Τι λένε για σένα οι ρούνοι;


Το διάβασμα των ρούνων είναι ένας πολύ παλιός και ταυτόχρονα απλός τρόπος να λάβουμε καθοδήγηση. Έχουν μια πολύ δυνατή οργανική ενέργεια και δεν… μασούν τα λόγια τους. Μπορείτε να ρωτήσετε πράγματα που απαντιούνται με ένα «ναι» ή ένα «όχι», αλλά οι ανοιχτές ερωτήσεις είναι οι καλύτερες, μιας κι οι ρούνοι είναι πολύ ειλικρινείς.

Διαλέξαμε για εσάς 5 τυχαίους ρούνους. Καθένας από αυτούς κρύβεται πίσω από κάθε αριθμό που είναι γραμμένος με διαφορετική γραμματοσειρά. Ρωτήστε αυτό που σας απασχολεί ή ένα γενικό «τι χρειάζεται να μάθω αυτή τη στιγμή;». Έπειτα, επιλέξτε τον αριθμό ή τους αριθμούς που σας κάνουν «κλικ» και διαβάστε τις αντίστοιχες απαντήσεις.

Έτοιμοι;

runes inside

1) Gebo
Η λέξη Gebo (γκεϊμπού) σημαίνει «δώρο» και το συνολικό μήνυμά του είναι ότι θα έρθει η «θεραπεία» από ό,τι σας βαραίνει. Αυτό θα επιτευχθεί μέσω της αμοιβαίας συνεισφοράς δώρων, γνώσης, εκτίμησης και συγχώρεσης τόσο από τον εαυτό σας, όσο και από το πιο κοντινό σας πρόσωπο. Κατεξοχήν, ο ρούνος αυτός συνδεόταν με τς συναλλαγές. Έτσι και έχει γενικευτεί η επίδρασή του σε όλο το φάσμα των σχέσεων. Κάθε μπλοκάρισμα, όριο ή δυσκολία μπορεί να ξεπεραστεί ανταλλάσσοντας θετική ενέργεια.

Όταν μιλάμε για συναλλαγές, εννοούμε κάθε είδους. Ρομαντικές, ερωτικές, επαγγελματικές, κοινωνικές, οικογενειακές. Αν είστε single, θα νιώσετε ξαφνικά πιο ανοιχτοί στην ιδέα μιας σχέσης ή θα δώσετε περισσότερη προσοχή σε ένα ανούσιο (κατά τη γνώμη σας) φλερτ, το οποίο μετά θα φουντώσει. Αν έχετε ήδη κάποια σχέση, θα νιώσετε ότι τα συναισθήματά σας γίνονται ολοένα και πιο βαθιά κι ότι η libido σας είναι στα ύψη. Επαγγελματικά, ίσως δείτε ότι υπάρχει κάποια καινούρια δουλειά για εσάς ή ότι οι άρρωστες εργασιακές συνθήκες, θα βελτιωθούν αισθητά.

Το κυριότερο μήνυμα του ρούνου αυτού είναι να είστε πάντα έτοιμοι να προσφέρετε χωρίς να περιμένετε κάτι για ανταμοιβή. Έτσι, σιγά σιγά θα νιώσετε να γεμίζετε μέσα σας από θετική ενέργεια. Λέξεις όπως πίστη, θυσία, ειλικρίνεια είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον ρούνο του δώρου. Είναι σαν να βλέπετε τα πάντα μέσα από ροζ φακούς και σας υπενθυμίζει πόσο τυχεροί και ευγνώμονες πρέπει να είστε για όλα όσα έχετε επιτύχει στη ζωή σας, από τους φίλους μέχρι τις σπουδές και την εργασία σας. Με λίγα λόγια είναι ο ρούνος που σας κάνει να βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο.

Για αναλυτικότερες και πιο προσωποποιημένες προβλέψεις με τη βοήθεια των ρούνων, οι psychic readers του 901 600 3455 είναι στη διάθεσή σας.

2) Fehu
Εάν σας τράβηξε αυτός ο ρούνος, σημαίνει ότι αυτή την περίοδο σας απασχολούν καθαρά οικονομικά και επαγγελματικά θέματα. Η λέξη Fehu (φεϊχού) σημαίνει «βοοειδή» κι ο ρούνος αυτός ήταν στα αρχαία χρόνια άρρηκτα συνδεδεμένος με τις ανταλλαγές προϊόντων (και συγκεκριμένα βοοειδών ή άλλων ζωντανών) για εμπορικούς σκοπούς. Ο ρούνος αυτός συνδέεται επίσης με ό,τι κάνει τη ζωή σας να προχωράει μπροστά. Είναι μια ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και να βρείτε τον τρόπο ώστε να συνεχίσετε να το κάνετε.

