Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή


Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζωών.

Χωρίς την παραδοχή ότι είμαστε ταξιδιώτες του χρόνου με διαδοχικά σώματα δεν έχει νόημα η καρμική ανάλυση.

Ας δούμε τις συχνότερες ερωτήσεις που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε με διασκεδαστικό τρόπο το όμορφο μυστήριο της μετενσάρκωσης. Γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ τις προηγούμενες ζωές μου;

Καλή ερώτηση. Εδώ είναι ένα σύντομο κουίζ  που μπορεί να βοηθήσει στην εξήγηση. Γρήγορα τώρα, τι κάνατε την τρίτη Τρίτη του Ιουλίου του περασμένου έτους;

Μην ελέγχετε το βιβλίο ραντεβού ή το ημερολόγιο σας. Δεν μπορείτε να θυμηθείτε;

Φυσικά και όχι. Τώρα, αν δεν μπορείτε να θυμηθείτε την τρίτη Τρίτη του Ιουλίου του περασμένου έτους, πώς περιμένετε να θυμηθείτε μια προηγούμενη ζωή; Υπάρχουν όρια στη συνειδητή ανθρώπινη μνήμη.

Γενικά, αυτή είναι μια ευλογία λόγω του ότι διαφορετικά θα γινόταν η σημερινή μας ζωή πολύ πιο πολύπλοκη από ό, τι είναι ήδη, γεμίζοντας την με την πολυπλοκότητα από ποιος ξέρει πόσες προηγούμενες ζωές.

Αν δεν μπορώ να θυμηθώ την προηγούμενη ζωή μου, γιατί είναι σημαντική;

Εξαρτάται από το τι εννοούμε ως σημαντικό. Τελικά, τα γεγονότα μιας προηγούμενης ζωής, καθαυτά, ανέρχονται σε ελάχιστα, αν όχι τίποτα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι τα διδακτικά και μη μαθήματα που σχετίζονται με αυτά τα γεγονότα.

Είναι τα διδάγματα, τα οποία μαθαίνει κάποιος και δεν έχει μάθει, τα οποία μεταφέρονται μπροστά – δεν είναι ένα συγκεκριμένο γεγονός. Αυτά τα μαθήματα αποτελούν ένα σενάριο ή ένα φίλτρο μέσα από το οποίο βιώνετε την τρέχουσα ζωή σας μέχρι να γίνουν κτήμα σας τα μαθήματα που δεν έχουν γίνει κατανοητά.

Αλλά όλες οι πληροφορίες για το παρελθόν πρέπει να είναι κάπου;

Ναι, αλλά είναι συνήθως θαμμένες τόσο βαθιά στο ασυνείδητο βασίλειο του νου και της ψυχής που είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, για τους περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε αυτές.

Μια αναλογία με τον υπολογιστή είναι ακατέργαστη αλλά χρήσιμη. Σκεφτείτε τη συνειδητή ανθρώπινη μνήμη όπως το 8GB μνήμης RAM σε έναν μέσο υπολογιστή. Δεν υπάρχει αρκετός χώρος σε έναν απασχολημένο υπολογιστή και χρειάζεται συνεχώς για όποια εργασία ο υπολογιστής λειτουργεί αυτή τη στιγμή.

Η μνήμη RAM δεν μπορεί να γεμίσει με παλιά δεδομένα. Έτσι τα παλιά δεδομένα αποστέλλονται στον αποθηκευτικό χώρο στον σκληρό δίσκο, ο οποίος είναι πολύ μεγαλύτερος, συχνά 1TB + αυτές τις μέρες. Αυτό είναι ΟΚ, αλλά τα δεδομένα στον σκληρό δίσκο απαιτούν εξελιγμένο λογισμικό και έναν έμπειρο χρήστη για πρόσβαση και σωστή χρήση.

Η συνειδητή μνήμη σας είναι σαν τη μνήμη RAM.

Είναι απαραίτητη για τα καθήκοντά σας καθημερινής ζωής και απλά δεν μπορεί να γεμίσει με συνειδητή πρόσβαση σε κάθε μικρό γεγονός του παρελθόντος σας, χωρίς να σας βάλει σε αδράνεια. Έτσι, αυτά τα γεγονότα αποστέλλονται στο ασυνείδητό σας (μερικοί λένε υποσυνείδητο) για να κατατεθούν.

Η πρόσβαση στο ασυνείδητο απαιτεί μεγάλη ικανότητα από πλευράς του ατόμου να το χειριστεί με ασφάλεια και εποικοδομητικό τρόπο. Με τον ίδιο τρόπο που είναι πιθανό να χειριστείτε ένα πρόγραμμα υπολογιστή ακατάλληλα, το οποίο θα καταρρεύσει τον υπολογιστή σας, έτσι πρέπει να είστε προσεκτικοί στην προσπάθεια να καλέσετε τις μνήμες του παρελθόντος.

Ακόμα και ένας εξειδικευμένος θεραπευτής παρελθόντος θα σας προειδοποιήσει ότι μια τέτοια δραστηριότητα πρέπει να αντιμετωπιστεί με μεγάλη προσοχή. Μα, αν η πρόσβαση σε προηγούμενες ζωές είναι τόσο δύσκολη, πώς θα τις αντιμετωπίσω; Δεν θα τις αντιμετωπίσετε.

Αντιμετωπίζετε τα εκκρεμή ζητήματα που μεταφέρετε μαζί σας από αυτές τις προηγούμενες ζωές. Το τι ήσασταν κάποτε, και αυτό που κάποτε κάνατε (ή όχι) απλά δεν είναι το σημείο σημασίας. Το σημείο καμπής είναι η ζωή που ζείτε αυτή τη στιγμή.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Quaoar : Το κάρμα των ίντιγκο

In category Καρμική Αστρολογία

Από τους πιο νέους ανακαλυφθέντες πλανήτες. Ο Quaoar, είναι ένα αστρολογικό κλειδί γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!