Η αποκρυπτογράφηση του Νότιου Δεσμού


Οι περισσότεροι αστρολόγοι παραδέχονται ότι ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης υποδεικνύει τις προηγούμενες ζωές των ανθρώπων.

Ένα από τα Βεδικά σύμβολά του είναι η σημαία, που σημαίνει κάτι που έχει ήδη κατακτηθεί και αισθάνεστε ότι σας είναι γνωστό, ένα κάστρο το οποίο είναι στην κατοχή σας.

Αλλά στην Αρχαία Αστρολογία ο Νότιος Δεσμός θεωρείται πιο δύσκολος από τον Κρόνο ακόμη! Ο Ketu όπως λέγεται στην βεδική Αστρολογία – έχει μια ισχυρή σχέση με το 12ο σπίτι, επειδή και οι δύο συνδέονται με τις προηγούμενες ζωές των ψυχών.

Οι διαμετακομίσεις του Ketu (που προκαλούν και τις εκλείψεις) μπορούν να προκαλέσουν διαχωρισμούς, απώλειες, αποσύνδεση, αποσύνδεση, σύγχυση και κενό που δεν μπορούν να συμπληρωθούν από κανένα υλικό απόκτημα! Αυτό είναι πολύ παρόμοιο με τις εμπειρίες του 12ου σπιτιού. Αλλά η καλή έκβαση των περιόδων του Ketu μπορεί να απελευθερώσει πολλή ενέργεια!

Όπως αφήνουμε παλιές κακές συνήθειες (εξαιτίας υπερσυστολής, απώλειας ενδιαφέροντος ή απλώς ανικανότητας να τις διατηρήσουμε), όταν αποσυνδεόμαστε από τις τοξικές σχέσεις και τις καταστάσεις, γυρνώντας προς τα μέσα και καθιστώντας πιο πνευματικό τον εαυτό μας, έχουμε μεγάλο όφελος.

Όπως και το 12ο σπίτι, ο Ketu μπορεί να είναι καταστροφικός για την κοσμική επιτυχία, την αίσθηση της εκπλήρωσης και την εκδήλωση των υλικών αποτελεσμάτων, αλλά η πνευματική, ψυχολογική και εσωτερική εργασία, είναι τα θετικά αποτελέσματα των επιπτώσεών του.

Ο Ketu είναι μια πολύ πνευματική επίδραση, οπότε η μόνη διέξοδος από την απάθεια του Νότου και την απόρριψη, είναι η πνευματικότητα και η αποκόλληση.

Ο Νότιος Δεσμός θέλει την απόλυτη εμπειρία συγχώνευσης με τον Θεό!

Τα αρχαία κείμενα λένε ότι η θέση του Ketu στο ωροσκόπιο δείχνει τον τόπο όπου κάποιος βιώνει τον Θεό για πρώτη φορά. Ο Νότιος Δεσμός είναι ένας δείκτης πνευματικής Απελευθέρωσης μέσω συναισθηματικής απόσπασης προς τις υποθέσεις του Οίκου στον οποίο βρίσκεται.

Παρόλο που αυτό είναι το μεγαλύτερο όφελος για την πνευματική εξέλιξη του ατόμου, είναι άσχημα νέα για τη ζωή του συνήθως. Για παράδειγμα: κάποιος με νότιο κόμβο στο ζώδιο του Ζυγού – των σχέσεων και των συνεργασιών –  πρέπει να μάθει σε αυτήν την ζωή την αποσύνδεση από τις σχέσεις.

Το Σύμπαν μπορεί να το κάνει αυτό με δύο τρόπους:

Στερεί το άτομο από την εύρεση ενός σωστού συνεργάτη και συντρόφου ή δίνοντάς του απογοήτευση, απομόνωση και μοναξιά, ή κάνοντας το άτομο αδιάφορο προς τις σχέσεις, με αυτόν τον τρόπο μετά από πολλές απογοητεύσεις της σχέσης, μαθαίνει να αποσυνδεθεί συναισθηματικά από αυτό το θέμα και απλά να το δεχτεί.

Μόλις επιτευχθεί αυτό, ένας καλός σύντροφος μπορεί τελικά να έρθει, αλλιώς το άτομο θα είναι σε μια διαρκή κύκλο πόνου σχετικά με τα θέματα αυτού του Οίκου. Η ειρωνεία με την Ketu είναι ότι όταν σταματήσετε να φροντίζετε και να εμμονείτε πάνω σε αυτό το σπίτι στο οποίο κυριαρχεί, αρχίζει τελικά να δίνει καλά αποτελέσματα και μερικές φορές ακόμη και τεράστια αποτελέσματα.

Αλλά πόσοι άνθρωποι μπορούν να το καταφέρουν αυτό! Συνήθως ο Ketu ωριμάζει γύρω στα 47 χρόνια, αλλά αν κάποιος εργάζεται πνευματικά στον εαυτό του, μπορεί να φτάσει στην ωριμότητα και την αποδοχή νεότερος!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u