Ένας τρόπος να συμβεί αυτό είναι μέσω νέων επαγγελματικών – επιχειρηματικών ιδεών. Δεν έχει σημασία αν η ιδέα αυτή είναι παλιά ή καινούρια. Σημασία έχει να μην τα παρατήσετε και αυτή τη φορά. Μόνο τότε θα πετύχετε. Κρατήστε έναν σταθερό ρυθμό σε όσα έχετε κατά νου να συμβούν. Φτιάξτε μια λίστα με τα πράγματα που έχετε να κάνετε, τα άτομα που πρέπει να μιλήσετε (και να ακούσετε), τα άτομα στα οποία οφείλετε χρήματα, τα άτομα που σας οφείλουν χρήματα και θα δείτε ότι σιγά σιγά όλα θα αρχίσουν να «μπαίνουν στη θέση τους».

Για το τέλος σας αφήσαμε το πιο σημαντικό. Ο ρούνος αυτός είναι ένας μαγνήτης τύχης για τις βαθύτερες επιθυμίες σας, αλλά επειδή είναι μία πολύ παλιά πέτρα, αυτό την κάνει να σας απορροφά και καλή ενέργεια ταυτόχρονα. Μπορείτε να έχετε κοντά σας ένα κομμάτι από αιματίτη για να εξισορροπήσει την αρνητικότητα του Fehu και να σας δώσει μόνο τα θετικά του στοιχεία.

Για αναλυτικότερες και πιο προσωποποιημένες προβλέψεις με τη βοήθεια των ρούνων, οι psychic readers του 901 600 3455 είναι στη διάθεσή σας.

3) Berkana / Berkano
Τον ρούνο της Berkana δεν τον επιλέγετε εσείς. Σας επιλέγει εκείνος. Αναφέρεται στην Birch Goddess (Θεά της Σημύδας) των Ισλανδών κι έχει να κάνει με θεραπεία και αναγέννηση. Κατά πάσα πιθανότητα, ψάχνετε εδώ και καιρό την απάντηση σε μια ερώτηση που σας βασανίζει. Το πρόβλημα είναι ότι ψάχνετε σε όλα τα λάθος μέρη, μιας κι η απάντηση βρίσκεται μέσα σας. Μόλις το καταλάβετε και βρείτε την «πολυπόθητη» απάντηση, αυτό θα σηματοδοτήσει μία νέα δημιουργική περίοδο στη ζωή σας. Η αίσθηση της ολοκλήρωσης και της επιτυχίας θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια που δεν φανταζόσαστε ποτέ.

Ο λόγος; Πολύ απλός. Δεν είχατε συνδεθεί ποτέ με τον εσώτερο εαυτό σας και κοιτάζατε την επιφάνειά σας και μόνο. Τώρα, είτε επειδή φτάσατε κάποια Χ ηλικία που είχατε ως στόχο για κάτι, είτε επειδή συνειδητοποιήσατε ότι ζούμε μόνο μία φορά, καταλάβατε ότι δεν έχει νόημα να κοιτάζουμε πίσω και να σκεφτόμαστε τι δεν κάναμε, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε από εδώ και στο εξής. Ο εσώτερος εαυτός σας, το παιδί της ψυχής σας με λίγα λόγια, θα γίνει ένα με τον ενήλικα και θα νιώσετε πιο ολόκληροι από ποτέ.

Με λίγα λόγια, η επιλογή του ρούνου της Berkana σας βάζει σε μια νέα φάση ωριμότητας και σοφίας και βλέπετε ότι μπορείτε να μεταμορφώσετε κάτι μικρό σε κάτι μεγάλο. Ίσως αυτό να είναι το «κλικ» που χρειαζόσαστε για να καταλάβετε ότι ήρθε η στιγμή για να γίνετε γονείς ή να μεγαλώσετε την οικογένειά σας. Η ενέργια της Berkana σας ωθεί στο να «δημιουργήσετε» περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας, ώστε να γνωρίσετε ποιος είστε και πού βαδίζετε.

Για αναλυτικότερες και πιο προσωποποιημένες προβλέψεις με τη βοήθεια των ρούνων, οι psychic readers του 901 600 3455 είναι στη διάθεσή σας.

