Ανάδρομο Κάρμα


Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν.

Υπό την έννοια ότι είναι οι πλανήτες που με το ενεργειακό τους κλείδωμα δίνουν συγκεκριμένα στοιχεία στην ψυχή.

Όμως όταν ένας άνθρωπος γεννιέται με ανάδρομους πλανήτες, έχει πολύ συγκεκριμένα πράγματα να κάνει και να διδαχτεί, αλλά και να διδάξει. Οι συλλογικοί, όσο και οι προσωπικοί πλανήτες, σε ανάδρομη φορά έχουν συγκεκριμένα πράγματα να μας πουν. Ας τα ακούσουμε…

Ανάδρομη Αφροδίτη.

Η ανάδρομη Αφροδίτη είναι ένα δείγμα ότι ο άνθρωπος που την έχει ως ουράνιο αποτύπωμα έχει δεχτεί μεγάλα και σοβαρά τραύματα στην αγάπη. Οπότε σε αυτήν την ενσάρκωση επιλέγει να είναι κλειστός και δεν θέλει να εκθέσει τον εαυτό του σε άλλες πληγές και οδύνες.

Οπότε το ερωτικό του κομμάτι μπορεί να αδρανεί, από τον φόβο να μην περάσει πάλι δεινά. Ταυτόχρονα έχει μια κλίση προς την τέχνη κάθε είδους. Ανάδρομος Άρης Ο Άρης σε ανάδρομη φορά σε έναν χάρτη μας δίνει μια προσωπικότητα που ταλανίζεται από θυμούς και ακραία συναισθήματα.

Είναι ένα άτομο που ταυτόχρονα έχει πολλές ενοχές και ίσως κανέναν φραγμό, αφού θεωρεί ότι το δίκιο του υπερέχει του δίκιου των άλλων. Μπορεί να έχει διπολικές εκφράσεις, δηλαδή από την μια να είναι ακραία δυναμικός και την άλλη στιγμή να παραλύει από τον φόβο του – χωρίς να μπορεί να αναλάβει τις ευθύνες σε κανέναν επίπεδο.

Ανάδρομος Δίας.

Ο ανάδρομος σε φορά Δίας δίνει προσωπικότητες που ταλανίζονται από οικονομική ανέχεια, αλλά είναι πολύ σπουδαίοι ερευνητές και φιλόσοφοι, και τελικά δάσκαλοι. Ο Δίας σε ανάδρομη φορά δίνει τρομερή διαίσθηση, μεγάλο συναισθηματικό πλούτο, αλλά στερεί οικονομικούς πόρους.

Επίσης μπορεί να τους στερήσει την δυνατότητα μετακίνησης, ακόμα και σε βαθμό να έχουν κάποια κινητική αναπηρία, αν συντρέχουν και άλλοι λόγοι στον χάρτη. Ανάδρομος Κρόνος Πρόκειται για τις λεγόμενες αρχαίες ψυχές. Οι άνθρωποι που έχουν ανάδρομο Κρόνο στον χάρτη τους είναι κάτι παραπάνω από σοφοί, είναι ρυθμιστές της πραγματικότητας.

Αν μάλιστα συμβαίνει να ανήκουν και στο ζώδιο του Αιγόκερου, έχουν σχεδόν υπερφυσικές δυνάμεις, αν και δεν μπορούν πάντα να τις στρέψουν σε καλό σκοπό, καθώς είναι άτεγκτοι. Ανάδρομος Ουρανός Οι γενιές του ανάδρομου Ουρανού παράγουν επαναστάσεις και φέρνουν το υδροχοϊκό πνεύμα στην γη .

Είναι οι γενιές εκείνες που προτιμάνε να ζήσουν μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Αυτό εξηγεί γιατί λαοί μπορεί για εκατοντάδες χρόνια να μείνουν άπραγοι και ξαφνικά να ξεσηκωθούν για κάτι που φαίνεται ασήμαντο και είναι τελικά, αφού ο Ουρανός είναι που κινεί τα νήματα και όχι κάποια συγκεκριμένη αφορμή.

Ανάδρομος Ποσειδώνας.

Οι γενιές της καλλιτεχνικής πρωτοπορίας, αλλά και του μεθυσιού, των ναρκωτικών και του αψέντι. Είναι οι γενιές που θέλουν να φτιάξουν έναν πιο όμορφο κόσμο, να φέρουν το όνειρο στην ζωή, αλλά καμιά φορά πληγώνονται από τα ίδια τους τα οράματα.

Ανάδρομος Πλούτωνας.

Δεν είναι καθόλου περίεργο ότι με ανάδρομο Πλούτωνα, όπως έχουμε τώρα, βλέπουμε τόσες σκηνές βίας, και μάλιστα με μικρά παιδιά. Αυτό ακριβώς σηματοδοτεί ο ανάδρομος Πλούτωνας, την βία σε κάθε επίπεδο.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Quaoar : Το κάρμα των ίντιγκο

In category Καρμική Αστρολογία

Από τους πιο νέους ανακαλυφθέντες πλανήτες. Ο Quaoar, είναι ένα αστρολογικό κλειδί γι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!