Γιώργος Παπαδόπουλος


Γιώργος Παπαδόπουλος. Ένα ταλαντούχο πλάσμα.

΄Ηλιος στους Διδύμους και Ωροσκόπος στον Ζυγό. Θέλει μέσα από την ομάδα , στο σύνολο να μεταδώσει την ιδέα.


Το έκανε στα 12 του ,όταν έγραψε το πρώτο του single και στην συνέχεια στα 14 του δημιούργησε γκρουπ με συμμαθητές του και έκαναν την δική τους συναυλία.

Όλα αυτά στην πατρίδα του την Κύπρο .

Έδειξε σε όλους ,ότι είναι ελεύθερο πνεύμα και το διεκδικεί αυτό , όπως μας υποδηλώνει ο Ουρανός στον 3ο οίκο του.

Θέλει να βγει από τα στενά (γι’ αυτόν ) όρια της πατρίδας του,και αυτό εκδηλώνει δυναμικά η Αφροδίτη (του 1ου οίκου του )στον 7ο οίκο στον Κριό.

Φεύγει από το νησί του , και έρχεται στην Ελλάδα ,επίσης πατρίδα του , από την μητέρα που είναι Ελληνίδα ,αισθάνεται ότι το νέο περιβάλλον του δίνει δυνατότητες δημιουργίας και έμπνευσης , όπως τον διαβεβαιώνει ο Άρης του, στους Διδύμους , στον 9ο οίκο -δράση (διανοητική λόγω Διδύμων ) στο εξωτερικό.

Αυτός ο Άρης επίσης ευθύνεται και για την γέννηση στίχων και μελωδίας , που καταλήγουν σε μεγάλο και διαρκώς αυξανόμενο αριθμό όμορφων τραγουδιών, και όχι μόνο.

Γνωρίζοντας την διαδικασία γέννησης κάθε τραγουδιού, έχει την δυνατότητα να το αποδώσει πολύ δυναμικά και εκφραστικά – ο Πλούτωνας , του 2ου οίκου του στον 1ο , ο Άρης του 2ου στον 9ο ,ο Ουρανός από έξαρση του 2ου οίκου στον 3ο .

Οι ιδέες γίνονται το όχημα για υπεργήινες πτήσεις στον προσωπικά δομημένο κόσμο του , με τον Δία στον 5ο οίκο στον Υδροχόο σε εξελισσόμενο τρίγωνο με τον Άρη στους διδύμους , όπως προαναφέρθηκε και σε σχέση με την Εστία στον 1ο οίκο στον Ζυγό , δημιουργεί μεγάλο τρίγωνο , και συγχρόνως το προσωπικό αξιακό του σύστημα.

Ο Κρόνος , εν τω μεταξύ ,τοποθετημένος στον Σκορπιό ,

Στον 2ο οίκο του δεν του επιτρέπει να σε οτιδήποτε , καθώς ο Ερμής από τον Ταύρο σε συγκλίνουσα αντίθεση μαζί του, ελέγχει αυστηρά την τήρηση των στριμωγμένος από την Ταυ τετράγωνο- σταυρό όψη -της αντίθεσης Σελήνης με Δία , όπως προαναφέραμε .

Όταν πλέον κοιτάξουμε και το θέμα της Σελήνης , θα έχουμε πλήρη την εικόνα , Αυτή η συγκεκριμένη Σελήνη , έχει τεράστιες απαιτήσεις .Τα θέλει όλα τέλεια , αυθεντικά .

Ο μεγάλος σταυρός , Κρόνος στον Σκορπιό αντίθεση Ερμή στον Ταύρο , με συμμετοχή Βόρειου-Νότιου Δεσμού ,σταυρός με Δία στον Υδροχόο αντίθεση Σελήνη στον Λέοντα , δηλαδή σταυρός σε σταθερά ζώδια,καθιστά τον Γιώργο δέσμιο της προσωπικής του πορείας , όσο επίπονη και αν είναι .

Ότι επιλέγει να στην ζωή του πρέπει να έχει σημαντική παρουσία και αξία.

