Συμβουλές από τους λίθους


Θυμάστε το τεστάκι με τους ρούνους; Σήμερα ήρθε η ώρα να κάνουμε κάτι παρόμοιο, αλλά επιλέγοντας μεταξύ ημιπολύτιμων λίθων. Και δεν θα είναι ένα απλό τεστάκι, αλλά κάποιες τεχνικές που μπορείτε να εντάξετε στην καθημερινότητά σας, ώστε να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.

Η καθημερινότητα είναι διαφορετική για τον καθένα. Όπως κι αυτά που μας απασχολούν. Γι’ αυτό και τα παρακάτω tricks διαφέρουν τόσο μεταξύ τους. Αναλόγως τον ημιπολύτιμο λίθο που θα επιλέξετε, θα σας δοθούν κι οι αντίστοιχες «συμβουλές». Κλείστε τα μάτια σας, χαλαρώστε και δείτε λίγο τη ζωή σας από απόσταση, ώστε να καταλάβετε τι είναι αυτό που έχετε πραγματικά ανάγκη αυτή τη στιγμή. Ύστερα, ανοίξτε τα μάτια σας κι επιλέξτε μία από τις 4 φωτογραφίες. Έτοιμοι;

crystals numbers

1. Προσελκύοντας την αγάπη

Η επιλογή του πανέμορφου ροζ χαλαζία, μας λέει ότι είτε είστε σε κάποια σχέση, είτε είστε single αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη είναι μια «ένεση αγάπης». Η παρακάτω διαδικασία θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να έρθει περισσότερη αγάπη στο σπίτι σας ή οπουδήποτε πιστεύετε ότι είναι σε έλλειψη. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου δεν είναι απαραίτητο για να πετύχει, αλλά δίνει μια… μεταφυσική νότα, κάνοντάς μας να πιστέψουμε ότι θα πετύχει. Αυτό που είναι απαραίτητο είναι η λεβάντα. Σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιήσετε κέδρο ή σανδαλόξυλο ή κάποιο στικ που να συνδυάζει τις παραπάνω μυρωδιές. Προσοχή. Εδώ, χρειαζόμαστε αποκλειστικά λεβάντα.

rose quartz

Τι θα χρειαστείτε:

Ένα κομμάτι ροζ χαλαζία
Ένα κόκκινο κερί (κατά προτίμηση ρεσό, που καίγεται γρήγορα)
– Ένα ματσάκι αποξηραμένη λεβάντα. Εναλλακτικά, ένα στικάκι ή κώνο με άρωμα λεβάντας.
– Ένα πήλινο πιάτο ή ένα μικρό πυρέξ
– Αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου

Διαδικασία:

– Ρίξτε μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου στο κερί. Σε περίπτωση που έρθει σε επαφή με τα χέρια σας, καλό θα ήταν να τα πλύνετε.
– Ανάψτε το κερί.
– Ανάψτε την αποξηραμένη λεβάντα με το φως του κεριού (ή το στικάκι/κώνο) στο ειδικό πιάτο
– Περάστε τον κρύσταλλο πάνω από τη φλόγα του κεριού λέγοντας τα παρακάτω λόγια: «Όπως άναψα τη φλόγα του κεριού, έτσι να έρθει η φλόγα της αγάπης σ’ αυτό το μέρος που τόσο την επιζητώ και να με ζεστάνει»
– Τώρα, κινούμενοι με τη φορά του ρολογιού περάστε με τον καπνό της λεβάντας όλες τις γωνίες, τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας (ή του προσωπικού σας χώρου, αν είστε κάπου φιλοξενούμενοι). Αν θέλετε να πείτε τα παραπάνω λόγια, μπορείτε να το κάνετε.
– Αφήστε το κερί και τη λεβάντα να καούν ολοκληρωτικά.
– Όσο αυτό συμβαίνει, πείτε για ποια πράγματα νιώθετε ευγνώμονες κι ευλογημένοι. Είναι μια ιδανική στιγμή να αγκαλιάσετε το ενεργειακό σας σώμα και να αδειάσετε το μυαλό σας από κάθε τι περιττό.
– Τοποθετήστε τον κρύσταλλο κάτω από το μαξιλάρι σας τη νύχτα και σε κάποιο ρούχο πάνω σας την ημέρα.

