Δώσε νέα πνοή στη σχέση σου – Sexting


Νιώθεις ότι η σχέση σου βαλτώνει και δεν είναι όπως τον πρώτο καιρό; Σου έχει λείψει αυτό το πάθος και θες να ζωντανέψει ξανά; Ήρθε η στιγμή να κάνεις κάτι.

Το κείμενο αυτό είναι το πρώτο μέρος μιας σειράς που θα σε κάνουν να δεις τη σχέση σου διαφορετικά. Γιατί το μυστικό των ζευγαριών που μένουν πολλά χρόνια μαζί, δεν είναι τίποτα παραπάνω από το συνεχές ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον. Κι αν το sex δεν είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα σε μια σχέση, τότε τι είναι;

Τι είναι το sexting;

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό που κατάλαβες. Είναι μηνύματα που έχουν να κάνουν καθαρά με sex. Τώρα, αν θα είναι υπονοούμενο ή αν θα είναι κάποια ξεκάθαρη πρόταση εξαρτάται από τη διάθεσή σου και την ανταπόκριση του συντρόφου σου.

Πώς γίνεται;

Τόσο απλά, όσο στέλνεις ένα μήνυμα. Για αρχή, πρέπει να είσαι σίγουρη ότι το κινητό του συντρόφου σου το διαβάζει μόνο ο ίδιος κι όχι κάποιος συνεργάτης του. Τώρα, το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Μπορείς, για παράδειγμα, να του πεις ότι θέλεις να σου αγοράσει κάτι από το σούπερ μάρκετ και πως θέλεις να του στείλεις τη λίστα. Στη λίστα αυτή γράψε για αρχή τα βασικά, τύπου γάλα, γιαούρτι, δημητριακά και πρόσθεσε στο τέλος κάτι kinky. Ξέρεις εσύ… Κάτι που αρέσει πολύ στον σύντροφό σου.

Και θα πιάσει;

Εγγυημένα! Ξεκινάς με τα απλά που θα σας τονώσουν λίγο το ηθικό, και κυρίως το… ανήθικο. Με τον καιρό μπορείς να «εμπλουτίσεις» τα μηνύματα και με κάποιες φωτογραφίες σου. Ένα είναι σίγουρο. Θα υπάρχει 100% ανταπόκριση και θα λάβεις τις αντίστοιχες φωτογραφίες.

Τι εννοείς δεν εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που είσαι 10 χρόνια παντρεμένη κι έχεις 2 παιδιά; Έστω ότι δεν εμπιστεύεσαι, κρύψε το πρόσωπό σου να είσαι σίγουρη. Μην αφήσεις αυτό να χαλάσει τη διάθεσή σου.

Τι θα λέμε;

Πίστεψέ μας, όσο περνάει ο καιρός, θα δεις ότι με τον σύντροφό σου εκτός του ότι θα έρθετε πιο κοντά, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο απενοχοποιημένα ο ένας για τον άλλον. Αυτό θα το καταλάβεις όταν ξεκινήσετε να μιλάτε για τις φαντασιώσεις που πάντα ντρεπόσασταν να παραδεχτείτε. Όχι, δεν θα σου δώσουμε εδώ παράδειγμα. Άσε που κάθε άνθρωπος φαντασιώνεται τελείως διαφορετικά πράγματα. Άσε τις ντροπές στην άκρη κι απόλαυσέ το. Τι φοβάσαι; Ότι θα σε παρεξηγήσει; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Πιο πιθανό είναι να σε ερωτευτεί ξανά και να νιώθει μαζί σου όπως τον πρώτο καιρό που τα φτιάξατε.

Κι αν βαρεθώ;

Δεν θα βαρεθείς. Ούτε εσύ, ούτε ο σύντροφός σου. Άλλωστε υπάρχουν τόσα παιχνίδια, τόσες φαντασιώσεις, τόσα πράγματα που έχει ο καθένας κρατημένα μέσα του, που για να βαρεθείτε θα πρέπει να περάσει άλλη μία δεκαετία. Άσε που με τα tips που θα βρεις σε επόμενα κείμενα της ενότητας «Δώσε νέα πνοή στη σχέση σου» στο Dream Building, δεν θα προλαβαίνεις να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα…Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!