αυτό από την αρχή. Εσύ είσαι η πυξίδα σου. Πώς νιώθ ...

Πώς να εκμεταλευτείς στο μέγιστο βαθμό ένα psychic reading

In category Psychic Readings

Οι psychic readers του 14850 έχουν περάσει από ειδικά διαμορφωμένα τεστ, όπως έχουμε αναφέρε ...

Το psychic reading είναι δύναμη !

In category Psychic Readings

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το να τους κάνουν ένα psychic reading σημαίνει ότι κάποιος ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u