Είδη καρμικών σχέσεων


Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών;

Όλες οι σχέσεις μας έχουν σημασία και φορτίο. Αλλά, αυτές που θα παίξουν τον πιο καίριο λόγο στη ζωή μας, που θα αφήσουν βαθύτατο αποτύπωμα, γιατί αυτή είναι η αποστολή τους, είναι τριών ειδών: οι Καρμικές Σχέσεις, οι Σχέσεις των Συνεργατών Ψυχών και οι σχέσεις των Αδελφών Ψυχών.

Αυτές οι τρεις κατηγορίες μοιάζουν μεταξύ τους, ωστόσο έχουν διαφορά ποιότητας. Ας θυμηθούμε ποια είναι η βασική αρχή που δημιουργεί τις σχέσεις των ανθρώπων, όλες τις σχέσεις. ” Κάθε φορά που το ασυνείδητο μας επεξεργάζεται κάτι, ρωτάει κάτι το σύμπαν, η ψυχή καλεί στη ζωή μας τους ανθρώπους που έχουν μέσα τους τα κομμάτια της απάντησης που επιδιώκουμε.

” Ας δούμε λοιπόν αυτές οι τρεις μορφές σχέσεων, πώς λειτουργούν στη ζωή μας.

1. Καρμική Σχέση

Όταν εμπλεκόμαστε σε μια καρμική σχέση αισθανόμαστε σαν να μην έχουμε κανέναν έλεγχο πάνω στα γεγονότα. Συχνά ενεργούμε έξω από τον χαρακτήρα μας σε αυτή τη σχέση. Το ίδιο συμβαίνει όταν είμαστε αντιμέτωποι με τα συναισθήματα από το παρελθόν, για ανθρώπους που θα θέλαμε να ξεχάσουμε, αλλά δεν μπορούμε. Πάλι τα πράγματα δεν είναι στον δικό μας έλεγχο..

Το μοτίβο της καρμικής σχέσης δεν γίνεται κατανοητό από τον άνθρωπο που το ζει, μέχρι να πάρει το μάθημα που έχει να μάθει από αυτή . Μόλις το μάθημα γίνει κτήμα του ανθρώπου… το μοτίβο τελειώνει. Αυτό έχει σημασία, γιατί οι καρμικές σχέσεις δεν είναι εύκολες. Έχουμε πει, οι καρμικές σχέσεις είναι δύσκολες.

Μπορεί να αφορούν τον έρωτά μας, τη δουλειά μας, την οικογένειά μας.

Και μας παραξενεύει που η ζωή μας σε όλους αυτούς τους τομείς ακολουθεί συνήθως ένα μοτίβο. Μα, αν καταλάβουμε το μοτίβο, αν κάτσουμε να σκεφτούμε επάνω στο τι θέλει να μας πει αυτό το μοτίβο, και όχι απλά να προσπαθούμε να το διώξουμε από τη ζωή μας, τότε αυτό θα εξαφανιστεί ως διά μαγείας!

Ας πούμε ότι πέφτουμε συνέχεια στον ίδιο τύπο ανθρώπου, που μας ταλαιπωρεί με τη ζήλια. Δεν θα μπορέσει η επόμενη σχέση μας να έχει λιγότερο καρμικό φορτίο, αν δεν καταλάβουμε το μοτίβο και δεν λύσουμε τα δεσμά του! Οι καρμικές σχέσεις γενικά υπακούν στον κανόνα “Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος , ο δάσκαλος θα εμφανιστεί “.

Αλλά αυτός ο δάσκαλος θα εμφανίζεται πάλι και πάλι, με διαφορετικές μορφές, αν δεν έχουμε μάθει το μάθημά μας! Ωστόσο, όλη αυτή η διαδικασία της προσωπικής ανάπτυξης ( πολλές εμπειρίες στις σχέσεις, επαγγελματικές δυσχέρειες, προδομένες φιλίες) μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να γίνουν κτήμα μας, να μας μάθουν αυτά που πρέπει να μάθουμε και έτσι να ανοίξει ο δρόμος για ένα άλλο καρμικό μοτίβο, διαφορετικό από ό,τι γνωρίζουμε.

Πάντα προσελκύουμε αυτό που χρειαζόμαστε για να αναπτυχθούμε, όχι ότι μας αρέσει για να περάσουμε ευχάριστα…Από κει και μετά, αν καταλάβουμε πως θερίζουμε ό, τι σπέρνουμε … και πως ζούμε όσα έχουμε αποφασίσει, εύκολα μπορούμε να περάσουμε σε άλλα επίπεδα ανάπτυξης.

2 . Σχέση Συνεργατών

Πολλοί άνθρωποι έχουν δυσκολία να αγκαλιάσουν την ιδέα των προηγούμενων ζωών ή τη μετενσάρκωση, όπως την λέμε. Ωστόσο, πολλά από αυτά τα ίδια άτομα είναι αποφασισμένοι να βρουν τις ψυχές που ταιριάζουν! Πώς ταιριάζουν; Και κυρίως, πώς αναγνωρίζονται;

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να προσελκύουν τους ανθρώπους που τους επαινούν με κάποιο τρόπο. Το χρειάζονται αυτό για να προχωρήσουν στη ζωή τους. Οι Ψυχές – Συνεργάτες, έτσι μπαίνουν στη ζωή μας. Είναι αυτοί που θα μας ξεκουράσουν αρχικά από τα βάρη, ακόμα και από μια δύσκολη Καρμική σχέση.

Στην προσέλκυση αυτών των ανθρώπων παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το τι χρειαζόμαστε για αν αναπτυχθούμε.

