Άνοιξε το δρόμο για τα όνειρά σου !

Άνοιξε το δρόμο για τα όνειρά σου !


«Μη φοβάσαι την απόσταση ανάμεσα στα όνειρά σου και την πραγματικότητα. Αν μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το κάνεις», είχε πει η Belva Davis και ποιοι είμαστε εμείς να διαφωνήσουμε μαζί της;

Στο άρθρο αυτό δεν θα ασχοληθούμε με το πώς να βρεις τα όνειρά σου. Όπως έχουμε ξαναπεί, ακόμα κι αν δεν μπορείς να φτιάξεις μόνος σου μια αναλυτική λίστα με όλα όσα πραγματικά θέλεις, οι psychic readers του 14850 είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι να σε βοηθήσουν. Μετά από μία συζήτηση μαζί τους, σίγουρα θα έχεις καταφέρει να δεις τις βαθύτερες επιθυμίες σου.

Στους γρήγορους ρυθμούς που κινείται η καθημερινότητά μας, στο τέλος της μέρας είναι ελάχιστος ο χρόνος που έχει μείνει για τον εαυτό μας. Πώς θα καταφέρεις, λοιπόν, να «φτιάξεις» χρόνο ώστε να κάνεις αυτό που χρειάζεται για να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει;

Αρχικά, πρέπει να πούμε ότι για να «πάρουμε» κάτι από το Σύμπαν πρέπει με κάποιον  τρόπο να το «έχουμε». Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι το έχουμε οραματιστεί νοητικά. Το Σύμπαν ακούει μόνο αυτά που πιστεύουμε.

Βάσει των παραπάνω, ας δούμε τους 3 χρυσούς κανόνες για να ανοίξουμε το δρόμο στα όνειρά μας. Όσο πιεσμένο κι αν είναι το πρόγραμμά σου, σίγουρα ξέρεις ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έχεις στη λίστα σου.

Μπορεί να είναι η τέλεια σχέση, το τέλειο σπίτι, το τέλειο αυτοκίνητο, το να ξεκινήσεις μια δική σου επιχείρηση, να ξεκινήσεις σπουδές, να κάνεις ένα μεγάλο ταξίδι… Δεν έχει σημασία τι είναι αυτό που θες. Αρκεί να το θες πραγματικά.

1ο βήμα: Γίνε φάρος

«Ποιο είναι το μικρότερο βήμα που μπορώ να κάνω για τον στόχο μου τώρα, σήμερα ή αυτή την εβδομάδα;» Αυτό πρέπει να απαντάς καθημερινά για να κρατάς το όνειρό σου ζωντανό. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι πολύπλοκο. Θες να αλλάξεις δουλειά; Στείλε ένα βιογραφικό τη μέρα, έστω κι αν δεν είναι σε δουλειά που σε ενδιαφέρει. Ψάχνοντας καθημερινά, μετατοπίζεις την ενέργειά σου.

Θες σχέση; Κάνε ό,τι κάνεις και τώρα, νιώθοντας ότι είναι δίπλα σου κάποιος που σε αγαπάει. Και μόνο που χαμογελάς, δείχνεις διαθέσιμη στο Σύμπαν. Θες καινούριο σπίτι; Βρες σε ποια περιοχή θα ήθελες να μείνεις. Θες να πας ταξίδι; Ψάξε για προσφορές!

2ο βήμα: Βίωσέ το

Ήρθε η ώρα να «ζήσεις» το όνειρό σου. Πίστεψέ το βαθιά κι άρχισε να το οραματίζεσαι. Αφιέρωσε μία μέρα αποκλειστικά στον σκοπό αυτόν. Αν θες την τέλεια δουλειά, πήγαινε να ψωνίσεις τα ρούχα που θα βάλεις την πρώτη μέρα. Αν θες την τέλεια σχέση, διάλεξε το μέρος που θα βγείτε το πρώτο σας ραντεβού.

Αν θες το τέλειο αμάξι, κάνε ένα test drive με το αμάξι που θες να αγοράσεις. Αν θες το τέλειο σπίτι, πήγαινε στην περιοχή που επιθυμείς και κοίτα για σπίτια που πωλούνται ή ενοικιάζονται. Δεν έχει σημασία αν μπορείς αυτή τη στιγμή να ανταποκριθείς οικονομικά, αρκεί να βάλεις την ενέργειά σου στον στόχο σου. Μόλις πιστέψεις ότι το αξίζει, αυτόματα αρχίζεις να το προσελκύεις.

3ο βήμα: Πρόσεχε τους φίλους σου

Σε καμία περίπτωση δε λέμε να σταματήσεις να μιλάς στα άτομα που έχεις γύρω σου. Απλώς, όταν θέλεις κάτι συγκεκριμένο, καλό είναι να έχεις κοντά σου άτομα που έχουν τους ίδιους ή παρόμοιους στόχους. Με τον τρόπο ενώνετε τις ενέργειές σας προς την κατεύθυνση του στόχου κι έτσι γίνεστε ένας πολύ ισχυρότερος μαγνήτης προς το Σύμπαν.

Επίσης, κάθε φορά που μπορεί ένας από εσάς να έχει μια αμφιβολία, όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να τον επαναφέρουν στη σωστή συχνότητα. Τη συχνότητα του ονείρου. Αν σου είναι δύσκολο να βρεις έναν τέτοιο άνθρωπο, τότε σίγουρα υπάρχει ένας psychic reader στο 14850 για σένα, έτοιμος να σε εμψυχώσει και να σε κάνει να πιστέψεις ξανά με όλη σου τη δύναμη στο όνειρό σου.

 Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ποια Θεά του σεξ είσαι;

In category Dream Building

Όλες μας κρύβουμε μια Θεά του σεξ μέσα μας. Απλά στον καθένα μας εκφράζεται με τελε ...

Άλλαξε κατεύθυνση στη ζωή σου

In category Dream Building

Ήρθε ο καιρός να ανοίξεις τον εαυτό σου μπροστά στο μεγάλο. Μπροστά στην κοσμική αλ ...

Πόσο καλά γνωρίζεις τη Μεγάλη Αρκάνα;

In category Dream Building

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στην τράπουλα Ταρώ είναι πως δεν υπάρχουν όρια στη χ ...

Τι θα συμβεί στη ζωή σου το επόμενο τρίμηνο;

In category Dream Building

Οι εποχές εναλλάσσονται και μαζί τους και τα συναισθήματα που έχουμε για εκείνες. ...

Ποια Θεά της Μυθολογίας είσαι;

In category Dream Building

Οι Θεές της ελληνικής Μυθολογίας μας έχουν δώσει ένα ευρύ φάσμα θεϊκών αρχετύπων. ...

Αγαπητέ μελλοντικέ εαυτέ μου,

In category Dream Building

Μία από τις πιο ενεργειακά δυνατές τεχνικές Κβαντικής Δημιουργίας είναι το γράμμα ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u