Το δυναμικό εξάγωνο Ποσειδώνα στον Τοξότη προς τον Πλούτωνα στον Σκορπιό τον καθιστά εν δυνάμει εκπρόσωπο μιας νέας εποχής.


Η σύνοδος της Λίλιθ του με το Vertex του (μεταφυσικός Ωροσκόπος ) στο τέλος του Κριού δείχνει ότι ο Γιώργος κάνει ήδη την δυναμική του παρέμβαση στον περιβάλλον του , αυτό το σύστημα σε αντίθεση με τον Πλούτωνα στην αρχή του Σκορπιού μας προϊδεάζει για πολύ δυνατή έκφραση από την πλευρά του , αλλά η του Ποσειδώνα στην αρχή του Τοξότη , με σχέση τρίγωνο-εξάγωνο , απαλαίνει την σκληρή έκφραση , του πλανητικού αυτού σχηματισμού, προσδίδοντας στοιχεία φιλοσοφικά ( Ποσειδώνας ) στο σύνολο .

Το σίγουρο πάντως είναι ένα και μόνο : Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ,ήρθε , θα μείνει και θα αφήσει έντονη την σφραγίδα του στα πράγματα , σε ότι και αν ασχοληθεί.

 

Μαρία Παπαδοπούλου: Ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος;

Γιώργος Παπαδόπουλος: Το Λονδίνο 

Μ. Π. :  Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου καλλιτέχνες;

Γ. Π. : Ο Michael Jackson

Μ.Π. : Ποια είναι τα χόμπι σου;

Γ.Π. : Το Ψάρεμα

Μ.Π. : Ποιες είναι οι αγαπημένες σου ταινίες;

Γ.Π. : Μου αρέσουν όλα τα είδη ταινιών, δεν έχω κάποια προτίμηση

Μ.Π. : Πόσο σημαντική είναι η φιλία για σένα;

Γ. Π. :Η φιλία είναι πολύ σημαντική για μένα, δύσκολο να βρεις αληθινούς φίλους πια, έχω λίγους και καλούς.


Μ.Π. : Ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή σου;

Γ. Π. : Ο έρωτας με ανανεώνει κάθε φορά!

Μ.Π. : Πως νιώθεις που έχεις κερδίσει την αγάπη του κόσμου;

Γ. Π. : Αισθάνομαι ευλογημένος κι ευγνώμων. 

Μ. Π. : Με ποιον καλλιτέχνη θα ήθελες να συνεργαστείς;

Γ. Π. : Είναι αρκετοί, δεν θα μας φτάσει ο χρόνος να τους αναφέρω όλους.

Μ. Π. : Πόσο πολύ έχει επηρεάσει η κρίση τον καλλιτεχνικό χώρο;

Γ. Π. : Αρκετά, ο κόσμος πια βγαίνει λιγότερο και ξοδεύει ακόμα πιο λίγα, γιατί δεν έχει. Όλο το βράδυ μπορεί να είναι με ένα ποτό. Δύσκολη περίοδος, αλλά πιστεύω ότι έρχονται καλύτερες μέρες.

Μ. Π. : Ποια η άποψη σου για τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας;

Γ. Π. : Είναι δύσκολα τα πράγματα, δεν μου αρέσει να παίρνω θέση και να μιλάω για αυτά, γιατί δεν είναι ειδικότητα μου, ελπίζω σε καλύτερες μέρες.

Μ. Π. : Πες μας ένα μεγάλο σου όνειρο που θα ήθελες να πραγματοποιηθεί.


Γ. Π. : Έχουν πραγματοποιηθεί αρκετά όνειρα μου, όλα θα γίνουν σιγά – σιγά, υπομονή χρειάζεται και σκληρή δουλειά.

Μ. Π. : Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;

Γ. Π. : Τέλη Ιουλίου ολοκληρώνονται οι εμφανίσεις στο Posidonio με τον Πάνο Κιάμο, το υπόλοιπο καλοκαίρι θα κάνω εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και συζητάω για το χειμώνα, για εμφανίσεις στην Αθήνα και πάλι.

 

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!