Μπέττυ Μαγγίρα


Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι μια έντονη και λαμπερή προσωπικότητα που μας έχει απασχολήσει θετικά αρχικά ως μοντέλο και στις μέρες μας ως ηθοποιός και παρουσιάστρια και από ότι φαίνεται θα συνεχίσει να μας απασχολεί και τα επόμενα χρόνια με την θετική της ενέργεια και τον μαγνητισμό της.

Ο αστρολογικός της χάρτης από την Άσπα Κούτρα.

Η Μπέττυ ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα και η μοίρα του Ήλιου της αναφέρεται ως επικεφαλίδα στο άρθρο αυτό και μας παραθέτει το βασικό στίγμα της ουσίας της αλλά και αυτό που η ίδια θέλει να προβάλλει σαν άνθρωπος. Ο Ερμής της ανήκει επίσης στο ζώδιο του Λέοντα και βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ήλιο και είναι μια βασική όψη που αναφέρεται σε λαμπερούς ανθρώπους του θεάματος και την ιδιότητά τους να προσφέρουν μέσα από την τέχνη .Το τρίγωνο του Ήλιου και Ερμή με τον Χείρωνα είναι μια τέτοια σημαντική όψη που βοηθάει την Μπέττυ να θεραπευτεί η ίδια μέσα από την τέχνη αλλά και να θεραπεύσει και το κοινό της ενώ το εξάγωνο με τον Ουρανό στον 1ο της οίκο της υποσχέθηκε την διασημότητα .

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)


Ο  ωροσκόπος της είναι στον Ζυγό και της δίνει ευγένεια, χάρη και εκλεπτυσμένες επιλογές ενώ πολύ βασικό στοιχείο για εκείνη είναι οι σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους αλλά και η δικαιοσύνη. Κυβερνήτης του ωροσκόπου της είναι η Αφροδίτη στον 10ο της οίκο ,της καριέρας, σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που της δίνει όλα τα καλλιτεχνικά ταλέντα αλλά και την ώθηση να τα προβάλλει μέσα από την επαγγελματική της πορεία και επιλογή αλλά και  σε εξάγωνο με τον ωροσκόπο της που της δίνει ομορφιά και λάμψη.

Καθοριστικός ο Πλούτωνας επάνω στον ωροσκόπο της αφού της δίνει έντονο μαγνητισμό, μεγάλη ψυχική δύναμη και αντοχή ενώ θα έχει πάντα τη δυνατότητα να αναγεννάται από τις στάχτες της. Κάποιες φορές ίσως να έχει και έντονη διαίσθηση ή να καταφέρνει να έχει έντονη επιρροή στο περιβάλλον της.

Η Σελήνη της βρίσκεται στον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Δία μια όψη που της δίνει τύχη, γενναιοδωρία αλλά και μεγάλη τρυφερότητα σαν μητέρα ωστόσο η σύνοδος της Σελήνης –Κρόνου ίσως να της δίνει και την ανάγκη να είναι αρκετά αυστηρή πολλές φορές με τα παιδιά της και να θέλει να τα σκληραγωγήσει. Ωστόσο σε όλα η Μπέττυ μπορεί να κρατάει ισορροπίες και τα ηνία της ζωής της αφού το τρίγωνο Δία-Κρόνου που έχει στο χάρτη της αλλά και το εξάγωνο Άρη-Κρόνου είναι σημάδια κοσμικής σοφίας και ακόμη και σε κάποιες εντάσεις ή αντιθέσεις που μπορεί να έχει στη ζωή της μπορεί να έχει τον έλεγχο και να μπορεί να τις χειρίζεται.

Ο Άρης της είναι στην Παρθένο και είναι ένας Άρης της λεπτομέρειας με μεγάλη υπομονή ενώ το τρίγωνο του με τον Κρόνο την κατατάσσει στους σκληρά εργαζόμενους και τους επιτυχημένους. Ωστόσο κάποιες φορές ίσως να κάνει κάποιες υπερβολές με την τελειομανία της μέσα στην εργασία της ή με συναδέλφους της και παρόλο που μπορεί να μην έχει αυτή την πρόθεση το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα να της δίνει απογοήτευση ή να παρεξηγείται από τους άλλους. Γενικά όμως και αυτές οι όψεις είναι όπως λέγονται διευκολυμένες όψεις αφού βασίζονται στη σωστή κρίση ή τον χειρισμό που έχει η Μπέττυ.

