Άγγελος Χατζής


Ένας χαρισματικός καλλιτέχνης!!!

Ο Άγγελος Χατζής είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς και καταξιωμένους χορευτές- χορογράφους που περάσαν από την Λυρική Σκηνή. Η τέχνη για τον Άγγελο είναι η πηγή της ζωής του αφού εκτός από τον χορό όπου το ταλέντο του αναγνωρίστηκε, στην μνήμη μας έχει μείνει  μέσα από την συμμετοχή του σε πολύ γνωστές τηλεοπτικές σειρές.

Ο αστρολογικός του χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή

Ο Άγγελος ως γνήσιος εκπρόσωπος του Σκορπιού έχει έμφυτη την ικανότητα να μαγεύει και να καθηλώνει με την παρουσία του. Σε αυτό φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ήλιος με την Αφροδίτη του και την Δήμητρα στον 5ο Ηλιακό του οίκο που λένε με πολύ έντονο τρόπο ότι για τον Άγγελο η Τέχνη και η δημιουργία είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του.

Ο Κρόνος του στο ζώδιο του Σκορπιού σε όψη συνόδου με την Αφροδίτη και όψη τετραγώνου με τον Άρη, δεν τον άφησε να μείνει απλός χορευτής αλλά τον οδήγησε να προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω και να γίνει ένας από τους πιο καταξιωμένους χορογράφους με παραστάσεις που έχουν μείνει αξέχαστες.

Ο Ωροσκόπος του στο ζώδιο του Καρκίνου τον κάνουν ιδιαίτερα ευαίσθητο και προστατευτικό με όσους αγαπά, και δηλώνει με πολύ έντονο τρόπο ότι το σπίτι του θα είναι το καταφύγιο του.

Η Σελήνη του στον Λέοντα ,του έδωσε λάμψη, γενναιοδωρία, ενώ ήταν αυτή που τον  έκανε να αγαπά την τελειότητα. Φυσικά αυτή η Σελήνη άφησε το σημάδι της  και στην εξωτερική του εμφάνιση, με τα χαρακτηριστικά  πλούσια μακριά μαλλιά του.

Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ουρανός με τον Δία μεγέθυνε τις καλλιτεχνικές ικανότητες και τα ταλέντα του τα οποία  εκφραστήκαν με τον καλύτερο τρόπο με την βοήθεια της όψης τριγώνου που σχηματίζουν με τον Ποσειδώνα.

Η καθηλωτική του παρουσία πάνω στην σκηνή ήταν αποτέλεσμα της όψης συνόδου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Πλούτωνα, μια όψη που του έδωσε και κάτι ακόμα, την ικανότητα να διεισδύει μέσα από την δουλειά του και μέσα στις ψυχές μας.

Ενώ η όψη εξάγωνου που σχηματίζει ο Ποσειδώνας με την όψη συνόδου που σχηματίζει ο Πλούτωνας με την Σελήνη ήταν αυτή που του έδωσε και το ταλέντο στο θέατρο, όπου θα είχε διαπρέψει εάν δεν ήταν τόσο μεγάλη η αγάπη του για τον χορό.

Από την άλλη πλευρά όμως ευθύνεται για τις  ιδιαίτερες ευαισθησίες, καθώς του έδωσε  την ικανότητα να αντιλαμβάνεται διαισθητικά την ενέργεια του χώρου στον οποίο βρίσκεται αλλά και τις πραγματικές διαθέσεις των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα του.

Μια επιστροφή του στα καλλιτεχνικά δρώμενα τα επόμενα χρόνια όχι μόνο είναι πολύ πιθανή, αλλά θα είναι και ιδιαίτερα ευχάριστη αφού θα έχει την προβολή και την αποδοχή που της αξίζει.

