Μηνιαίο ωροσκόπιο Μαρτίου 2024, τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για όλα τα ζώδια;

Oroskopos.tv


ΚΡΙΟΣ

Το ξεκίνημα του μήνα θα είναι με κάποιες ανατροπές που θα συμβούν σε σχέση με το φιλικό σας περιβάλλον ή με κάποια σχέση ή συνεργασία ωστόσο ίσως να πρέπει να ξοδέψετε και κάποια χρήματα για κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή κάποιους στόχους σας γύρω στις 04.03.Με την σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα στις 08.03 μην πιστέψετε λόγια που θα ακούσετε εκτός και εάν έχετε μια έντονη πνευματική κατάσταση ή μια δημιουργική ιδέα. Επίσης το τετράγωνο Άρη-Ουρανού στις 09.03 ίσως να σας φέρει έξοδα και αντιπαραθέσεις και θα έχει συμμετοχή στη Νέα Σελήνη στις 10.03 στους Ιχθείς που όμως ίσως να σώσει την κατάσταση με κάποιο νέο ξεκίνημα που ίσως να θελήσετε να κάνετε ή με αποκατάσταση σε κάποια υπερένταση που ίσως να σας έχει δημιουργηθεί. Την ίδια ημέρα ο Ερμής στο ζώδιό σας θα φέρει αποκαλύψεις σε κάποιους από εσάς αλλά και ισχυρή βοήθεια από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ή επιτυχία σε στόχους ενώ στις 12.03 η Αφροδίτη περνώντας στους Ιχθείς ίσως να σας φέρει έναν μυστικό έρωτα. Από τις 20.03 ο Ήλιος στο ζώδιό σας θα σας ενδυναμώσει αρκετά ωστόσο ο Άρης στους Ιχθείς από τις 24.03 ίσως να σας κάνει υπερευαίσθητους. Πολλοί ωστόσο με το εξάγωνο Αφροδίτης –Δία θα ευνοηθείτε στον έρωτα και τα οικονομικά γύρω στις 24.03 ενώ η Πανσέληνος στον Ζυγό και Σεληνιακή έκλειψη στον οίκο των σχέσεων και των συνεργασιών σας στις 25.03 ίσως να φέρει νέες σχέσεις ίσως και καρπικές αλλά και αλλαγές που θα είναι απαραίτητες ώστε να βρείτε ισορροπίες ή να κλείσετε έναν κύκλο. Πάντως για πολλούς από εσάς το τέλος του μήνα θα είναι ανταποδοτικό αλλά και με ξαφνικές ερωτικές ευκαιρίες ή έσοδα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Ηλίου-Δία στην αρχή του μήνα θα σας φέρει αρκετή βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα και διευκόλυνση σε στόχους και στις σχέσεις σας ωστόσο το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 03.03 και το τετράγωνο Άρη-Ουρανού στις 09.03 θα σας φέρει κάποια υπερένταση λόγω κάποιων ξαφνικών αλλαγών μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ωστόσο αποφύγετε να πάρετε ξαφνικές αποφάσεις μιας και εσείς έχετε τον ουρανό στο ζώδιό σας για διακοπές σχέσεων και συνεργασιών εκτός κι αν θελήσετε να απελευθερωθείτε και είναι κάτι το οποίο έχετε δρομολογήσει. Ή Νέα Σελήνη στους Ιχθείς ωστόσο ίσως να σας προσφέρει ένα νέο ξεκίνημα στις 10.03 είτε με κάποια συνεργασία που θα κάνετε με ένα φιλικό σας πρόσωπο είτε με κάποια βοήθεια που θα έχετε μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον. Από τις 12.03 με την Αφροδίτη στους Ιχθείς είδη θα νοιώσετε καλύτερα και θα προσφέρετε ή θα πάρετε αγάπη ενώ με τον Ήλιο στον Κριό από τις 20.03 θα νοιώσετε αρκετά καλά σε ψυχολογικό επίπεδο ακόμη και για θέματα της οικογένειάς σας. Στις 22.03 ίσως να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε μια σχέση, μια φιλία ή κάποια συνεργασία ενώ θα πρέπει να προσέχετε κάπως τον Άρη περνώντας στους Ιχθείς από τις 24.03 γιατί ίσως