Η νέα χρονιά του 2022 θα είναι αρκετά θετική με τον Δία από τους Ιχθύς να της δίνει μεγάλη εύνοια στην καριέρα της και την οικογένειά της μέχρι τον Μάιο ωστόσο επειδή θα έχει και επιστροφή Δία στο χάρτη της θα πρέπει να αποφύγει τα μεγάλα επαγγελματικά ανοίγματα εάν περιέχουν ένα είδος ρίσκου οικονομικού. Οι εκλείψεις στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα επηρεάσουν τα συναισθηματικά και τα υλικά της αποκτήματα και θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτική με την οικονομική της διαχείριση. Ωστόσο και ο Δίας στον Κριό από τις 12.05 και μετά θα της δώσει μεγάλη τύχη ,σημαντική επιτυχία, ικανοποίηση από τη σχέση της και τις συνεργασίες της ,νέες προτάσεις και ξεκινήματα ενώ και το 2023 θα είναι καθοριστική χρονιά για την καριέρα της με τύχη και επιτυχίες.

Της ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής, ευτυχισμένη και λαμπερή ώστε να μας προσφέρει το ταλέντο της και το μπρίο της και να συνεχίζει να δημιουργεί με τον τρόπο που εκείνη αντιλαμβάνεται τη ζωή και τη ζωντάνια.

 

Είμαι η αυστηρότερη κριτής του εαυτού μου.

Την Μπέττυ την συμπαθώ πολύ. Την θεωρώ πολύ εργατική, έξυπνη, καλλιεργημένη και με γούστο. Την ξέρω πολλά χρόνια, δεν κάνουμε παρέα, αλλά έχω πάει καλεσμένος σε εκπομπή της, έχει έρθει σε δική μου, βρισκόμαστε σε θέατρα, party και εκδηλώσεις και δεν θα ξεχάσω πως όταν έπαιζα μουσική ως dj στο Villa Mercedes, είχε έρθει και με είχε ρωτήσει αν θα παίξω Amy Winehouse. Μόλις είχε κυκλοφορήσει ο δίσκος της, κανείς δεν ήξερε την Amy Winehouse και εντυπωσιάστηκα τρομερά που εκείνη την ήξερε…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)


Πρόσφατα πήγα καλεσμένος για να μου κάνει συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή της στο Open, οπότε σκέφτηκα να της κάνω και εγώ μία. Αργήσαμε γιατί μεσολάβησε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Έχασε την μητέρα της.

Συνέντευξη στον Νίκο Μουρατίδη

Ήταν οδυνηρή η απώλεια της μητέρας σου;
Δεν φαντάζεσαι πόσο. Υπήρχε βέβαια μια φθορά μέσα στον χρόνο που μας προετοίμαζε, δεν ήταν κάτι ξαφνικό, το περιμέναμε, αλλά όσο να ‘ναι όταν χάνεις την μητέρα σου πονάει πολύ…

 

Τι σου στοίχισε περισσότερο;
Το γεγονός ότι πλέον δεν θα μπορώ να τη δω σε φυσικό επίπεδο. Το διαχειρίζομαι και ίσως με βοήθησε ο τρόπος που έγινε που δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Εμείς ουσιαστικά όπως σου είπα, είχαμε χάσει την μαμά μας πριν «φύγει» και το σώμα.

Πρόλαβες να της μιλήσεις;
Δεν υπήρχε επικοινωνία πια, δεν μπορούσες να μιλήσεις μαζί της.