12473887 642173335923593 8967502686784934047 o ΑντιγραφήΑΓΓΕΛΟΣ ΧΑΤΖΗΣ Αντιγραφή

Ζει στο κτήμα του στην Σαλαμίνα

Ο Άγγελος Χατζής χορευτής και χορογράφος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, διένυσε χιλιόμετρα πάνω στην σκηνή ερμηνεύοντας πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μεγάλα κλασικά αριστουργήματα στη χώρα μας και στο εξωτερικό, αλλά έμελλε ο πολύς κόσμος να τον μάθει από την τηλεόραση και τον ρόλο του στην σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη «Οι μικρομεσαίοι», πλάι στην Μάρθα Καραγιάννη.

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

Έτσι που λέτε, ενώ έχει πραγματοποιήσει πολλές χορογραφίες, από μπαλέτο μέχρι μιούζικαλ και από θεατρικά μουσικά έργα μέχρι τηλεοπτικές σειρές, αφού χόρεψε σε έργα κλασικά, παίζοντας σε κάποιες ταινίες και σε 7 τηλεοπτικές σειρές έγινε γνωστός και αναγνωρίσιμος. Κολλητός φίλος του Γιάννη Δαλιανίδη, στην αρχή ο μεγάλος μας σκηνοθέτης τον χρησιμοποίησε για πλάκα… αλλά μετά τον έκανε πρωταγωνιστή. Τα τελευταία χρόνια ζει αποτραβηγμένος στο τεράστιο κτήμα του στην Σαλαμίνα.

 1. Άγγελε μου, πως είσαι;

Είμαι όπως όλοι οι Έλληνες, παλεύω για το καλύτερο και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε σιγά-σιγά…

 1. Νοσταλγείς καθόλου τα καλλιτεχνικά δρόμενα ή είσαι ήσυχος και χορτασμένος;

Μμμ δεν ξέρω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Η αλήθεια είναι ότι φταίω και εγώ.  Απομακρύνθηκα λίγο. Αλλά λόγω του ότι ανέβαζα τις όπερες στην Λυρική Σκηνή  και μετά στο θέατρο Ακροπόλ, αισθάνομαι χορτασμένος αλλά όχι και συνταξιούχος! (γέλια) Να σου πω και κάτι, έπαιξε ρόλο και η προσωπική μου ζωή που αποτραβήχτηκα…Για μια μεγάλη περίοδο ήταν άσχημη η κατάσταση. Έχασα σχεδόν όλη μου την οικογένεια…

 1. Σε ρωτάω γιατί απορώ που δεν σε χρησιμοποιούν στο θέατρο – στα μιούζικαλ που ανεβάζουν – εσένα που έχεις κάνει πολύ δουλειά σ΄ αυτό τον χώρο.

Κοίτα να δεις, όταν απομακρυνθείς απομακρύνονται και οι δουλειές,  αυτά είναι αλυσίδα..

1396934 324557121018551 2081661019 o

 1. Από τα μιούζικαλ που ανεβαίνουν στην θεατρική Αθήνα, έχεις δει κάποιο που να είπες μέσα σου, «αυτό είναι ωραίο»;

Όλα είναι ωραία ας πούμε, τηρουμένων των αναλογιών, όμως δεν έχουν καμία σχέση με το πώς ανεβαίνει στο εξωτερικό μια παράσταση μιούζικαλ. Καμία όμως! Πρέπει να σου πω επίσης πως με εκνευρίζει αφάνταστα που παίρνουν παλιές κλασσικές ταινίες και τις κάνουν δήθεν θεατρικά μιούζικαλ. Το θεωρώ απαράδεκτο. Τσαπατσουλιές άνευ προηγούμενου. Αυτό δεν είναι θέατρο, είναι αναψυκτήριο.