Πολύ συχνά , αυτό που δεν κάνουμε στους εαυτούς μας, θα το προσελκύσουμε από τις Ψυχές Συνεργάτες. Είναι αυτοί που θα μας αναγκάσουν με την αγάπη τους να αλλάξουμε συμπεριφορά, αν το χρειαζόμαστε, αλλά χωρίς την δυσκολία των καρμικών σχέσεων, με αγάπη και φροντίδα.

Μια ψυχή συνεργάτης μπορεί να είναι άντρας ή γυναίκα …. δεν έχει καμία διαφορά . Η σχέση με την Ψυχή Συνεργάτη έχει μια ιδιομορφία: Αντιλαμβανόμαστε στον άλλο αυτό που δεν έχουμε , αυτό που μας λείπει . Μέσα από αυτό το είδος της συμβιωτικής σχέσης , κάτι θαυμάσιο συμβαίνει . Μέσα από αυτή τη σχέση θα αντιμετωπίσουμε την επίγνωση των ορίων μας .

Αυτό το είδος της ένωση μετατρέπει την μια ψυχή στην άλλη , και το αντίστροφο. Θυμηθείτε πόσες φορές με ένα φίλο σας, ή με τον σύντροφό σας, λέτε τα ίδια πράγματα, όχι όμως από την αρχή της σχέσης. Αργότερα, όταν η σχέση βαθαίνει, όλες οι διαφορές έχουν λειανθεί και ο ένας ακολουθεί τον άλλον με απόλυτη αρμονία.

3 . Αδελφές Ψυχές

Κανονικά, θα έπρεπε να λέγονται Δίδυμες Ψυχές. Είναι οι ψυχές που έχουν ταξιδέψει μαζί σε πολλά ταξίδια, έχουν έρθει ίσως σε σύγκρουση στο παρελθόν, έχουν περάσει από τα καρμικά στάδια, έχουν δουλέψει σαν Ψυχές Συνεργάτες, και τώρα βρίσκονται στην Αναζήτηση για την Ολότητα « Οι κόσμοι είναι απλά μια παιδική χαρά του εσείς και εγώ , η πολύχρωμη μάσκα των πολλαπλών εαυτών, γι’ αυτό σε αγαπώ, αγάπη μου, γιατί με ξέρω».

Οι συνταρακτική αυτοί στίχοι είναι του ” Sir Aurobindo και έχουν τίτλο «Ο Διπλός της Ψυχής μου» «Διπλός» ή δύο φαινομενικά μονές ψυχές, δυο δίδυμες φλόγες είναι το αρσενικό και το θηλυκό: η μισή και μισή ψυχή τους, όταν ενωθούν, σχηματίζουν μαζί μια συνειδητή , αναπτυγμένη ψυχή . Σύμφωνα με πολλούς μύθους και εσωτερικές διδασκαλίες κάποτε υπήρχε αρχικά μία μεγάλη ψυχή , ο Θεός , ο οποίος μοίραζε τον εαυτό του και την ενέργειά του σε μικρότερες ψυχές .

Στην ανθρώπινη σφαίρα η διαδικασία αυτή οδήγησε σε μεμονωμένες ψυχές για κάθε ανδρόγυνο ον.

Και, τέλος, αυτές οι ψυχές χωρίστηκαν σε ένα αρσενικό και θηλυκό μισό για κάθε άνδρα και γυναίκα. ( Πιστεύω ότι η ιστορία του Αδάμ και της Εύας είναι μια συμβολική περιγραφή της παρούσας θεωρίας. )

Δεδομένου ότι κάθε αρσενικό έχει ένα θηλυκό, και κάθε γυναίκα ένα αρσενικό μέρος, θυμούνται κάπως αρχική τους κατάσταση της ενότητας και την αναζήτηση για το συμπλήρωμα του άλλου σε έναν συνεργάτη. Πρόκειται για τη σεξουαλικότητα με την ευρύτερη έννοια . Το ανατολικό σύμβολο yin – yang εκφράζει πολύ καλά αυτήν την αιώνια έλξη των αντιθέτων μερών.

Ωστόσο, το ότι η φλόγα της ενότητας του Θεού είναι σε κάθε ον , αυτό σημαίνει ότι οι άνδρες και οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν την πληρότητα στον εαυτό τους, χωρίς την Δίδυμη Ψυχή τους; Όχι. Οι άνδρες πρέπει να αναπτύξουν σε πρώτο στάδιο τον ανδρισμό τους και στη συνέχεια να κάνουν χώρο για την μαλακότερη θηλυκή πλευρά τους. Οι γυναίκες πρέπει πρώτα να αναπτύξουν τη θηλυκότητά τους και στη συνέχεια να αφήσουν την αρσενική πλευρά τους να ανθίσει.

Με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι εκδηλώνουν το yin – yang στο εσωτερικό σύμβολο. Μέχρι να ολοκληρωθεί όλη αυτή η διαδικασία, το αρσενικό θα χρειάζεται το θηλυκό. Αν πρόκειται για ανεπτυγμένες Δίδυμες Ψυχές, οι διαφορές τους είναι λιγότερες από τις ομοιότητες, και το ταξίδι προς το Απόλυτο Φως της Αγάπης, σύντομα θα ολοκληρωθεί.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Quaoar : Το κάρμα των ίντιγκο

In category Καρμική Αστρολογία

Από τους πιο νέους ανακαλυφθέντες πλανήτες. Ο Quaoar, είναι ένα αστρολογικό κλειδί γι ...

Κάρμα και σέξ !

In category Καρμική Αστρολογία

Ποιος είναι ο ρόλος που παίζει το σεξ στην μεγάλη καρμική περιπέτεια; Δεν εννοούμε ...

Κάρμα και DNA

In category Καρμική Αστρολογία

Τι σχέση έχει το DNA με το Κάρμα; Το DNA είναι ο κώδικας της ζωής, το κάρμα είναι ο τρόπο ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!