Δώσε νέα πνοή στη σχέση σου – Sexting

Δώσε νέα πνοή στη σχέση σου – Sexting


Νιώθεις ότι η σχέση σου βαλτώνει και δεν είναι όπως τον πρώτο καιρό; Σου έχει λείψει αυτό το πάθος και θες να ζωντανέψει ξανά; Ήρθε η στιγμή να κάνεις κάτι.

Το κείμενο αυτό είναι το πρώτο μέρος μιας σειράς που θα σε κάνουν να δεις τη σχέση σου διαφορετικά. Γιατί το μυστικό των ζευγαριών που μένουν πολλά χρόνια μαζί, δεν είναι τίποτα παραπάνω από το συνεχές ενδιαφέρον του ενός για τον άλλον. Κι αν το sex δεν είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα σε μια σχέση, τότε τι είναι;

Τι είναι το sexting;

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό που κατάλαβες. Είναι μηνύματα που έχουν να κάνουν καθαρά με sex. Τώρα, αν θα είναι υπονοούμενο ή αν θα είναι κάποια ξεκάθαρη πρόταση εξαρτάται από τη διάθεσή σου και την ανταπόκριση του συντρόφου σου.

Πώς γίνεται;

Τόσο απλά, όσο στέλνεις ένα μήνυμα. Για αρχή, πρέπει να είσαι σίγουρη ότι το κινητό του συντρόφου σου το διαβάζει μόνο ο ίδιος κι όχι κάποιος συνεργάτης του. Τώρα, το παιχνίδι είναι στα χέρια σου. Μπορείς, για παράδειγμα, να του πεις ότι θέλεις να σου αγοράσει κάτι από το σούπερ μάρκετ και πως θέλεις να του στείλεις τη λίστα. Στη λίστα αυτή γράψε για αρχή τα βασικά, τύπου γάλα, γιαούρτι, δημητριακά και πρόσθεσε στο τέλος κάτι kinky. Ξέρεις εσύ… Κάτι που αρέσει πολύ στον σύντροφό σου.

Και θα πιάσει;

Εγγυημένα! Ξεκινάς με τα απλά που θα σας τονώσουν λίγο το ηθικό, και κυρίως το… ανήθικο. Με τον καιρό μπορείς να «εμπλουτίσεις» τα μηνύματα και με κάποιες φωτογραφίες σου. Ένα είναι σίγουρο. Θα υπάρχει 100% ανταπόκριση και θα λάβεις τις αντίστοιχες φωτογραφίες.

Τι εννοείς δεν εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο που είσαι 10 χρόνια παντρεμένη κι έχεις 2 παιδιά; Έστω ότι δεν εμπιστεύεσαι, κρύψε το πρόσωπό σου να είσαι σίγουρη. Μην αφήσεις αυτό να χαλάσει τη διάθεσή σου.

Τι θα λέμε;

Πίστεψέ μας, όσο περνάει ο καιρός, θα δεις ότι με τον σύντροφό σου εκτός του ότι θα έρθετε πιο κοντά, θα αρχίσετε να νιώθετε πιο απενοχοποιημένα ο ένας για τον άλλον. Αυτό θα το καταλάβεις όταν ξεκινήσετε να μιλάτε για τις φαντασιώσεις που πάντα ντρεπόσασταν να παραδεχτείτε. Όχι, δεν θα σου δώσουμε εδώ παράδειγμα. Άσε που κάθε άνθρωπος φαντασιώνεται τελείως διαφορετικά πράγματα. Άσε τις ντροπές στην άκρη κι απόλαυσέ το. Τι φοβάσαι; Ότι θα σε παρεξηγήσει; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Πιο πιθανό είναι να σε ερωτευτεί ξανά και να νιώθει μαζί σου όπως τον πρώτο καιρό που τα φτιάξατε.

Κι αν βαρεθώ;

Δεν θα βαρεθείς. Ούτε εσύ, ούτε ο σύντροφός σου. Άλλωστε υπάρχουν τόσα παιχνίδια, τόσες φαντασιώσεις, τόσα πράγματα που έχει ο καθένας κρατημένα μέσα του, που για να βαρεθείτε θα πρέπει να περάσει άλλη μία δεκαετία. Άσε που με τα tips που θα βρεις σε επόμενα κείμενα της ενότητας «Δώσε νέα πνοή στη σχέση σου» στο Dream Building, δεν θα προλαβαίνεις να δοκιμάζεις καινούρια πράγματα…Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ποια Θεά του σεξ είσαι;

In category Dream Building

Όλες μας κρύβουμε μια Θεά του σεξ μέσα μας. Απλά στον καθένα μας εκφράζεται με τελε ...

Άλλαξε κατεύθυνση στη ζωή σου

In category Dream Building

Ήρθε ο καιρός να ανοίξεις τον εαυτό σου μπροστά στο μεγάλο. Μπροστά στην κοσμική αλ ...

Πόσο καλά γνωρίζεις τη Μεγάλη Αρκάνα;

In category Dream Building

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στην τράπουλα Ταρώ είναι πως δεν υπάρχουν όρια στη χ ...

Τι θα συμβεί στη ζωή σου το επόμενο τρίμηνο;

In category Dream Building

Οι εποχές εναλλάσσονται και μαζί τους και τα συναισθήματα που έχουμε για εκείνες. ...

Ποια Θεά της Μυθολογίας είσαι;

In category Dream Building

Οι Θεές της ελληνικής Μυθολογίας μας έχουν δώσει ένα ευρύ φάσμα θεϊκών αρχετύπων. ...

Αγαπητέ μελλοντικέ εαυτέ μου,

In category Dream Building

Μία από τις πιο ενεργειακά δυνατές τεχνικές Κβαντικής Δημιουργίας είναι το γράμμα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u