να διαταράξει κάπως τους στόχους σας. Στις 25.03 η Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Ζυγό ίσως να σας φέρει αλλαγές μέσα στην καθημερινότητα και τον χώρο εργασίας σας αλλά ίσως να φέρει και ολοκλήρωση σε κάποια θέματά σας. Πάντως το τέλος του μήνα θα είναι εξαιρετικό με κάποιους από εσάς να έχετε κατάλληλες συνθήκες ώστε να έχετε ξαφνικές ευκαιρίες ή ξαφνικές εξελίξεις σε προσωπικά σας θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με κάποιες ανατροπές που ίσως να έχετε σε νομικά ή θέματα με κάποιο ταξίδι που ίσως να θέλετε να κάνετε ενώ ίσως να σας προβληματίσουν και κάποιες πληροφορίες που θα έχετε γύρω στις 04.03 και 09.03.Η Νέα Σελήνη στις 10.03 ίσως να σας φέρει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα και ίσως μια ξαφνική ευκαιρία ενώ η είσοδος του Ερμή, κυβερνήτη σας, την ίδια ημέρα στον Κριό θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς με την διάθεση να δείτε φίλους αλλά και για να παλέψετε πιο ενεργά για κάποιους στόχους σας. Ή Αφροδίτη επίσης στους Ιχθείς από τις 12.03 θα φέρει εύνοια επίσης στην καριέρα σας και την κοινωνικότητά σας ενώ και ο Ήλιος στον κριό από τις 20.03 θα φέρει νέα ξεκινήματα και γνωριμίες για πολλούς από εσάς. Λίγο δύσκολος θα είναι ο Άρης στους Ιχθείς από τις 24.03 και μετά που ίσως να σας φέρει κούραση αλλά και αρκετό παρασκήνιο στην εργασία σας. Ή Πανσέληνος στον Ζυγό και Σεληνιακή έκλειψη ίσως να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες προϋποθέσεις για τις δραστηριότητές σας και να κάνετε κάποιες αλλαγές αλλά θα σας ευνοήσει σε θέματα ερωτικών γνωριμιών και των παιδιών σας. Γενικότερα ο μήνας θα ξεκινήσει κάπως δύσκολα αλλά μάλλον θα τελειώσει θετικά με πολλούς από εσάς να έχετε θετικές εξελίξεις και σταθεροποίηση στην καριέρα σας ή σε κάποια σχέση σας αλλά και κάποιοι από εσάς να πραγματοποιείτε κάποια όνειρά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στην αρχή του μήνα το εξάγωνο Ηλίου-Δία ίσως να σας φέρει κάποια ευχάριστα νέα, εύνοια σε νομικά θέματα ή ένα ταξίδι ωστόσο το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 04.03 και το τετράγωνο Άρη-Ουρανού στις 09.03 ίσως να σας φέρει έξοδα αλλά και εντάσεις σε σχέση με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο ίσως και για θέματα οικονομικά. Η σύνοδος Ερμή-Ποσειδώνα ωστόσο στις 08.03 ίσως να φέρει ένα ρομαντικό ταξίδι για κάποιους από εσάς ενώ η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 10.03 ίσως να φέρει νέες γνωριμίες ή νέα ξεκινήματα αλλά ίσως και ένα ταξίδι παρόλο που ίσως να έχετε αρκετή ένταση, διαφωνίες, ανατροπές αλλά και έξοδα. Ή Αφροδίτη στους Ιχθύς ωστόσο θα είναι αρκετά θετική και θα μαλακώσει ή θα βελτιώσει τις σχέσεις σας και ίσως να τονώσει την συναισθηματική σας ζωή ίσως και με κάποια γνωριμία που θα κάνετε εάν ταξιδέψετε ενώ στις 22.03 η σύνοδός της με τον Κρόνο και το εξάγωνό της με τον Δία ίσως να σοβαρέψει αρκετά ή να νομιμοποιήσει μια σχέση. Επίσης εύνοια και ευκαιρίες δεν θα λείψουν στην ερωτική σας ζωή ενώ ίσως να ευνοηθείτε και με κάποια έσοδα. Ή Πανσέληνος στον Ζυγό και Σεληνιακή έκλειψη στις 25.03 ίσως να φέρει κάποια ολοκλήρωση