Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !


Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύπωμα ενός ατόμου συναντάμε ανάδρομους πλανήτες.

Μια εξίσου ενδιαφέρουσα περίπτωση είναι το να συναντήσουμε πλανήτες σε στάση, λίγο πριν γυρίσουν ορθοί.

Είναι στατιστικά πιο σπάνιο φαινόμενο, καθώς το χρονικό παράθυρο της στάσης σπάνια υπερβαίνει το 24ωρο, και υπόσχεται ενδιαφέρουσες εξελίξεις στην διαδρομή ενός ατόμου. Ας δούμε τις βασικές επιδράσεις των κύριων προσωπικών πλανητών σε στάση, συν τον Δία, που έχει και προσωπική και συλλογική δράση.

Ερμής σε στάση

Τα άτομα που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των περιόδων εμφανίζουν μια αυξημένη έμφαση στο μυαλό και την επικοινωνία, με το ζώδιο που εμπλέκεται φιλοξενώντας τον Ερμή να δρα παρέχοντας περαιτέρω ενδείξεις στην έκφρασή της δύναμης της πνευματικής και της επικοινωνιακής του Ερμή. Έχουμε πολλούς ποιητές που έχουν γεννηθεί με τον Ερμή σε στάση, είναι συνήθως δείγμα μιας υψηλής πνευματικότητας.

Αφροδίτη σε στάση

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός στάσιμου διαστήματος της Αφροδίτης εμφανίζουν συχνά ένα έντονο ενδιαφέρον για τις τέχνες, μια εκτίμηση στις κοσμικές απολαύσεις, ή μια αγάπη των κοινωνικών αλληλεπιδράσεων σε ολόκληρη τη ζωή τους. Πολύ συχνά βρίσκουμε Αφροδίτη σε στάση σε ωροσκόπια ηθοποιών, τραγουδιστών ή ανθρώπων που ασχολούνται με την μόδα.

Η στάση του Άρη

Ένα άτομο που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια ενός σταθερού Άρη μπορεί να παρουσιάζει μια αίσθηση της δύναμης ή αυτοπεποίθηση στην προσωπικότητά του, και μερικές φορές μια ποιότητα έντονου ερωτικού μαγνητισμού. Αν προσβάλλεται με όψεις, μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με το θυμό ή την πάλη για την εξουσία στην προσωπική ή την επαγγελματική τους ζωή. Συναντάμε Άρη σε στάση σε πολύ σημαντικές προσωπικότητες από ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, πολιτικούς, μεγάλους ιδρυτές θρησκειών, ψυχολόγους με δύναμη επιβολής.

Η στάση του Δία

Άνθρωποι που γεννήθηκαν κάτω από το σταθμό του Δία μπορεί να επιδείξουν μια πιο θρησκευτική ή ιδεολογική κλίση, ή απλά μια πιο επεκτατική ματιά στην εργασία του ή την προσωπική ζωή. Συναντάμε στάση Δία σε ωροσκόπια μεγάλων οραματιστών, όπως ο Δαλάι Λάμα που γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου, το 1935, κάτω από την επίδραση ενός σταθερού Δία στο Σκορπιό. Χμ… Στον αντίποδα, και ο Χίτλερ είχε Δία σε στάση στον Αιγόκερω.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Γιατί τα ζώδια είναι 12 ;

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Είναι γεγονός ότι ο πραγματικός αστρονομικός ζωδιακός κύκλος αποτελείται από δεκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u