Βίκυ Κουλιανού


Γεννημένη για να ξεχωρίζει!!!

Η Βίκυ Κουλιανού μια από τις πιο όμορφες Ελληνίδες και είναι ένα από τα πιο γνωστά και καταξιωμένα μοντέλα της Ελλάδος στο εξωτερικό, με μοναδικές συνεργασίες οι οποίες στο άκουσμα τους και μόνο προκαλούν θαυμασμό.

Ο αστρολογικός της χάρτης από την Πηνελόπη Παπουτσή 

Ο Ήλιος της Βίκυς στον Αιγόκερω της δίνει σταθερότητα, αξίες, την αίσθηση του δικαίου, αξιοπρέπεια και σοβαρότητα, προτερήματα τα οποία μαζί με την εργατικότητα της, την  βοήθησαν να ξεχωρίσει. Η όψη συνόδου που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ερμή δείχνουν ξεκάθαρα στο χάρτη της Βίκυς ότι είναι οργανωτική, επίμονη, αυστηρή πρώτα με τον εαυτό της και μετά με τους άλλους, ενώ πάνω από όλα, ο λόγος της είναι συμβόλαιο.

Η Σελήνη της στον Ταύρο ενισχύει την σταθερότητα της και της δίνει την δύναμη που χρειάζεται να ξεπερνά τις απαιτητικές καταστάσεις, ενώ από την άλλη πλευρά, της έχει, μάθει να χαίρεται την κάθε στιγμή της ζωής.

Ο Ωροσκόπος της στο ζώδιο του Τοξότη την κάνει εξωστρεφή, γενναιόδωρη, καλοπροαίρετη, ανεξάρτητη, με παιδική διάθεση , και ενισχύει την αγάπη της για τα ταξίδια, κάνοντας την, με αυτό τον τρόπο συλλέκτη εμπειριών.

Όπως αναφέραμε και παραπάνω η Βίκυ είναι ένας πολύ δοτικός άνθρωπος, γι’ αυτό και πολλές φορές κάτω από την  όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με την σύνοδο Ήλιου- Ερμή αναλώνεται ενεργειακά στην προσπάθεια της να βοηθήσει όσους θεωρεί πιο αδύναμους από αυτή.

Ενώ η όψη τετραγώνου που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία της, την ωθεί να υπερεκτιμά της δυνάμεις της ή να αφήνει κάποιες στιγμές την ζωή της στα χέρια της καλής της τύχης.

Άλλωστε η παρουσία του Ουρανού στο Μεσουράνημα της, είχε να δηλώσει ένα και μόνο πράγμα, μια ουρανοκατέβατη καριέρα με πολλές και  πετυχημένες αλλαγές, όπως στην παρουσίαση και στην υποκριτική.

Η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Δίας με τον Ποσειδώνα ενισχύει τις διαισθητικές της ικανότητες και λειτουργεί στην ζωή της προστατευτικά.

Επίσης η όψη τριγώνου που σχηματίζει ο Δίας με τον Κρόνο την βοηθάει όσους στόχους βάζει να μπορεί να τους υλοποιεί, έχοντας επίγνωση της ευθύνης που αναλαμβάνει.

Ένας ακόμα δείκτης στο χάρτη της Βίκυς που επιβεβαιώνει ότι η καριέρα της και η συνεργασίες της , ήταν κάτι παραπάνω από μοναδικές, είναι η παρουσία της Δήμητρας στην καλύτερη της θέση που δεν είναι άλλη από αυτή στους Διδύμους.

Τέλος,  η όψη τριγώνου της Αφροδίτης με τον Άρη της δίνουν μεγάλη κοινωνικότητα, επιτυχία στις σχέσεις και στις συνεργασίες, ενώ βοηθάει την Αφροδίτη της ,να εκφραστεί ως ένας πολύ καλός οικονομικός δείκτης.

Η φετινή χρονιά υπόσχεται πολύ όμορφα πράγματα για την Βίκυ. Εγώ αυτό που έχω να της ευχηθώ είναι, καλή επιτυχία και να είναι σίγουρη ότι για άλλη μια φορά θα ξεχωρίσει.

“Ο γάμος πέρασε από το μυαλό μου σαν εφηβική παρόρμηση”

Η Βίκυ Κουλιανού είναι από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της Ελλάδας. Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο χώρο του modeling μέχρι σήμερα που ασχολείται με χίλια δυο πράγματα, δεν έχει χάσει τίποτα από την λάμψη και την γοητεία της. Είδα πρόσφατα και εντελώς τυχαία μια φωτογραφία της, κι΄ έτσι μου γεννήθηκε η επιθυμία να επικοινωνήσω μαζί της.