σε θέματα σχέσεων και οικογενειακά ωστόσο κάποιοι ίσως να αποφασίσετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές που δεν θα είναι εύκολες. Ωστόσο στις 28.03 το εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού θα φέρει ξαφνικές ερωτικές γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες και ίσως και έσοδα ενώ πολλοί από εσάς θα πραγματοποιήσετε σχέδια που θέλατε εδώ και καιρό ,ένα ιδεατό ταξίδι αλλά μια ρομαντική γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με το εξάγωνο Ηλίου-Δία που ίσως να σας φέρει κάποια βοήθεια από κάποιο συνεργάτη σας ή σε επαγγελματικό ή σε προσωπικό επίπεδο και πολλοί ίσως να έχετε και κάποια οικονομική διευθέτηση με την βοήθεια κοντινών σας προσώπων. Τα τετράγωνα ωστόσο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 03.03 και του Άρη με τον Ουρανό στις 09.03 θα δημιουργήσουν πιέσεις, ανατροπές αλλά και ρήγματα στις σχέσεις του τέλους 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου. Ή Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 10.03 ίσως να σας κάνει περισσότερο ευάλωτους και συναισθηματικούς και ίσως να δώσετε περισσότερη έμφαση στα συναισθήματα των άλλων ωστόσο κάποιοι ίσως να αποκαταστήσετε και κάποιες σχέσεις σας ή να κάνετε μια νέα αρχή. Ο Ερμής περνώντας στον Κριό την ίδια ημέρα μέχρι και το τέλος του μήνα θα ευνοήσει το ζώδιό σας και πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να είστε πιο αποτελεσματικοί με κάποια σχέδιά σας ή κάποιοι ίσως να κάνετε και ένα ταξίδι. Από τις 20.03 θα περάσει και ο Ήλιος στον Κριό και θα ασχοληθείτε προσωπικά με κάποια ξεκινήματα που ίσως να θελήσετε να κάνετε ενώ στις 22.03 κάποιοι ίσως να καταφέρετε να σταθεροποιήσετε κάποια σχέση ή συνεργασία ,να έχετε εύνοια στα οικονομικά σας μέχρι και τις 24.03.Η Πανσέληνος στον Ζυγό και Σεληνιακή έκλειψη στις 25.03 ίσως να φέρει κάποιες νέες γνωριμίες για εσάς αλλά και την ολοκλήρωση συμφωνιών ή αποφάσεων που θα πρέπει να πάρετε ίσως σχετικά με κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει αρκετά θετικά με το εξάγωνο Ηλίου-Δία να σας φέρνει ευχάριστες επαφές, γνωριμίες, συνεργασίες αλλά και εύνοια στις σχέσεις σας ωστόσο κάποιοι από εσάς ίσως να βιώσετε κάποιες ανατροπές και δυσκολίες μέσα στην καθημερινότητα και την εργασία σας στις 03.03 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που ίσως να σας προβληματίσει για θέματα οικονομικά αλλά και σχέσεων αλλά και στις 09.03 ,με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού να σας φέρνει ένταση και νεύρα αλλά καλό θα είναι να προσέχετε και τις μετακινήσεις σας ή την υγεία σας. Ή Νέα Σελήνη στις 10.03 στους Ιχθείς ίσως να φέρει ένα νέο ξεκίνημα με μια σχέση ή συνεργασία ή κάποιοι να πάρετε αποφάσεις με το ταίρι σας για κάποια σχέδιά σας ενώ η Αφροδίτη στους Ιχθείς από τις 12.03 και μετά θα φέρει πιο κοντά τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάποιοι ίσως να κάνετε και αρκετά ρομαντικές ή τρυφερές γνωριμίες. Ή Πανσέληνος στον Ζυγό και Σεληνιακή έκλειψη θα σας απασχολήσει με αισθηματικά ή με οικονομικά θέματα ενώ προς το τέλος του μήνα πολλοί θα έχετε την ευκαιρία να μονιμοποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες ή να κάνετε μια γνωριμία αρκετά σοβαρή και με προοπτική μονιμότητας.