Ακινησία στο Σκοτάδι !


Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται;

Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρομος, πηγαίνει τρεις φορές προς τα εμπρός, στη συνέχεια, προς τα πίσω, στη συνέχεια, προς τα εμπρός και πάλι, μέσα από τον Ζωδιακό κύκλο. Όταν ο πλανήτης αλλάζει κατεύθυνση, αυτό ονομάζεται “στάση” δηλαδή ο Πλανήτης είναι ακίνητος.

Η πρόοδος του πλανήτη μέσα από το Ζωδιακό επιβραδύνεται μέχρι να αλλάξει σταδιακά κατεύθυνση, στο σημείο αυτό λοιπόν της αλλαγής της κατεύθυνσης ο κάθε Πλανήτης κάνει στάση μέχρι να συνεχίσει να κινείται πάλι προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Η στάση λοιπόν του κάθε Πλανήτη είναι μια περίοδος όπου εντείνεται η ενέργειά του. Ο πλανήτης έχει σταματήσει να κινείται κατά μήκος της διαδρομής του Ζωδιακού και φαίνεται να αιωρείται για αρκετές ημέρες πριν από την επαναφορά της κίνησής του, προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Η κίνηση ενός πλανήτη είναι αρκετά αργή, πριν και μετά τη στάση του που τα αποτελέσματά της μπορεί να είναι αισθητά για αρκετές ημέρες όπως συμβαίνει με τον Ερμή ή έως δυο εβδομάδες, όπως συμβαίνει με τον Ουρανό, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα,  πριν και μετά τη στάση τους.

Το αποτέλεσμα είναι λίγο σαν να τρέχει το δάχτυλό σας μέσα από την φλόγα ενός κεριού. Αν το κάνετε γρήγορα, νιώθετε λίγο την ζεστασιά, αλλά τίποτα το επώδυνο. Αν το κάνετε σιγά-σιγά θα αισθανθείτε έντονα την ζέστη του. Αν το αφήσετε θα καείτε!

Όταν ένας πλανήτης κινείται με την συνηθισμένη ταχύτητά του, τα αποτελέσματά του δηλαδή οι επίδρασή του, είναι σχετικά ελαφρύτερη σε σύγκριση με την αλλαγή της ταχύτητας του όταν πρόκειται να προβεί σε στάση, η επίδραση λοιπόν της ενέργειάς του είναι πολύ πιο ισχυρή και ακραία.

Όταν ο Πλανήτης γυρίζει να πάει «πίσω», κάνει δηλαδή μια παλινδρόμηση, τότε οι άνθρωπο αισθάνονται απογοητεύσεις, γιατί έχουν συνηθίσει να προχωρούν τα πράγματα προς τα εμπρός.

Τότε ξαφνικά θα αισθανθούν ότι μπορεί να χτυπήσουν με το αυτοκίνητο και οδηγούν προσεκτικά.

Αναγκάζονται γενικά να επιβραδύνουν τις δραστηριότητές τους, να προχωρήσουν πιο προσεκτικά, να αλλάξουν κατεύθυνση, ή να σταματήσουν αυτό που κάνουν.

Εναλλακτικά, μπορεί να αισθάνονται μια αίσθηση απελευθέρωσης και ανακούφισης, επειδή μια αγχωτική κατάσταση μπορεί να φτάσει στο τέλος της και να δώσει  λίγο χρόνο για να πάρουν μια ανάσα, κατά την οποία μπορεί να ανασυνταχθούν και να καταλάβουν πώς να ασχοληθούν πιο αποτελεσματικά με το θέματά τους.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Γιατί τα ζώδια είναι 12 ;

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Είναι γεγονός ότι ο πραγματικός αστρονομικός ζωδιακός κύκλος αποτελείται από δεκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!