 1. Στην αστρολογία πιστεύεις;

ΝΑΙ καμία φορά αυτά που μου λένε, βγαίνουν αληθινά…

 1. Σου έχουν κάνει ποτέ τον αστρολογικό σου χάρτη;

Όχι ποτέ, αλλά θα ήθελα σαν εμπειρία…

 1. Η Πηνελόπη Παπουτσή λοιπόν, γράφει στον χάρτη σου, ότι η Σελήνη σου στον Λέοντα ευθύνεται για το ότι έγινες καλλιτέχνης και τελειομανής. Ισχύει;

Σίγουρα η κυρία Παπουτσή γνωρίζει περισσότερα και για να το λέει πάει να πει ότι κάτι ξέρει παρά πάνω. Το ότι είμαι τελειομανής, ναι ισχύει. Ανυπομονώ να διαβάσω τον χάρτη μου…

59418992 1339387699535483 9042282665033596928 o

 

 1. Βλέπω τις αναρτήσεις σου στο Facebook που απ΄ την μια θυμάσαι παλιές ιστορίες και από την άλλη σχολιάζεις και την καλλιτεχνική επικαιρότητα…

Όλα τα παρακολουθώ (γέλια). Και ξέρεις και κάτι, αλίμονο στον καλλιτέχνη που δεν έχει παρελθόν και αναμνήσεις! Πώς είναι δυνατόν να υπάρξει ως χορογράφος ή σκηνοθέτης; Πως θα εκφραστεί; Οι εμπειρίες και η ζωή η ίδια είναι ένα πακέτο και μεταφέρονται στην σκηνή….. Όσο για τα σχόλια για τις καταστάσεις και τους συνανθρώπους μας, είναι οι απόψεις μου και θέλω να τις λέω.

 1. Μ΄ αρέσει επίσης που κάποια πρωινά ανεβάζεις βίντεο με την θέα από το κτήμα σου – λέγοντας μας Καλημέρα. Πως περνάς όλη μέρα στο κτήμα, τι κάνεις; Έγινες αγρότης; (γέλια)

Χαχαχα όχι δεν έγινα αγρότης, το κτήμα είναι κληρονομικό και είναι ο προσωπικός μου παράδεισος. Έχω πάρα πολλά δέντρα – μέχρι και ευκάλυπτους που λατρεύω – και άλλες καλλιέργειες. Είναι ωραία, καλύτερη ποιότητα ζωής. Κάθε ημέρα ξυπνάω γύρω στις έξι για να ταΐσω τα σκυλιά μου, ράτσας Πιτ Μπουλ, που τα λατρεύω. Τα ξέρεις τα πιτ μπουλ; Είναι τα καλύτερα σκυλιά… Και μην ξεχνάς ότι διδάσκω ακόμα χορό και χορογραφία…

 1. Επανέρχομαι στο θέατρο. Αν σου πρότειναν να χορογραφήσεις και να σκηνοθετήσεις ένα μιούζικαλ θα το έκανες;

Και βέβαια, αυτή είναι η δουλειά μου. Το έχω κι όλας έτοιμο. Δύο έργα για την ακρίβεια… Έχω πολλά σχέδια, αλλά φοβάμαι ότι τα όνειρα μου θα μείνουν στην μέση…

 1. Ποιο θα διάλεγες;

Αααα αυτό είναι μυστικό… Το έχω όλο φτιαγμένο στα χαρτιά, με λεπτομέρειες, διαλόγους, όλα…Όλα στην εντέλεια για ένα σωστό μιούζικαλ.

 1. Και με ποιους θα το στελέχωνες; Με 2-3 ηθοποιούς της τηλεόρασης και με 2-3 τραγουδιστές από τα μπουζούκια;

Η στελέχωση εξαρτάται από το τι θέλεις να ανεβάσεις και πόσο καλά. Υπάρχει πια στην Ελλάδα άφθονο υλικό και υπέροχες φωνές με σωστή υποκριτική αντίληψη, δεν το φοβάμαι αυτό… Αυτό που δεν μου αρέσει είναι που κάποιοι ατάλαντοι αυτοχρίστηκαν σκηνοθέτες και καταφεύγουν όπως λες να κάνουν μιούζικαλ του ποδαριού με αμφιβόλου ποιότητας ηθοποιούς και τραγουδιστές από τις πίστες…