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

-Βίκυ μου καλημέρα, που σε πετυχαίνω;

Σπίτι επιτέλους, μετά από μερικές μέρες που είχα τρεξίματα με την υγεία της μητέρας μου

– Θα ήθελα να κάνουμε μια κουβεντούλα από τότε που ξεκίνησες. Σαν να λέμε από το σχολείο στο modeling

Η μετάβαση έγινε ξαφνικά και αναπάντεχα, όταν με είδε ο αγαπημένος σε όλους μας Μιχάλης Ασλάνης σε ένα λεωφορείο από Καλλιθέα για Νέο Κόσμο … Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι… ο Μιχάλης και η ζωή θα με πήγαιναν με τόσο μαγικό τρόπο μέσω της μόδας σε όλη την Ευρώπη. Και είναι μαγικό να πηγαίνεις σχολείο και ταυτόχρονα να βλέπεις αφίσες σε όλη την πόλη την πρώτη σου δουλειά για Blue Jean!

-Όταν πήγες στο εξωτερικό τι έγινε;

Ήμουν σαν την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων! Βρέθηκα σε έναν κόσμο που δεν είχα φανταστεί και που τελικά ήταν όλη μου η ζωή, όλη μου η καριέρα! Εκεί έμαθα πως όταν κάποιος έχει πείσμα και τύχη όλα μπορεί να τα καταφέρει. Έζησα πολλά χρόνια εξωτερικό και δεν θα τα άλλαζα με τίποτα

 

-Έπεσες ποτέ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης;

Ποτέ! Ποτέ δεν μου έχει τύχει. Δεν άφηνα και περιθώριο όμως… (γέλια)

-Στο σινεμά πως βρέθηκες;

Έπεσα αμέσως στα βαθιά. Πήρα το βάπτισμα του πυρός – πρώτη επαφή με τον Μανούσο Μανουσάκη στην ταινία “Σκιάχτρα” και στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.  Και έπειτα πάλι Μανουσάκης, “Κόκκινος δράκος” και μετά Safe Sex”… Με γοήτευσε ο κινηματογράφος. Είναι εξαιρετική διαδικασία  για έναν ηθοποιό.

  • Η τηλεόραση;

Α… νιώθω τυχερή για όλες μου τις συνεργασίες στην τηλεόραση. Και τις εκπομπές αλλά και τις σειρές… Ήταν σειρές που επέλεξα με πολύ χαρά να παίξω, και οφείλω να ομολογήσω πως μου έχει λείψει ένας ρόλος σε τηλεοπτική σειρά! Από τις τότε αγαπημένες μου ξεχωρίζω το “Είμαστε στον αέρα” και “Οι γυναίκες της ζωής της”.

  • Έκανες και θέατρο. Δεν το φοβήθηκες το σανίδι που λένε…

Καθόλου. Ίσα- ίσα είναι η δεύτερη μεγάλη αγάπη μετά το modeling το θέατρο! Έκανα θυσίες για το θέατρο, άφησα πολλά τότε για να το ζήσω, να το σπουδάσω και δεν το μετάνιωσα γιατί αγαπώ το σανίδι αυτή είναι η αλήθεια ! Μου λείπει η περσινή μας παράσταση πολύ με τον Τόλη βοσκόπουλο ήταν ωραία δουλειά, την χάρηκα.

  • Τον γάμο τον σκέφτηκες ποτέ;

Σκέψεις σαν εφηβικές παρορμήσεις που κράτησαν πολύ λίγο

  • Μητέρα σκέφτηκες να γίνεις ποτέ;

Χαχαχαχαχ νομίζω δεν με είχα φανταστεί μητέρα ούτε όταν ήμουν πιο μικρή… Κάποιες φορές περνούσε φευγαλέα σαν σκέψη από το μυαλό μου αλλά ποτέ σταθερά και με επιμονή…

  • Πες μου για το σήμερα. Τι κάνεις, έχεις σχέση, έχεις κατοικίδιο, μαγειρεύεις, προσέχεις την διατροφή σου, γυμνάζεσαι…

Λοιπόν μαγειρεύω πολύ, μου αρέσει και με χαλαρώνει. Γυμνάζομαι σε δικούς μου ρυθμούς γιατί πλήττω εύκολα, προσέχω την διατροφή μου πάντα αλλά κάνω και φουλ ατασθαλίες Χαχαχα αλλά το μαζεύω μετά. Κατοικίδιο δεν έχω το σκέφτομαι όμως τελευταία. Σχέση επίσης δεν έχω αυτήν την εποχή. Επαγγελματικά φέτος δεν παίζω κάπου – μου λείπει ήδη – και γενικά περνάω ήρεμα θα έλεγα, περιμένοντας με χαρά και θετική ενέργεια αυτά που θα έρθουν…



Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u