4) Raido
Και μόνο ο ήχος της λέξης Raido (ραϊντχού) σας προετοιμάζει γι’ αυτό που είναι, δηλαδή ένα τεράστιο ταξίδι, ταυτόχρονα μεταφορικό και κυριολεκτικό. Μέσω του ταξιδιού (είτε αυτό είναι κάπου κοντά είτε σε άλλη χώρα) θα νιώσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, γνώση και «φώτιση». Κάτι τέτοιο θα σας κάνει να νιώσετε πιο πλήρεις και θα σας γεμίσει νέα και ιστορίες να έχετε να λέτε στην παρέα σας.

Ο ρούνος αυτός έχει να κάνει με κάτι που ίσως πολλοί να φοβούνται. Το να «βγει» κάποιος στον κόσμο δεν είναι για όλους το όνειρο. Κάποιοι επιθυμούν μια ήσυχη οικογενειακή εστία και τίποτα περισσότερο. O Raido έχει να κάνει με το Sacral Chakra (πορτοκαλί) που αφορά στη δημιουργικότητα, τη σεξουαλικότητα, την αναπαραγωγή και την ευχαρίστηση. Αν νιώθατε ντροπαλοί, είχατε κάποια ενοχή στο παιχνίδι αναζήτησης ερωτικού συντρόφου ή είχατε κάποια διατροφική διαταραχή, τώρα είναι η στιγμή να τα αντιμετωπίσετε όλα. Αυτό σας λέει ο Raido.

Ο Raido είναι ο ρούνος με το μεγαλύτερο πλεονέκτημα, αλλά δεν το δίνει απλόχερα σε όλους. Πρέπει να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας αν θέλετε να κάνετε το ταξίδι. Αν θέλετε καινούριο σύντροφο πρέπει να σταματήσετε τις ντροπές και να φλερτάρετε. Αν θέλετε να πάτε στην Αμερική, ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε τη φοβία σας με τα αεροπλάνα. Αν το καταφέρετε, ο δρόμος θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα.

Για αναλυτικότερες και πιο προσωποποιημένες προβλέψεις με τη βοήθεια των ρούνων, οι psychic readers του 901 600 3455 είναι στη διάθεσή σας.

5) Jerba
Μήπως νιώθετε εκνευρισμό γιατί έχετε μία τεράστια λίστα πραγμάτων που πρέπει να γίνουν κι ελάχιστο χρόνο για να τα κάνετε; Μάλλον γι’ αυτό και επιλέξατε τον Jerba. Ο ρούνος αυτός συνδέεται με εκείνη την εποχή του χρόνου που μαζεύονται οι καρποί. Φανταστείτε πως όλα όσα σπείρατε με τόση αγάπη έχουν πια βλαστήσει και πρέπει να τα συλλέξετε. Εργασία, αγάπη, χρήματα, ζωή, προσωπική ανάπτυξη, καλύτερο σώμα. Όλα αυτά για τα οποία κοπιάσατε είναι πλέον εδώ και σας περιμένουν.

Σκεφτείτε να ζούσαμε σε μια άλλη εποχή, πιο απλή. Τότε που μαθαίναμε πώς να καλλιεργούμε τη φύση. Όλοι οι άνθρωποι γνώριζαν τότε ποια φυτά πρέπει να φυτέψουν, σε ποιο χώμα, τι καιρός χρειάζεται για να δώσουν καρπούς. Αυτή τη γνώση, καλό θα ήταν να την εφαρμόσουμε σε κάθε τομέα της ζωής μας. Με τη βοήθεια του «ρολογιού της φύσης», ρυθμίστε το δικό σας, εσωτερικό ρολόι. Κάτι είναι έτοιμο και θέλει «μάζεμα», κάτι θέλει ακόμη φροντίδα για να γίνει.

Το μήνυμα του Jerba είναι να σας διδάξει πώς να βάζετε προτεραιότητες μέσω του κύκλου της ζωής. Κάποιες περίοδοι είναι χαλαρές και νιώθετε ότι πετάτε φελλούς στα άδεια βαρέλια του ουίσκι. Κάποιες άλλες τρέχετε σαν το κογιότ κι όλο χάνετε. Πάρτε μια ανάσα, σταθείτε έξω από τη ζωή σας σαν εξωτερικός παρατηρητής. Μόνο τότε θα δείτε πού δίνετε περισσότερη προσοχή απ’ όσο χρειάζεται και τι παραμελείτε. Μόνο τότε θα μπορέσετε να πετύχετε όσα έχετε στο μυαλό σας.

Για αναλυτικότερες και πιο προσωποποιημένες προβλέψεις με τη βοήθεια των ρούνων, οι psychic readers του 901 600 3455 είναι στη διάθεσή σας.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!