 1. Βλέπεις πως καλλιτέχνες που έχουμε αγαπήσει σιγά-σιγά φεύγουν από την ζωή. Εσύ με αρκετούς απ΄ αυτούς έχεις συνεργαστεί ή είχες υπάρξει φίλος… πως το αντιμετωπίζεις;

Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω! Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο αναντικατάστατοι! Κάθε φορά νιώθω έντονη θλίψη… φαντάσου ένα μεγάλο παζλ με μια πανέμορφη εικόνα ζωής, απ΄ το οποίο φεύγουν ένα -ένα τα κομμάτια… χαλάει όλο!

 1. Χάρηκες που η Μάρθα Καραγιάννη, επέστρεψε στο σπίτι της μετά από την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με την υγεία της;

Είναι δυνατόν να μην χαιρόμαστε με την Μάρθα; Για χρόνια κάναμε παρέα και τρώγαμε στο σπίτι της κάθε Δευτέρα όλοι μαζί. Είναι φιλαράκι, αρτίστα, άνθρωπος και παρόλο τον τσαμπουκά που έχει, είναι το ποιο ευαίσθητο, τρυφερό και γλυκό πλάσμα που έχω γνωρίσει. Ναναι πάντα καλά…

f4 9 2

 1. Δύσκολοι καιροί. Υπάρχει κάτι που να σου αρέσει;

Πάρα πολλά πράγματα. Μ΄ αρέσουν οι παρέες και οι ωραίες συζητήσεις, οι ευθείς και γενναιόδωροι άνθρωποι, μ΄ αρέσουν κάποιες μεριές στην Αθήνα που έχουν γίνει κούκλα… μ΄ αρέσει η αισθητική και η τέχνη.

 1. Και κάτι που δεν σου αρέσει καθόλου;

Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος πάρα πολλά πράγματα δεν μου αρέσουν αλλά προσπαθώ να είμαι λογικός και να βρίσκω την Χρυσή τομή: (F=1+√5:2)

 1. Τελειώνοντας, το φιλαράκι σου, ο κολλητός σου, ο Γιάννης Δαλιανίδης σου λείπει;

Πάρα πολύ. Αφάνταστα. Αυτό που έψαχνε ο Γιάννης μέσα στον λόγο ήταν η απάντηση του άλλου… Μου λείπει πολύ, ήταν Ο φίλος…..

86251541 1234246053415835 3970828768460668928 n 1

 1. Σ΄ ευχαριστώ και σου εύχομαι καλή άνοιξη…

xatzisaggelos

INFO: Ο Άγγελος Χατζής πήρε τα πρώτα του μαθήματα χορού στη σχολή Δέσποινας Γρηγοριάδου με τον Λεωνίδα Ερενίδη. Σύντομα τον προσέλαβε η Εθνική Λυρική Σκηνή, όπου έφτασε στην υψηλότερη κλίμακα του χορευτικού της σώματος ως πρώτος χορευτής και χορογράφος, αλλά και με συνεργασίες στο Tanz Forum της Κολωνίας. Έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους Έλληνες χορογράφους εντός και εκτός Ε.Λ.Σ., καθώς και με πασίγνωστους χορογράφους του μπαλέτου από όλο τον κόσμο. Είναι ο μόνος που ερμήνευσε τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε αναβιώσεις των μεγάλων κλασικών αριστουργημάτων στη χώρα μας και στο εξωτερικό, όπως: Ωραία Κοιμωμένη, Δον Κιχώτης, Ζιζέλ, Ζορμπάς, Ρωμαίος και Ιουλιέτα, Λίμνη των Κύκνων κ.ά. Ακόμη ήταν πρώτος χορευτής σε ένα ευρύτατο ρεπερτόριο γνωστών ή πρωτότυπων χοροδραμάτων και μπαλέτων.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!