Μεσουράνημα


Συνήθως αυτό που ο περισσότερος κόσμος γνωρίζει και αναζητά από την Αστρολογία είναι το Ζώδιό του και τον Ωροσκόπο του, έτσι πιστεύουν ότι καλύπτουν το μεγαλύτερο εύρος των προβλέψεων που τους αφορούν και των προοπτικών τους, αλλά και στοιχεία του χαρακτήρα τους.

Και όμως ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι το Μεσουράνημα, που υπάρχει στον γενέθλιο χάρτη του κάθε ατόμου. Το σημείο αυτό αναδεικνύει όλα αυτά που θα μπορούσαμε να κάνουμε σ’ αυτήν την ζωή. Είναι δηλαδή, αυτό που μας φανερώνει τον βαθμό της επιτυχίας μας στον δρόμο που επιλέξαμε.

Το Μεσουράνημα είναι ο Δέκατος Οίκος και αντιστοιχεί στο υψηλότερο σημείο του γενέθλιου χάρτη μας. Το κυρίαρχο Ζώδιο είναι ο Αιγόκερως, άρα πρόκειται για ένα γήινο ζώδιο, ορθολογικό και πολύ σοβαρό και υπεύθυνο.

Εδώ υπάρχουν οι επαγγελματικές μας επιτυχίες ή αποτυχίες, η πορεία της καριέρας μας και οι προσωπικές μας φιλοδοξίες. Το Μεσουράνημα στον αστρολογικό μας χάρτη συμβολίζεται με το MC, δηλαδή Medium Coelli.

Επίσης ονομάζεται και Ζενίθ, στον αντίποδά του βρίσκεται το Ναδίρ και ο Τέταρτος οίκος. Αυτό σημαίνει ότι στον άξονα των δύο οίκων 10ου και 4ου, η Ζενίθ και Ναδίρ, έχουμε το Μεσουράνημα, το οποίο θα μας πληροφορήσει για την πορεία της ζωής μας.

Το Ναδίρ, δηλαδή ο Τέταρτος οίκος μας, μας δίνει τις πληροφορίες των αδυναμιών μας, ενώ το Ζενίθ και ο Δέκατος οίκος μας, των προτερημάτων μας.

Κατά την Καρμική Αστρολογία ο 4ος οίκος μας πληροφορεί για τις προηγούμενες ζωές μας και τις υποχρεώσεις μας απέναντι στη νέα μας ενσάρκωση. Είναι δηλαδή ο τρόπος που θα πρέπει να επιλέξουμε για να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να δώσουμε ένα νέο νόημα στην ύπαρξή μας.

Το Μεσουράνημα βέβαια μας δείχνει και την σχέση μας με την πατρική φιγούρα, η οποία συμβαίνει να είναι ταυτόχρονα προστατευτική και αυστηρή. Έτσι καταλαβαίνουμε τις σχέσεις που θα έχουμε τόσο με την εξουσία, όσο και με τους νόμους και την κοινωνία.

Βλέπουμε λοιπόν ότι η επιλογή του επαγγέλματος εξαρτάται από την γενικότερη άποψή μας για τα πράγματα και στοχεύουμε σε κάτι συγκεκριμένο το οποίο θα μας βοηθήσει να αναδείξουμε τις δεξιότητές μας και την θέση μας στην κοινωνία, αφού μέσα από το επάγγελμά μας προβάλλουμε την δημόσια εικόνα μας.

Το Μεσουράνημα εξαρτάται από τις διελεύσεις των πλανητών, αλλά και την πρόοδό τους και σηματοδοτεί τις κύριες αλλαγές που θα υπάρξουν στην ζωή ενός ανθρώπου.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u