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο Ηλίου-Δία από τις αρχές του μήνα ίσως να σας φέρει κάποια εύνοια από συνεργάτες μέσα στον χώρο της εργασίας σας αλλά ίσως να έχετε και βελτίωση θεμάτων μέσα στην καθημερινότητά σας ενώ κάποιοι ίσως να καταφέρετε μέχρι και το τέλος του μήνα να σταθεροποιήσετε ή να εξελίξετε θέματα οικονομικά ή να καταφέρετε να έχετε κάποια μόνιμα έσοδα μέσα από κάποια τακτοποίηση ίσως και οικογενειακή ωστόσο πολλοί του τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις σε θέματα ερωτικά αλλά και σε θέματα με τα παιδιά σας ακόμη και αρκετά έξοδα μέχρι και τις 09.03.Η Νέα Σελήνη ωστόσο στους Ιχθείς στις 10.03 θα φέρει κάποια αποκατάσταση ή ένα νέο ξεκίνημα μέσα στην καθημερινότητα και την εργασία σας ενώ κάποιοι δεν αποκλείεται να κάνετε και μια νέα γνωριμία μέσα στον χώρο τον οποίο κινείστε. Ο Ερμής από τις 10.03 στον Κριό και ο Ήλιος από τις 20.03 θα σας φέρουν αρκετές επικοινωνίες και γνωριμίες ερωτικές ή μη ενώ η Πανσέληνος στον Ζυγό και Σεληνιακή έκλειψη στις 25.03 ίσως να σας φέρει ολοκλήρωση σε κάποια σχέση ή συνεργασία, κάποιοι ίσως να καταφέρετε να ολοκληρώσετε κάποια προσωπικά σας σχέδια ωστόσο ίσως κάνοντας κάποιες τροποποιήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει για πολλούς από εσάς τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου αρκετά θετικά με το εξάγωνο Ηλίου-Δία να σας φέρνει όμορφες στιγμές και όμορφες ή τυχερές γνωριμίες ενώ πολλοί ίσως να καταφέρετε α σταθεροποιήσετε μέχρι το τέλος του μήνα μια σχέση, μια συνεργασία αλλά να έχετε και κάποιες θετικές εξελίξεις εάν είστε καλλιτέχνες αλλά και σε θέματα με τα παιδιά σας. Ωστόσο στις 03.03 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού και στις 09.03 με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού εσείς του τέλους 2ου δεκαημέρου και αρχές 3ου θα πρέπει να προσέχετε εντάσεις και ξαφνικές αποφάσεις με την οικογένειά σας, τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 10.03 θα ευνοήσει θετικά ξεκινήματα σε σχέση με κεραυνοβόλους έρωτες, την δημιουργικότητα ή έναν απόγονο ενώ και η Αφροδίτη στους Ιχθείς από τις 12.03 θα φέρει έντονα συναισθήματα ,φλερτ αλλά και εύνοια στα οικονομικά σας και όπως ειπώθηκε πολλοί θα έχετε θετικές εξελίξεις και σε συναισθηματικά και οικονομικά θέματα. Η Πανσέληνος στον Ζυγό και Σεληνιακή έκλειψη στις 25.03 ίσως να σας απασχολήσει με κάποια θέματα εργασίας ή καθημερινότητας ενώ κάποιοι ίσως να πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ώστε να μπορέσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας σε πρακτικό αλλά και σε ψυχικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στην αρχή του μήνα θα έχετε μια εύνοια στην καθημερινότητά σας και ευχάριστες στιγμές με την οικογένειά σας ενώ κάποιοι ίσως να καταφέρετε να βάλετε τάξη και σε κάποια οικονομικά ή οικογενειακά θέματα. Ωστόσο εσείς τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου θα πρέπει να προσέχετε αρκετά στις 03.03 που ίσως να έχετε αρκετά έξοδα αλλά και ανατροπές στην καθημερινότητα και την εργασία σας αλλά και γύρω στις 09.03 με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού που ίσως να σας φέρει εντάσεις με τους οικείους σας αλλά ίσως και λόγω κάποιου μεταφορικού σας μέσου. Προσέχετε ωστόσο και στις μετακινήσεις σας. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς επίσης στις 10.03 θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε θέματα καθημερινότητας στο σπίτι και την οικογένεια ενώ την ίδια ημέρα το πέρασμα του Ερμή στον Κριό θα βελτιώσει την επικοινωνία σας, θα βρείτε χρόνο περισσότερο για τον εαυτό σας ,το ταίρι σας και τα παιδιά σας ενώ κάποιοι θα ασχοληθείτε με κάποια χόμπι ή θα κάνετε νέες ερωτικές γνωριμίες. Κάποιοι από εσάς επίσης προσέχετε λανθασμένες αποφάσεις στις 08.03 και 17.03.Η Πανσέληνος στον Ζυγό και Σεληνιακή έκλειψη ίσως να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάποιους στόχους σας ή κάποιες συνεργασίες με μια ομάδα ή φιλικά σας πρόσωπα αφού κάνετε όμως κάποιες απαραίτητες αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με το εξάγωνο Ηλίου-Δία που θα ευνοήσει πολλούς από εσάς να έχετε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον σας, ευχάριστα νέα ,νέες γνωριμίες αλλά και προτάσεις που θα υπάρχει δυνατότητα να σταθεροποιηθούν μέχρι το τέλος του μήνα. Ωστόσο κάπως πιο δύσκολα θα είναι για εσάς του τέλους 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου γύρω στις 03.03 με το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού αλλά και γύρω στις 09.03 με το τετράγωνο Άρη-Ουρανού που ίσως να σας πιέσουν κάποια έξοδα αλλά και θέματα που θα φέρουν σε ανισορροπία την συναισθηματική σας κατάσταση. Η Νέα Σελήνη στις 10.03 ωστόσο θα είναι αρκετά επιβοηθητική με την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι νέο, μια συμφωνία ή ένα νέο ξεκίνημα καλλιτεχνικό, ίσως να έχετε καλύτερη σχέση με τα παιδιά σας αλλά κάποιοι δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία και να ερωτευτείτε. Η Αφροδίτη στους ιχθύς θα φέρει αγάπη από το περιβάλλον σας αλλά και ερωτική επικοινωνία ενώ πολλοί μέχρι και το τέλος του μήνα θα έχετε την δυνατότητα να σταθεροποιήσετε μια σχέση. Τέλος η Πανσέληνος στον Ζυγό και Σεληνιακή έκλειψη ίσως να φέρει την ολοκλήρωση μιας συμφωνίας ή συνεργασίας στην καριέρα σας αλλά ίσως και το τέλος αφού η ανάγκη σας θα είναι να κάνετε κάποιες αλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με το εξάγωνο ηλίου-Δία που θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε θέματα οικογενειακά ή να έχετε κάποια έσοδα από ένα ακίνητο ή την οικογένειά σας ενώ μέχρι και το τέλος του μήνα κάποιοι θα καταφέρετε να εξασφαλίσετε ένα μόνιμο εισόδημα. Ωστόσο οι Υδροχόοι τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου ίσως να έχετε κάποιες εντάσεις με την οικογένειά σας γύρω στις 03.03 και 09.03 για κάποιες αλλαγές που ίσως να θέλετε να κάνετε για θέματα ακινήτων ή την πώλησή τους αλλά κάποιοι θα πρέπει να αποφύγετε και εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Ωστόσο η Νέα Σελήνη στους Ιχθείς στις 10.03 ίσως να σας φέρει ένα νέο ξεκίνημα οικονομικό ή συναισθηματικό μετά από αλλαγές