Οι Επτά Ακτίνες !


Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος;

Οι επτά ακτίνες, είναι οι επτά θεμελιώδεις ενέργειες του σύμπαντος, από τις οποίες προέρχονται το πνεύμα, η ψυχή και η μορφή. Ο προσδιορισμός της ψυχικής ακτίνας κάποιου, είναι ένα ζωτικής σημασίας στάδιο για την αυτοπραγμάτωση.

Όταν το γνωρίζουμε αυτό, ξέρουμε σε ποιο πνευματικό άσραμ ανήκουμε. Δηλαδή, σε ποιον πνευματικό κύκλο. Αυτό, έχει μεγάλη σχέση και με το ζώδιό μας, βέβαια.

Οι ακτίνες είναι πνευματικές ενέργειες, κάθε ακτίνα ρέει μέσα από τρία σημεία του εαυτού, την ψυχή, το πνεύμα και το σώμα. Και δίνει τη δύναμη και τη ζωή.

Πρώτη Ακτίνα – Θέληση και Δύναμη – Κριός, Λέων, Αιγόκερως

Πλεονεκτήματα: Δίνει θέληση και δύναμη για την ηγεσία, την αυτοδυναμία, την επιμονή, το θάρρος και την φιλοδοξία. Αδυναμίες: γίνεται το άτομο σκληρό, ανυπόμονο, απόμακρο, χάνει τον έλεγχο. Επαγγέλματα: η πολιτική, το δίκαιο, η διαχείριση.

Δεύτερη Ακτίνα Αγάπης και Σοφίας – Δίδυμοι, Παρθένος, Ιχθύες

Πλεονεκτήματα: σοφοί, χωρίς αποκλεισμούς, με κατανόηση, διακριτικοί.Αδυναμίες: επιδιώκουν την έγκριση, ποθούν την δημοτικότητα, φοβισμένοι. Επαγγέλματα: Διδασκαλία, θεραπεία, θρησκεία.

Τρίτη Ακτίνα Δράση και Διανόηση- Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως

Πλεονεκτήματα: εξαιρετικά ευέλικτοι, ισχυρή διάνοια, επιδέχονται αυστηρή ανάλυση, έχουν την ικανότητα να σχεδιάζουν στρατηγικές, ισχυρή ρητορική, επιχειρηματική ικανότητα και εξυπνάδα, ιδιαίτερα ενεργοί και δραστήριοι. Αδυναμίες: δόλιοι, πάρα πολύ υλιστές. Επαγγέλματα: Εμπόριο και επιχειρήσεις, διανοούμενοι, στρατηγοί, φιλόσοφοι.

Τέταρτη Ακτίνα Αρμονία μέσω της Σύγκρουσης – Ταύρος, Σκορπιός, Τοξότης

Πλεονεκτήματα: ισορροπημένοι, γαλήνιοι, διαισθητικοί, διπλωματικοί, ειρηνοποιοί, καλλιτεχνικά ευαίσθητοι ικανοί να δημιουργήσουν χρώματα και ομορφιά, με καλή αίσθηση του χιούμορ, άφθονη δημιουργικότητα και αυθόρμητοι. Αδυναμίες: αμφίθυμοι, αναποφάσιστοι, πολύ συμβιβαστικοί, με βίαιες εναλλαγές της διάθεσης. Επαγγέλματα: διπλωμάτες, σύμβουλοι επιχειρήσεων, καλλιτέχνες, διασκεδαστές.

Πέμπτη Ακτίνα Επίμονα μυαλά – Λέων, Τοξότης, Υδροχόος

Πλεονεκτήματα: το επιστημονικό πνεύμα, αναλυτική ικανότητα, τεχνικές, ρεαλισμός, εφευρετικότητα, ισχυρή ικανότητα της έρευνας, στόχοι. Αδυναμίες: συγχωρετικοί, μη-κοινωνικοί, προσπαθούν να ελέγξουν τα πάντα μέσω της γνώσης. Επαγγέλματα: επιστήμονας, ερευνητής, μηχανικός, αναλυτής, τεχνικός.

Έκτη Ακτίνα Αφοσίωση και Ιδεαλισμός – Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες

Πλεονεκτήματα: πιστοί, αφοσιωμένοι, μυστικιστές, έχουν ζήλο, ενθουσιασμό, σοβαροί, ειλικρινείς, έχουν καλοσύνη. Αδυναμίες: τυφλή πίστη, δυσανεξία, φανατικοί, δογματικοί, υπερσυναισθηματικοί, μονόφθαλμοι, παίρνουν τα πράγματα προσωπικά.  Επαγγέλματα: ανθρωπιστικά επαγγέλματα, στρατιωτικοί, ιερείς, οι στρατιές των ανθρώπων που φροντίζουν για τους άλλους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και τη θρησκεία.

Έβδομη Ακτίνα Τελετές και Μαγεία – Κριός, Καρκίνος, Αιγόκερως

Πλεονεκτήματα: εξαιρετικά οργανωμένοι και αποτελεσματικοί, με διαχείριση δεξιοτήτων, σχολαστικοί, αυτοδύναμοι, χαριτωμένοι, πολύ ευγενικοί. Αδυναμίες: άκαμπτοι, απαιτητικοί, τελειομανείς, με επιφανειακή κρίση, τονίζουν την εμφάνιση και την εικόνα, πομπώδεις, μισαλλόδοξοι, υλιστές. Επαγγέλματα: διαχείριση, η οποία εκδηλώνεται με ιδέες, όπως μέσα από την αρχιτεκτονική, την τελετή, τη μαγεία.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αστρολογική Κλείδα !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία; Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυ ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Γιατί τα ζώδια είναι 12 ;

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Είναι γεγονός ότι ο πραγματικός αστρονομικός ζωδιακός κύκλος αποτελείται από δεκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u