Η Ματθίλδη πως είναι;
Τα ίδια με μένα. Ράκος.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)


Και μετά, μια μέρα είδαμε ότι βγήκες στην εκπομπή σου με ζωντανή σύνδεση γιατί…
… γιατί ο σύζυγος μου (σημ. ο διεθνής πολίστας Δημήτρης Μάζης) βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ευτυχώς με πολύ ήπια συμπτώματα και μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι είναι εμβολιασμένος και με τις τρεις δόσεις. Κι’ εγώ είμαι εμβολιασμένη αλλά προτίμησα να μείνω σπίτι. Δεν το ρίσκαρα να πάω στο στούντιο που δουλεύουν τόσοι άνθρωποι…

 

Πριν απ’ αυτά, την περίοδο της καραντίνας που δεν δούλευες πως την πέρασες;
Οικογενειακά. Καθημερινά διάβαζα με τις κόρες μου μόλις τέλειωναν τα διαδικτυακά μαθήματά τους, παίζαμε επιτραπέζια, βλέπαμε ταινίες, μαγειρεύαμε τέτοια…

Μίλησε μου λίγο για τις κόρες σου
Η μεγάλη είναι πολύ επιμελής μαθήτρια, ενώ η μικρή αγαπά περισσότερο τα σπορ και θέλει λίγη πίεση στο διάβασμα. Τα απογεύματα, στην περίοδο της καραντίνας τις άφηνα να παίζουν με τα ξαδέρφια τους στη γειτονιά, έκαναν ποδήλατο ή πηγαίναμε οικογενειακώς βόλτα στο βουνό, κοντά στο σπίτι μας.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)


Στην τηλεόραση τι βλέπατε;
Master chef και Netflix (γέλια). Μου αρέσει η μαγειρική και θέλω να βελτιωθώ και στην ζαχαροπλαστική.

Ο Δημήτρης τι έκανε;
Α, καλά! Πιο πολύ από μένα μαγείρευε. Του αρέσει επίσης η κουζίνα

Με τα μέτρα που έχουν παρθεί για το θέατρο και την μουσική τι άποψη έχεις;
Την καταλαβαίνω την διαμαρτυρία πολλών ανθρώπων του πολιτισμού για τα μέτρα που έχουν παρθεί, αλλά πρέπει να κάνουμε υπομονή, μιας και το κράτος δεν μπορεί να φροντίσει για όλους ταυτόχρονα. Έχω πίστη και θεωρώ ότι η πολιτεία θα δείξει έμπρακτα τη στήριξή της στον κλάδο των τεχνών.

 

Απ’ όσες δουλειές έχεις κάνει ξεχωρίζεις κάποιες πιο πολύ;
Τρελαίνομαι για το θέατρο, νομίζω ότι μου πάει πολύ αλλά και η τηλεόραση. Όταν έκανα το Mega Star ή όταν παρουσιάσαμε με την Ματθίλδη την Eurovision ήταν η καλύτερη μου.

Μιλώντας για θέατρο, πρέπει να σου πω πως στο Mama Mia ήσουν υπέροχη. Είχες «κλέψει» την παράσταση. Τι θυμάσαι από τότε;
(Γέλια) πολλά μικρά και ευτράπελα αλλά και ατυχήματα. Για παράδειγμα ένα βράδυ άνοιξε το φερμουάρ από το φόρεμά μου στην μπροστινή πλευρά και μάλιστα δύο φορές! Τη μία τυλίχτηκα με μια μαντήλα για να το κρύψω, την άλλη είχα αγκαλιάσει το σώμα μου με τα χέρια μου και έτσι έβγαλα έτσι όλη τη σκηνή – μέχρι να μπω στο καμαρίνι.

Σ’ αρέσει πιο πολύ να παρουσιάζεις εκπομπή ή να συμμετέχεις ως κριτής, όπως στο «My Style Rocks»;
Να παρουσιάζω. Στο «My Style Rocks» πέρασα πολύ καλά, αλλά στην αρχή ένιωσα λίγο άβολα γιατί δεν είχα βρεθεί ποτέ στο παρελθόν στη θέση του κριτή. Καθώς περνούσαν οι βδομάδες και είχαμε δέσει και με τους υπόλοιπους αισθανόμουν πιο καλά. Το διασκέδασα.

