Το ζώδιο της Παρθένου και η εποικοδομητική κριτική


Οι Παρθένοι κυβερνώνται από τον 6ο Οίκο του ζωδιακού κύκλου και από τον Ερμή.

Εξαιτίας αυτών των δύο επιρροών πάνω τους, γίνονται τελειομανείς μέχρι αηδίας και δεν διστάζουν ποτέ να ονομάσουν τα λάθη ή τα ελαττώματα των άλλων.

Ανάμεσα σε πολλά θετικά χαρακτηριστικά που εκπέμπουν στον έξω κόσμο, όπως όλοι μας, αν και δεν θα το παραδεχτούν, έχουν και αυτοί τα ελαττώματά τους.

Το σύμβολο του συγκεκριμένου ζωδίου υπονοεί πως είναι οι καλύτεροι άνθρωποι του κόσμου. Πράγμα που μπορεί να το πιστέψουν όλοι για ένα χρονικό διάστημα.

Καθώς ωθούνται από την ανάγκη τους για τελειότητα, έχουν πολύ καλούς τρόπους και γίνονται εξαιρετικά ευγενικοί, με αποτέλεσμα να καταλήγουν οι υπόλοιποι στο συμπέρασμα πως γνώρισαν τα καλύτερα και πιο καλά εκπαιδευμένα άτομα του κόσμου.

Όμως, ύστερα από ένα χρονικό διάστημα, η «εποικοδομητική τους κριτική» ξεκινά και χωρίς να το καταλάβετε σας κάνουν κομμάτια. Όλα βέβαια με χαμόγελο.

Περιττό να πούμε πως είναι ακριβείς σε οτιδήποτε και αν κάνουν. Τα ρούχα τους ταιριάζουν πάντα και η ντουλάπα τους είναι οργανωμένη καλύτερα και από τα πιο ακριβά μαγαζιά του κόσμου.

Σε περίπτωση που το σπίτι τους δεν έχει τέλεια όψη, είναι σίγουρο πως με τη μανία τους να βάλουν την απόλυτη τάξη, ξέμειναν από συρτάρια, ράφια και ντουλάπες.

Οι ντουλάπες και τα συρτάρια τους αντιπροσωπεύουν τη τελειότητα, αλλά σε περίπτωση που ξεμείνουν από αποθηκευτικούς χώρους, αφήνουν τα πράγματά τους από εδώ και από εκεί.

Σαν τελειομανείς που είναι, αν δεν μπορούν να κάνουν κάτι απόλυτα σωστά, επιλέγουν να μην το κάνουν καθόλου.

Η πολύ καλή τους μνήμη τους βοηθά να βρίσκουν πάντα αυτό που ψάχνουν, και σε περίπτωση που δεν μπορούν να το εντοπίσουν, τότε σχεδόν πάντα ρίχνουν το φταίξιμο σε κάποιον άλλον.

Σαν γήινο ζώδιο, η Παρθένος είναι πρακτική, και σε συνδυασμό με την επιλεκτική της φύση, οι αγορές της είναι πάντα καλά υπολογισμένες και σύμφωνα πάντα με τον λογαριασμό της στη τράπεζα.

Μπορεί να ανταπεξέλθει άνετα στο επάγγελμα του λογιστή ή σε οποιοδήποτε άλλο απαιτεί τεράστια ποσότητα λεπτομερειών.

Όπως αναφέραμε παραπάνω, η μνήμη των ανθρώπων που ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου είναι αξιοθαύμαστη, έτσι σε περίπτωση που κάποιος τους πληγώσει ή τους προσβάλλει δεν το ξεχνάνε ποτέ.

Παρά την ικανότητά τους να κάνουν κριτική με μεγάλη άνεση, είναι αρκετά ευαίσθητοι και τα συναισθήματά τους πληγώνονται εύκολα.

Τα ζώδια της Γης δεν μιλούν συχνά για τα συναισθήματά τους, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν, με αποτέλεσμα να τα κρατάνε μέσα τους και κάποια στιγμή να ξεσπάνε.

Ο 6ος Οίκος τους κάνει απίστευτα σκληρά εργαζόμενους, ανθρώπους που προσέχουν τη κάθε λεπτομέρεια και είναι αρκετά χρήσιμοι στον επαγγελματικό τομέα. Το περίεργο βέβαια, είναι η αντίστασή τους προς την ανώτερη εκπαίδευση.

Αυτό συμβαίνει για αρκετούς λόγους. Αρχικά, σαν τελειομανείς, τους αρέσει να πιστεύουν πως γνωρίζουν ήδη αυτά που χρειάζεται να ξέρουν.

Έτσι, φοβούνται απίστευτα να παραδεχτούν ότι δεν γνωρίζουν κάτι, όχι μόνο στους άλλους αλλά και στον ίδιο τους τον εαυτό. Δεν μπορούν να ασχοληθούν με κάτι αν δεν είναι σίγουροι πως θα είναι απόλυτα επιτυχείς με αυτό.

Έτσι μπορείτε να καταλάβετε το δίλημμά τους αν δεν μπορούν να βρουν ένα πεδίο εκπαίδευσης στο οποίο να μπορούν να αριστεύσουν.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό που τους προσδίδει ο 6ος Οίκος είναι η αγάπη για τα ζώα όλων των ειδών. Στην πραγματικότητα έχουν τη τάση να τα πηγαίνουν καλύτερα με τα ζώα παρά με τους ανθρώπους.

Έτσι και αλλιώς, οι προσδοκίες ενός σκύλου ή μιας γάτας είναι πολύ λιγότερες, και επιπρόσθετα, τα ζώα δεν προβαίνουν σε προσωπική κριτική ούτε κουράζονται από τις ιστορίες τους.

Γενικά οι Παρθένοι, είναι αξιόπιστοι, εργατικοί, πιστοί και γενικά καλοί άνθρωποι.

Απλά δεν πρέπει οι υπόλοιποι να παίρνουν στα σοβαρά την αρνητική τους κριτική, καθώς τις περισσότερες φορές δεν την λένε με κακία, αλλά προσπαθούν πραγματικά να βοηθήσουν.

Η τελειότητα είναι βαρύ φορτίο. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουν είναι πως ενώ εκείνη τη βλέπουν σαν αρετή, οι υπόλοιποι τη βλέπουν σαν ελάττωμα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!