ενώ ο Ερμής στον Κριό την ίδια ημέρα θα σας βοηθήσει σε όλη την διάρκεια του μήνα να εκφράσετε καλύτερα αυτά που θέλετε αλλά να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε νέες γνωριμίες. Λίγη προσοχή θα πρέπει να δείξετε εσείς του 3ου δεκαημέρου σε αποφάσεις που θα πάρετε για τα οικονομικά σας και σε απογοητεύσεις που ίσως να πάρετε από προσμονές που ίσως να έχετε. Τέλος η Πανσέληνος στον Ζυγό και Σεληνιακή έκλειψη στις 25.03 ίσως να σας φέρει ολοκλήρωση κάποιων συνεργασιών ή σχεδίων σας ,σε θέματα που αφορούν νομικά ή σπουδές αλλά με κάποια αλλαγή που θα πρέπει να κάνετε στη βάση σας ή την οικογένειά σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο μήνας θα ξεκινήσει με το εξάγωνο Ηλίου-Δία που θα σας φέρει ευχάριστες συναντήσεις και νέα, ευχάριστη επικοινωνία με το περιβάλλον σας αλλά και προτάσεις ή γνωριμίες που θα μπορέσουν να σταθεροποιηθούν μέχρι και το τέλος του μήνα. Ωστόσο κάπως προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εσείς τέλος 2ου αρχές 3ου δεκαημέρου αφού θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις με το περιβάλλον σας αλλά να προσέχετε και τις κινήσεις σας ή τα λόγια σας ώστε να αποφύγετε σχόλια στις 03.03 και 09.03.Η Νέα Σελήνη ωστόσο στο ζώδιό σας στις 10.03 ίσως να φέρει ένα νέο προσωπικό ξεκίνημα για εσάς ή κάποια ξαφνική ευκαιρία αλλά ίσως και αποκατάσταση σε ότι σας απασχολούσε. Στις 12.03 θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και ίσως να έχετε κάποιες αποκαλύψεις ωστόσο θα έχετε την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε μια συμφωνία, πρόταση ή γνωριμία μέχρι και το τέλος του μήνα. Του 3ου δεκαημέρου επίσης θα πρέπει να προσέχετε αποφάσεις και γνωριμίες γύρω στις 08.03 και 17.03 αλλά είναι πολύ πιθανόν να σας βοηθήσει και η έντονη διαίσθησή σας. Τέλος η Πανσέληνος και Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 25.03 ίσως να σας απασχολήσει με θέματα οικονομικά, με οικονομικές συμφωνίες ή οφειλές και με αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε ώστε να εξισορροπήσετε κάπως τα οικονομικά σας.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

ΙΧΘΕΙΣ

In category Μηνιαίο Ωροσκόπιο

ΙΧΘΕΙΣ Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου από την αρχή του μήνα ίσως να σας πιέσει κάπω ...

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

In category Μηνιαίο Ωροσκόπιο

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου θα σας πιέσει κάπως στην αρχή του μήνα σχετ ...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

In category Μηνιαίο Ωροσκόπιο

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει με κάποιο προβληματισμό στην επικοινωνία με το περ ...

ΤΟΞΟΤΗΣ

In category Μηνιαίο Ωροσκόπιο

ΤΟΞΟΤΗΣ Ο μήνας θα ξεκινήσει κάπως περιοριστικά για εσάς των αρχικών ημερών ίσως μ ...

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

In category Μηνιαίο Ωροσκόπιο

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που ίσως να σας ...

ΖΥΓΟΣ

In category Μηνιαίο Ωροσκόπιο

ΖΥΓΟΣ Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που ίσως να σας περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!