2. Μαγνητίζοντας τη θετική ενέργεια

Ήταν αναμενόμενο να επιλέξετε αυτόν τον κρύσταλλο αν είχατε ξεμείνει από τύχη τον τελευταίο καιρό. Η παρακάτω τεχνική φέρνει θετικότητα στη ζωή σας ακριβώς εκεί που την χρειάζεστε. Δεν είναι ιδιαίτερα «βαθύ», γι’ αυτό και μπορείτε όλοι να το κάνετε. Έχει να κάνει με τα έντονα χρώματα και τα έντονα συναισθήματα. Το πορτοκαλί κυριαρχεί, γιατί δίνει την αίσθηση του καλοκαιρινού μεσημεριού της παιδικής μας ηλικίας. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, μην τρέξετε να δείτε αν πέτυχε. Χαλαρώστε κι αφήστε τα πράγματα να γίνουν μόνα τους.

carnelian

Τι θα χρειαστείτε:

– Έναν πορτοκαλί κρύσταλλο. Ιδανικοί είναι η καρνεόλη (ή σάρδιος λίθος) και η ηλιόπετρα (ή καλσίτης ή ασβεστίτης)
– Ένα πορτοκαλί ρεσό
– Αιθέριο έλαιο περγαμόντο, πατσουλί ή κανέλα

Διαδικασία:

– Ρίξτε 3 σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της επιλογής σας στο ρεσό.
– Σκεφτείτε πώς είναι να νιώθετε χαρούμενοι στο μέλλον. Φανταστείτε ότι παίρνετε καλά νέα για δουλειά ή ότι σας κάνουν μία ευχάριστη έκπληξη. Αν έρθει κάποια αρνητική σκέψη, μην της δώσετε σημασία κι αφήστε την να φύγει.
– Επικεντρωθείτε στο συναίσθημα της ευτυχίας και νιώστε το σε κάθε σας κύτταρο.
– Μόλις το καταφέρετε, πείτε 3 φορές: «Η ευτυχία που ζωγράφισα θα με βρει σε τρεις μέρες. Τρεις μέρες θα κάνει κι έκπληξη που λαχταράει η ψυχή μου να έρθει».
– Ανάψτε το κερί και περάστε από πάνω του τον κρύσταλλο στέλνοντας ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στο Σύμπαν και λέγοντας «ας γίνει όπως ορίζεις».
– Φορέστε τον κρύσταλλο επάνω σας για τρεις ημέρες.

3. Αναζητώντας τη γαλήνη

Έχετε αφήσει τη δουλειά και το στρες να κυριαρχούν στη ζωή σας, γι’ αυτό και επιλέξατε τον κρύσταλλο αυτόν. Η παρακάτω τεχνική μπορεί να γίνει πριν από μία συνέντευξη ή μια σημαντική συνάντηση ή ακόμα καλύτερα στην αρχή της εβδομάδας για να σας γεμίσει ηρεμία. Είναι πολύ εύκολο να πετύχει, μιας κι η ενέργεια του αμέθυστου είναι τέτοια που μπορεί να την καταλάβει ακόμη κι ένας άνθρωπος που δεν έχει «δουλέψει» ιδιαίτερα με το ενεργειακό σώμα του.

amethyst

Τι θα χρειαστείτε:

– Ένα κομμάτι αμέθυστο
– Ένα φλιτζάνι χαμομήλι με μέλι
– Ένα λευκό ρεσό
– Αιθέριο έλαιο λεβάντας

Διαδικασία:

