Αστρολογική Κλείδα !


Τι είναι η Κλείδα στην αστρολογία;

Πρόκειται για μια πανάρχαια παράδοση από την αυθεντική παρακαταθήκη της αστρολογικής επιστήμης, έτσι όπως την διέσωσαν και την διέδωσαν οι Άραβες ερευνητές του μεσαίωνα. Η αστρολογία είναι πολύ αρχαία επιστήμη, ουσιαστικά είναι η μητέρα της αστρονομίας.

Όταν μιλάμε για μεγάλους αστρολόγους της αρχαιότητας ή των μέσων χρόνων, μιλάμε ουσιαστικά για πολύ μορφωμένους ανθρώπους, που πέρα από την παρατήρηση και την διαίσθηση, είχαν και στέρεα μαθηματική κατάρτιση, πράγμα πάντα απαραίτητο στην αστρολογία.

Η Κλείδα είναι ένα από τα μυστικά που παραγνωρίστηκαν με την πάροδο των ετών, στα χρόνια που οποιαδήποτε έρευνα σε οποιοδήποτε πεδίο ταυτίστηκε με την λατρεία των δαιμόνων.

Και διασώθηκε από τους μελετηρούς και ρομαντικούς Άραβες, για να φτάσει έως τις ημέρες μας, όπου ο Υδροχόος ανοίγει τα κρυμμένα μυστικά και τα βγάζει στην επιφάνεια.

Η Κλείδα είναι ένα πολύ σημαντικό μέγεθος.

Περιγράφει ουσιαστικά την πραγματική επιρροή των ζωδίων. Υπάρχει σύμφωνα με τους ερευνητές μια υψηλή συγκέντρωση ενέργειας που βράζει ακριβώς στα όρια του ζωδιακού κύκλου.

Από τις Πύλες του ζωδιακού, η ενέργεια αυτή εισβάλλει στο δικό μας πεδίο πραγματικότητας και διαμορφώνει το κάρμα, τις σχέσεις, τις ροπές, τις αντιφάσεις, πάντα με σκοπό την ενθαλπία του σύμπαντος. Ενθαλπία, να θυμίσουμε είναι η αντίστροφη κατάσταση της εντροπίας.

Στην εντροπία ένα σύστημα τείνει στην μέγιστη τάξη, άρα και στον θάνατο, αφού σε κατάσταση πλήρους ισορροπίας δεν υπάρχει κίνηση, άρα και ενέργεια.

Η ενθαλπία είναι η κατάσταση όπου το σύστημα ξεπερνάει τον θάνατο, και οι μηχανές παίρνουν πάλι μπροστά.

Η ενθαλπία, είτε το ξέρουμε είτε όχι, είναι ο λόγος που ο δημιουργός διαμόρφωσε την ζωή, προσπαθώντας να βρει λύση στο πώς ξεπερνιέται ο θάνατος.

Τα σημεία που είναι αυστηρά κατανεμημένα στον ζωδιακό και διοχετεύουν αυτήν την ενέργεια στον χώρο μας, είναι οι Κλείδες. Οι κλείδες έχουν τεράστια δυνατότητα στο να διαμορφώνουν και να αλλάζουν τη φύση και τη σύσταση ενός ωροσκοπίου.

Μπορούν να σφραγίσουν και να τελματώσουν έναν χάρτη ή να προσδώσουν μια νέα πορεία και αστείρευτή δυναμική στο αστρικό θέμα.

Ο αριθμός των κλειδών είναι 28. δεν κατανέμονται ομοιογενώς στον ζωδιακό, και έχουν διαφορετικές ιδιότητες.

Οι 21 από αυτές, αφορούν εξωτερικά γεγονότα της ζωής μας. Έχουν να κάνουν με την εξέλιξη του ατόμου σε σχέση με την κοινωνία, την εργασία, την γνώση, αλλά από επίσημα κανάλια.

Και υπάρχουν και 7 μυστικές κλείδες, που έχουν να κάνουν με το βαθύ εσωτερικό πεδίο, εκεί που ο άνθρωπος και ο κόσμος ενώνονται, σε μια αδιάσπαστη μονάδα και ολότητα.

Η ανάλυση των κλειδών, γίνεται μόνο από πολύ εξειδικευμένο αστρολόγο. Και αυτό, γαιτί πρέπει όχι μόνον κάποιος να έχει γνώση του αντικειμένου, αλλά και γιατί αν γινόταν εύκολα η ανάλυση, όλο το σύστημα της ανθρωπότητας ίσως και να κατέρρεε!

Αρκεί να αναφέρουμε ότι η ανάλυση των Κλειδών, είναι ένα από τα μεγάλα ζητούμενα όλων των προσώπων που έχουν εξουσία. Και αυτό γιατί η ανάλυση αυτή, δεν είναι θεωρητική, ούτε πληροφοριακή! Ανοίγει δυνάμεις.

Ποιος όμως μπορεί να παίξει με αυτές τις δυνάμεις και να μην καεί;

Μοιάζει το σύστημα των Κλειδών, να κρατάει τα μυστικά του, ακριβώς για να υπάρχει προστασία του συστήματος. Αλλά, σε λίγο όλα θα γίνουν δυνατά…Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Αντάρης το Πεπρωμένο !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ο Αντάρης, γνωστός διεθνώς σαν Antares, είναι ο πιο φωτεινός αστέρας του αστερισμού το ...

Γενέθλιοι πλανήτες σε στάση !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Έχουμε μια κάποια αντίληψη για το μπορούμε να περιμένουμε όταν στο γενέθλιο αποτύ ...

Οι Επτά Ακτίνες !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Ποιες είναι και τι σημαίνουν οι επτά ακτίνες του σύμπαντος; Οι επτά ακτίνες, είναι ...

Ακινησία στο Σκοτάδι !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Τι συμβαίνει όταν ένα Άστρο δεν κινείται; Όταν οποιοσδήποτε Πλανήτης είναι ανάδρο ...

Ανάδρομοι Πλανήτες : Η Ανατροπή !

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Γιατί ο άνθρωπος φοβάται τον ανάδρομο πλανήτη, γενικά; Ποιος είναι ο λόγος που η αν ...

Γιατί τα ζώδια είναι 12 ;

In category Αστρολογία για Προχωρημένους

Είναι γεγονός ότι ο πραγματικός αστρονομικός ζωδιακός κύκλος αποτελείται από δεκ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!