Οι εμμονές ενός Σκορπιού


Το στοιχείο του Σκορπιού είναι το νερό και ανήκει στη κατηγορία των σταθερών ζωδίων.

Έτσι για να καταλάβουμε το χαρακτήρα αυτού του ζωδίου, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά ενώνονται και σχηματίζουν το δικό τους κομμάτι στην ψυχολογία του. Το νερό κυβερνά το συναίσθημα, τις αισθήσεις και τις αισθηματικές καταστάσεις.

Τα αισθήματα του Σκορπιού τείνουν να είναι σταθερά, και εξελίσσονται πολλές φορές σε μανία, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται να αφήσουν κάποιον.

Τα συναισθήματά τους είναι έντονα και σπάνια αλλάζουν, και ανησυχούν περισσότερο για τη διατήρηση των σχέσεών τους. Καθώς είναι τόσο σταθεροί σε συναισθηματικό επίπεδο, στο τομέα της σχέσης επικρατεί πίστη, αφοσίωση και δέσμευση.

Ο Σκορπιός χρειάζεται η σχέση να έχει βάθος, και σεξουαλικά και πνευματικά. Θέλει να βρει κάποιον με τον οποίο μπορεί να βιώσει μία μακροχρόνια ψυχική επαφή.

Κατέχει την ικανότητα να δημιουργήσει αγάπη που κρατά για πάντα, αλλά ταυτόχρονα κρατά το σύντροφό του υπερβολικά κοντά του.

Συχνά χρειάζεται τον έλεγχο και χειραγωγεί τους άλλους αν χρειαστεί. Ένας Σκορπιός συνήθως είναι ευλογημένος με γνώσεις ψυχολογίας, και με τις ψυχικές του ικανότητες βλέπει μέσα στην ψυχή των ανθρώπων.

Αυτό το ζώδιο μπορεί να ενδώσει στην απόλυτη κτητικότητα ενός συντρόφου, και παλεύει έντονα με το αίσθημα της ζήλιας.

Αν έχετε σχέση με έναν Σκορπιό, τότε θα ξέρετε πως είναι άνθρωπος που δείχνει πως νοιάζεται όταν έχει σχέση, και νιώθει υπέροχα να αποτελεί ζωτικής σημασίας κομμάτι στη ζωή κάποιου άλλου.

Ενώνονται βαθιά με έναν σύντροφο και το μότο τους είναι «Όλα ή τίποτα» καθώς δεν μπορούν να αντιληφθούν τα πράγματα επιφανειακά.

Το άτομο αυτό δεν είναι ποτέ ρηχό και τα συναισθήματά του είναι εντελώς πραγματικά. Όμως όταν πληγώνεται επιλέγει να μην το δείχνει. Αν προδοθεί, δύσκολα ξεχνά τον πόνο ενώ δεν συγχωρεί σχεδόν ποτέ.

Συχνά είναι πολύ υπερήφανος για να απολογηθεί, αλλά αν κάνει την κίνησή του να πάρει εκδίκηση, το αφήνει πίσω του. Δεν δείχνει ποτέ έλεος στους ανθρώπους που τον έχουν αδικήσει.

Θα απελευθερώσει όλων των ειδών τα δράματα για να κάνει έναν σύντροφο να πληγώσει για τα πραγματικά ή φανταστικά του τραύματα.

Πράγματα που κρατά για πολύ καιρό μέσα του παράγουν περισσότερη δύναμη και σαν αποτέλεσμα τα αισθήματα αυτά γίνονται επικίνδυνα, αντανακλώντας ακατάλληλη σεξουαλική, αυτοκαταστροφική ή βίαιη συμπεριφορά.

Γνωρίζουν από μικρή ηλικία την ανθρώπινη σκιά, και βλέπουν πάντα περισσότερα από όσα χρειάζεται. Η μοίρα είναι κάτι που σχετίζεται έντονα με τον Σκορπιό, τον 8ο Οίκο και τον Πλούτωνα.

Μερικοί άνθρωποι μιλούν για σφραγισμένη μοίρα, καθορισμένη και σταθερή η οποία δεν μπορεί να αλλάξει.

Οι Σκορπιοί, φαίνεται πως κατέχουν μία εσωτερική γνώση για τον κύκλο της ζωής, του θανάτου και της αναγέννησης.

Το ζώδιο αυτό κυβερνά το τέλος και την νέα αρχή με μία διαφορετική και καινούρια μορφή. Συχνά ο Σκορπιός είναι άνετος απέναντι σε θέματα που αφορούν τη κρίση, το θάνατο και την ανάσταση.

Οι Σκορπιοί πρέπει να αντιμετωπίσουν τα εσωτερικά τους βάθη προτού πετάξουν σαν αετοί πάνω από τα σύννεφα. Σαν προσωπικότητα, είναι παρορμητικοί και έχουν αρκετές εμμονές.

Είναι σαν ο Σκορπιός χρειάζεται να είναι σταθερός σε μία συναισθηματική κατάσταση, σε μία κατάσταση που τον τραβά βαθιά μέχρι να νιώσει πως κάτι συμβαίνει μέσα του, και να ξεκινήσει ο μετασχηματισμός.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u