Κάρμα και DNA


Τι σχέση έχει το DNA με το Κάρμα;

Το DNA είναι ο κώδικας της ζωής, το κάρμα είναι ο τρόπος της ζωής. Ασφαλώς και σχετίζονται. Το κάρμα είναι αυτό που τροφοδοτεί την ύλη με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, τα οποία εκφράζονται μέσα από τον γενετικό κώδικα. Και εδώ, υπάρχει ένα παράδοξο: το DNA δεν είναι απλή ύλη.

Είναι ενεργειακό πλέγμα που υπακούει στους πνευματικούς νόμους. Και μπορεί να μεταλλαχθεί μέσα από το συναίσθημα! Το DNA μας απασχολεί πολύ! Από τον πιο απλό άνθρωπο μέχρι και τον πιο μεγάλο επιστήμονα. Ενώ είναι τόσο απλό, τόσο λειτουργικό απλά να του δώσεις το μήνυμα που θέλεις, τίποτα άλλο. Το DNA είναι ολοκληρωμένο, έχουμε τα πάντα μέσα μας, όλες τις δυνάμεις..

Το DNA δέχεται μηνύματα για να λειτουργήσει.

Δεν είναι ένα μηχάνημα που το φτιάχνεις και το βάζεις μπρος για να λειτουργήσει. Είναι κώδικες, ίνες φωτός, οι οποίες λειτουργούν με τα μηνύματα που εσείς τους στέλνετε και τα αισθήματα που εσείς τρέφετε γι’ αυτά τα μηνύματα. Η τροφή του DNA είναι τα αισθήματά είναι η κίνησή του, η δόνηση που εσείς του στέλνετε.

Τι αισθήματα τρέφετε για τον εαυτό σας, για το σώμα σας, την ζωή σας, για τον σύντροφό σας, τα παιδιά σας, για τους συνεργάτες σας, γι’ αυτά που σας αρέσουν;

Τις περισσότερες φορές μισείτε αυτά που σας αρέσουν ή θέλετε στη ζωή σας όλα όσα απεχθανόσασταν να σας συμβούν. Γι’ αυτό πάντα έρχονται ή έλκετε ότι δεν θέλετε. Τα καλείτε καθημερινά με το να ασχολείστε μαζί τους συζητώντας για ότι δεν σας αρέσει, ότι δεν θέλετε, ότι σας προκαλεί δυσφορία.

Ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο!

Να συζητάτε, να επιτρέπετε γύρω σας, να ακούτε και να σας επηρεάζει μόνο ότι θέλετε, ότι σας αρέσει. Τότε θα έλκετε όλα τα όμορφα, όλα όσα έχουν να κάνουν με την Δημιουργικότητά σας η αυτόματα στέλνετε και το μήνυμα στοDNA σας να είναι υγιές.

Γιατί λαμβάνοντας σκέψεις χαμηλής δόνησης, τοDNA εκπέμπει αρρώστιες. Είμαστε αυτό το οποίο σκεφτόμαστε, τίποτε άλλο. Κάντε εικόνα ότι έχετε ένα όμορφο σώμα και δώστε της όλο το συναίσθημα σας και αυτόματα το DNA σας θα λάβει το μήνυμα και θα αρχίσει να δημιουργεί το όμορφο σώμα σας.

Το DNA έχει τη δύναμη να δημιουργήσει ότι εικόνα του δώσουμε με όλο το συναίσθημά μας και οι σκέψεις μας και οι συζητήσεις μας να είναι θετικές και με αγάπη. Όλα τα χρόνια μας έμαθαν διάφορες συνήθειες να περιβάλουν τη ζωή μας. Εμείς τώρα, αν θέλουμε, αλλάζουμε αυτές τις συνήθειες, ό, τι δεν μας αρέσει το αλλάζουμε και μ’ αυτόν τον τρόπο αλλάζουμε και τις εικόνες που στέλναμε μέχρι τώρα στο DNA μας.

Δημιουργούμε για εμάς καινούργιες συνήθειες που εμείς έχουμε επιλέξει κι όχι άλλοι για εμάς όπως συνήθως μέχρι τώρα συνέβαινε.

Μπορούμε και έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε, όχι το DNA, αλλά τις συνήθειες που μας έχουν περάσει μέχρι τώρα. Το DNA δεν αλλάζει, οι κλώνοι ίνες φωτός παραμένουν πάντα εκεί στη θέση τους. Αυτό που αλλάζει είναι οι συνήθειες εικόνων που έχουμε επιτρέψει να επηρεάζουν την ζωή μας.

Δραστικά και άμεσα αλλάζουμε αυτές τις συνήθειες οι οποίες δεν μας αρέσουν και βάζουμε καινούργιες συνήθειες αυτών που θέλουμε και αγαπάμε. Αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης από αρνητικό σε θετικό. Ήμασταν συνέχεια δεν μπορώ, δεν γίνεται. Τώρα μπαίνουμε σ’ ένα θετικό τρόπο σκέψης, μπορώ και όλα δημιουργούνται εκ νέου με την δική μου θέληση.

DNA: δώστε του με αγάπη και πάθος το μήνυμα που θέλετε να δημιουργηθεί για εσάς και θα έχετε απλά και όμορφα στα χέρια σας ότι εσείς έχετε θελήσει να δημιουργηθεί και κανείς άλλος. Μπορείτε να αλλάξετε τα πάντα στο τώρα σας απλά και μόνο στέλνοντας τα μηνύματα που εσείς θέλετε στο DNA σας.

Το DNA έχει μάθει να υπακούει σε μηνύματα κι εσείς τώρα έχετε αυτό το προνόμιο να δώσετε τα μηνύματα που θέλετε για την ύλη, για το πνεύμα. Από εδώ, ξεκινάει και η αποτίναξη του κάρμα. Είναι στ’ αλήθεια, τόσο απλό!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Quaoar : Το κάρμα των ίντιγκο

In category Καρμική Αστρολογία

Από τους πιο νέους ανακαλυφθέντες πλανήτες. Ο Quaoar, είναι ένα αστρολογικό κλειδί γι ...

Κάρμα και σέξ !

In category Καρμική Αστρολογία

Ποιος είναι ο ρόλος που παίζει το σεξ στην μεγάλη καρμική περιπέτεια; Δεν εννοούμε ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!