– Ετοιμάστε το ρόφημα χαμομηλιού με μέλι.
– Ανάψτε το λευκό κερί κι αρχίστε να παρατηρείτε τη φλόγα του.
– Ανακατέψτε το χαμομήλι με τη φορά των δεικτών του ρολογιού, πιείτε μερικές γουλιές κι ύστερα πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές.
– Κρατήστε τον αμέθυστο στο χέρι σας ώστε να νιώσετε την ενέργειά του.
– Ενώστε τα χέρια σας, με τον αμέθυστο ενδιάμεσα, κι αφεθείτε στη γαλήνη του κλείνοντας τα μάτια σας.
– Πείτε, με ψιθυριστή φωνή, τα παρακάτω λόγια: «Φόρτισε την πέτρα αυτή με γαλήνη και φέρε ηρεμία στο γεμάτο τρικυμία μυαλό μου». Επαναλάβετε τρεις φορές.
– Όσο λέτε τα λόγια, κρατήστε την πέτρα ακριβώς πάνω από τη φλόγα, με προσοχή μην καούν τα δάχτυλά σας.
– Έχετε την πέτρα επάνω σας, ειδικά τις ημέρες που έχετε πολλή δουλειά. Μπορείτε να δέσετε τον αμέθυστο σε μενταγιόν, για να είναι πάνω σας. Προσοχή όμως. Δεν πρέπει να τον αγγίξει άλλος άνθρωπος, εκτός από εσάς. Επίσης, δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με νερό.

4. Επισφραγίζοντας την επιτυχία

Αν έχετε βάλει έναν σημαντικό στόχο στο μυαλό σας, ξεκινάτε ένα καινούριο project στη δουλειά ή απλά χρειάζεστε ένα boost για να προχωρήσετε γιατί νιώθετε κολλημένοι στο ίδιο σημείο, τότε η παρακάτω διαδικασία είναι ιδανική για εσάς. Η επιθυμία σας για επιτυχία φουντώνει όπως ένα φυτό, όταν ποτίζεται τακτικά. Κι αυτό ακριβώς θα κάνουμε εδώ. Θα φυτέψουμε ένα φυτό. Όσο το φροντίζουμε θα αυξάνεται και η επιτυχία μας. Μαθαίνοντας να το προσέχουμε, γινόμαστε πιο υπεύθυνοι για τις πράξεις μας επίσης. Για ευημερία επιλέξτε λεβάντα ή βασιλικό, ενώ για τύχη aloe vera ή bamboo.

citrine crystal

Τι θα χρειαστείτε:

– Έναν κρύσταλλο Citrine ή κεχριμπάρι
– Γλάστρες, πέτρες αποστράγγισης και πιατάκια για το φυτό που θα φυτέψετε
– Το φυτό της επιλογής σας
– Ένα νόμισμα του 1€
– Χώμα
– Νερό

Διαδικασία:

– Προετοιμάστε τη γλάστρα με το πιατάκι. Φροντίστε να βάλετε κάποιες πέτρες κάτω κάτω για να στραγγίζει το χώμα από το περιττό νερό. Βάλτε το πρώτο χώμα.
– Τοποθετήστε στο φρέσκο χώμα το νόμισμα και τον κρύσταλλο λέγοντας «είθε ο πλούτος του χώματος αυτού να είναι το πιο γερό θεμέλιο των ονείρων μου».
– Βάλτε λίγο χώμα ακόμα, δημιουργώντας ένα κρεββατάκι για το φυτό. Τοποθετήστε το  λέγοντας «το όνειρό μου ριζώνει με ασφάλεια, για να φουντώσει, να αποδώσει καρπούς και να μου φέρει καλοτυχία όσο το αγαπώ και το φροντίζω».
– Κρατήστε το γλαστράκι ανάμεσα στα χέρια σας και δώστε του από τα βάθη της καρδιάς σας ένα μεγάλο χαμόγελο. Νιώστε ότι έχετε ήδη πετύχει το σκοπό σας.
– Τοποθετήστε τη γλάστρα στον χώρο που δουλεύετε το project που θέλετε να πετύχει. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος αερίζεται κι έχει το απαραίτητο φως.
– Φροντίστε τη γλάστρα με αγάπη, σεβασμό κι ευγνωμοσύνη όσο μεγαλώνει.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!