Η Εκπληκτική ανάγνωση με τις κορδέλες !


Αν και σπάνια χρησιμοποιούνται στις σύγχρονες αναγνώσεις,

Οι κορδέλες είναι στην πραγματικότητα ένα από τα παλαιότερα εργαλεία μαντείας. Κατά τη διάρκεια των αιώνων ήταν ένα μεγάλο μέρος των παγανιστικών τελετουργικών όπως η Χειραψυδρία, χρησιμοποιώντας τους ως Clouties – δεμένα κουρελάκια με κλαδιά δέντρων, για να φέρουν τα αντίστοιχα χρώματα σε ένα βωμό, και φυσικά, δίνοντας αναγνώσεις.

Οι άνθρωποι, στο τέλος της ημέρας, θα έφερναν μαζί τους συχνά κορδέλες, που θα χρησιμοποιούσαν ως διακοσμήσεις μαλλιών, στο ντύσιμο και σε άλλες πιο κοινές χρήσεις που τους έχουμε ακόμα και σήμερα.

Ωστόσο, κατά παράδοση, ο πωλητής θα δώσει επίσης στον αγοραστή, μια ανάγνωση από τις κορδέλες που αγόρασαν ως ευχαριστίες για την αγορά τους, όταν μιλάμε για τα μεσαιωνικά χρόνια.

Σε μια από τις πιο σπάνιες εκδοχές της ιστορίας της Χιονάτης,

Η κακή βασίλισσα αρχικά μεταμφιέζεται ως πωλητής που πωλεί κορδόνια και κορδέλες με τις οποίες επιχειρεί να στραγγαλίσει το κορίτσι. Το δηλητηριασμένο μήλο έρχεται αργότερα ως η τελική προσπάθειά της να κάνει κακό.

Όποιος έχει επισκεφτεί μια Πνευματική Εκκλησία θα γνωρίζει ότι δεν επιτρέπονται εργαλεία όπως κάρτες ταρώ, κρύσταλλα, πέτρες , κλπ., αλλά δύο πράγματα που επιτρέπονται είναι οι κορδέλες και τα λουλούδια που χρησιμοποιούνται στην «ψυχομετρία» όταν συνδέονται με τα οινοπνευματώδη ποτά.

Παραδοσιακά, ο αναγνώστης κορδέλας θα έχει μία από κάθε χρώμα (όσο το δυνατόν περισσότερες) δεμένο πάνω σε μια ξύλινη ράβδο.

Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό θα ήταν αρκετά δυσκίνητο στις σύγχρονες αναγνώσεις, έτσι ώστε μερικοί θα βρουν άλλους τρόπους, όπως να τις κρατήσουν όλα χαλαρά σε ένα ειδικό κουτί ή σακούλα υφασμάτων.

Η τυποποίηση τους σε ένα ξύλινο στεφάνι κεντήματος είναι μια άλλη δημοφιλής μέθοδος .

Όποιος θέλει να δοκιμάσει την μέθοδο με την κορδέλα πρέπει να ακολουθήσει την καρδιά του και να θυμούνται όλοι ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, όπως σε πολλά εργαλεία μαντείας, είναι σωστό ό, τι δουλεύει για σας.

Εάν έχει νόημα στον αναγνώστη και σε αυτόν που ζητάει την πρόβλεψη τότε λειτουργεί καλά.

Επίσης, οι κορδέλες δεν χρειάζεται να είναι κάτι ιδιαίτερο.

Όλα τα δικά μου είναι από διάφορα πάγκους της αγοράς και από καταστήματα για ράψιμο και χειροτεχνία.

Το πώς θα τις κρατήσετε μαζί (οι διάφοροι τρόποι που αναφέρονται παραπάνω) είναι μια προσωπική επιλογή, και πάλι, δεν είναι σωστό ή λάθος και ο αριθμός των κορδέλων που επιλέγει ο καθένας είναι επίσης μια προσωπική επιλογή.

Άλλοι επιθυμούν να δουλεύουν μόνο με ένα ή δύο, ενώ άλλοι προτιμούν πολύ περισσότερο πλήθος.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μερικοί τις χρησιμοποιούν με τη μορφή της ψυχομετρίας, αυτό είναι με τον ίδιο τρόπο που κάποιοι αναγνώστες θα ζητήσουν να κρατήσουν κάτι προσωπικό, όπως ένα ρολόι ή ένα δαχτυλίδι, όταν δίνουν μια ανάγνωση.

Τα χρώματα των Τσάκρα είναι πάντα ένα καλό σημείο εκκίνησης,

Αλλά είναι καλές και οι μαγικές αντιστοιχίες χρώματος από τους τρόπους των Παγανών / Wiccan, όπως πράσινο για ευημερία, γαλάζιο για επούλωση, κόκκινο για αγάπη κλπ.

Δείτε μια “μάζωξη με κορδέλες” σαν μια ευκαιρία να δείτε τον εαυτό σας να ρέει μέσα σε χρώματα, δοκιμάστε να σπάσετε τα όρια του κόσμου μέσα από την ροή των χρωμάτων. Καλές αναγνώσεις.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Σώμα και Ψυχή !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...

Η Αφροδίτη του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...

Τα Μάγια του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα;  Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...

Διώξε μακριά την κακή ενέργεια !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...

Το θαύμα του Έρωτα !

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...

Antiterra: Τι είναι ;

In category Ψυχολογία - Μεταφυσική

Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u