Μαγνητίζοντας τους Αγγέλους


Είτε κάποιο πρόσωπο που έχει φύγει από τη ζωή και το φαντάζεσαι ως άγγελο, είτε κάποιος πραγματικός Άγγελος, σίγουρα σε κάποια φάση της ζωής σου ευχήθηκες να είναι δίπλα σου ή ακόμα και να σου φανερώσει την παρουσία του.

Η παρουσία των Αγγέλων είναι κάτι συμπαντικό. Μπορεί να έχουν διαφορετικά ονόματα στις θρησκείες, αλλά οι ιδιότητές τους είναι οι ίδιες και μπορούν να κάνουν τα ίδια θαύματα, είτε μιλάμε για απλά και καθημερινά πράγματα, είτε μιλάμε για κάτι μεγαλύτερο από εμάς.

Πώς θα προσελκύσω Αγγέλους στη ζωή μου;

Αν θέλεις να έχεις την καλή τους ενέργεια και τη βοήθειά τους σε κάθε έκφανση της ζωής σου, υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις. Σίγουρα θα έχεις ακούσει για την «ευγενική καλοσύνη των ξένων» ή «τυχαίες πράξεις αγάπης», έτσι δεν είναι; Κάτι παρόμοιο σου λέμε. Ας δούμε μερικά παραδείγματα.

– Κάνε ένα κοπλιμέντο σε κάποιον που δεν γνωρίζεις.

Αλλά να είναι κάτι που εννοείς. Για παράδειγμα, αν μια κοπέλα κρατάει μια ωραία τσάντα ή φοράει ωραία γυαλιά, μόλις το σκεφτείς πες της το. Δεν είναι κακό να πεις κάτι όμορφο. Ίσα ίσα…

– Μίλα για ωραία πράγματα, ξέχνα το κουτσομπολιό.

Αν η κόρη της γειτόνισσας πέρασε στο πανεπιστήμιο, καλό θα ήταν να το πεις με θαυμασμό σε κάποιους ανθρώπους, αντί να κολλήσεις στο γεγονός ότι θα μείνει με το αγόρι της (πράγμα που εσύ δεν εγκρίνεις, αλλά και κανείς δε σου ζήτησε την έγκριση).

– Μην περιμένεις γιορτές και επετείους.

Δείχνε την αγάπη σου στους ανθρώπους που αγαπάς κάθε μέρα. Δε χρειάζεται λόγος για να πάρεις ένα δώρο. Κόψε ακόμα κι ένα λουλούδι από τη γλάστρα. Σημασία έχει να χαμογελάσει ο απέναντί σου.

– Η ευγενική καλοσύνη των ξένων.

Πλησίασε έναν τουρίστα που δεν βγάζει άκρη με τον χάρτη που κρατάει στα χέρια του και βοήθησέ τον να βρει το δρόμο του. Χαμογέλασε σε ένα μωράκι στο μετρό. Δώσε ένα χάδι κι ένα χαρτομάντιλο σε έναν άνθρωπο που κλαίει. Είδες; Δεν είναι δύσκολο!

– Μοιράσου!

Χρόνο, εμπειρία, γνώσεις. Ό,τι έχεις.

Το κλειδί της επιτυχίας, δεν είναι να κάνεις όλα τα παραπάνω γιατί περιμένεις κάποιο αντάλλαγμα. Άλλωστε, άμα τα βάλεις στην καθημερινή «ρουτίνα» σου, θα δεις πόσο καλύτερος άνθρωπος μπορείς να γίνεις. Οι δυνάμεις των Αγγέλων θα σε βοηθήσουν μόνο όταν δουν ότι πραγματικά το αξίζεις.

Ποιον Άγγελο να επικαλεστώ;

Για το τέλος αφήσαμε το πιο σημαντικό κομμάτι. Τον Άγγελό σου. Ο καθένας μας έχει κι από διαφορετικό Άγγελο. Οι psychic readers του 875 876 86 86 μπορούν «κοιτώντας» στα πιο βασικά σημεία του παρελθόντος σου, να σου πουν ποιος είναι ο δικός σου Άγγελος, καθώς και με ποια λόγια ακριβώς μπορείς να τον επικαλείσαι στις προσευχές σου, για να μεγιστοποιήσεις τα θετικά αποτελέσματα της παρουσίας του.

Μην ξεχνάς ότι οι psychic readers του 875 876 86 86 είναι άρτια εκπαιδευμένοι επιστήμονες και μπορούν να σου δείξουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον. Αρκεί ένα τηλεφώνημα…Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Πως να έρθεις σε επαφή με την Δίδυμη Φλόγα σου !

In category Dream Building

Η Δίδυμη φλόγα είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια σύνδεση π ...

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!