 

Η συζυγική ζωή πως πάει;
Κοίτα με τον Δημήτρη γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια- κοντεύουμε τα 20, και ήταν πάντα αυτό που ήθελα. Πάντα στις σχέσεις μου αναζητούσα την συντροφικότητα και ο Δημήτρης μου το έδωσε αυτό. Δεν “πέσαμε με τα μούτρα” ο ένας στον άλλο. Η σχέση μας εξελίχθηκε με τον καιρό. Ο γάμος ήρθε σαν φυσικό επακόλουθο της σχέσης και συμβίωσης μας. Κουβεντιάζουμε, γελάμε και έχουμε άριστη επικοινωνία. Και μην με ρωτήσεις για τρίτο παιδί. Όχι δεν θα κάνω. Αν ήμουν νεότερη ίσως να το σκεφτόμουν (γέλια).

Με την καινούργια σου εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN πως περνάς;
Εγώ περνάω υπέροχα και ελπίζω το ίδιο και ο κόσμος. Γι’ αυτό αν προσέξεις καθημερινά δίνω τον καλύτερο εαυτό μου, χωρίς άγχος και υστερίες. Πάντα ξεκινάω με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο, με κέφι, θετική διάθεση και άπλετο χιούμορ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)


Όντως είσαι αεικίνητη, δυναμική, ευαίσθητη, έχεις πλάκα… είσαι ευχαριστημένη άρα.
Εγώ είμαι ιδιαίτερα αυστηρή και σκληρή με τον εαυτό μου, δύσκολα μου λέω «Μπράβο». Πάντα έχω μεγαλύτερες απαιτήσεις από τον εαυτό μου. Ξέρω – κάθε φορά – πόσο καλά μπορώ να κάνω κάτι, αλλά ξέρω επίσης πόσο μπορεί να το καταστρέψει το άγχος μου. Σε ό,τι και να κάνεις πρέπει να δώσεις το 100%, όμως το άγχος και οι φοβίες σου δεν σε αφήνουν να βγεις τέλεια.

Είσαι αυστηρή κριτής του εαυτού σου;
Είμαι η αυστηρότερη κριτής του εαυτού μου. Με τους άλλους, όχι τόσο. Για να καταλάβεις δεν μου αρέσει να βλέπω την εμφάνιση μου μετά, γιατί συνήθως βρίσκω ψεγάδια.

 

INFO: Η Μπέττυ (Δέσποινα) Μαγγίρα γεννήθηκε στην Ξάνθη, 15 Αυγούστου 1974 και  είναι παρουσιάστρια, ηθοποιός & πρώην μοντέλο. Έκανε το ξεκίνημα της στο χώρο του θεάματος το 1991, συμμετέχοντας στα καλλιστεία του ANT1. Στην συνέχεια έκανε stand up comedy εμφανίσεις με την αδερφή της Ματθίλδη, ενώ παράλληλα παρουσίασε εκπομπές και πρωταγωνίστησε σε τηλεοπτικές σειρές. Τη σεζόν 2008-2009, οι αδερφές Μαγγίρα παρουσίασαν τον ελληνικό τελικό της Eurovision, αλλά και τον τελικό της ίδιας διοργάνωσης. Στην προσωπική της ζωή, το 2002 ξεκίνησε τη σχέση της με τον υδατοσφαιριστή Δημήτρη Μάζη. Παντρεύτηκαν το 2009 και απέκτησαν δύο κόρες: την Αντριάνα (γενν. 2010) και την Καλλινίκη (γενν. 2013).

Στην τηλεόραση εμφανίζεται ανελλιπώς από το 1991, έχει παίξει σε 4 ταινίες και σε 2 θεατρικά μιούζικαλ.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Ηρώ Λεχουρίτη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια ανύπαντρη μητέρα, ανεξάρτητη και διαρκώς σκεπτόμενη. Η Ηρώ είναι μια καταξιωμέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!