Σπύρος Μπιμπίλας


Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης

Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρόνια στο χώρο του θεάτρου και της Τέχνης και είναι  πολύ αγαπητός από το ευρύ κοινό για το εύρος των δυνατοτήτων του αλλά και για το σπάνιο μοναδικό ταλέντο της  μετατροπής της φωνής του. Είναι ένας άνθρωπος ανεξάρτητος, με πρωτοποριακό πνεύμα, με έντονη αίσθηση της αγάπης και της ενσυναίσθησης – αλλά και της συμπαντικής δικαιοσύνης.

Ο αστρολογικός του χάρτης από την Άσπα Κούτρα.

Ο Σπύρος είναι γεννημένος με τον Ήλιο του στον Υδροχόο πάνω στον ωροσκόπο του αλλά και σε σύνοδο με τον Ερμή. Αυτό από μόνο του μας δείχνει πολύ έντονα έναν άνθρωπο ευφυή, με ανεξάρτητες ιδέες  αλλά και έναν άνθρωπο που ακολουθεί το δικό του μονοπάτι ,που δεν επηρεάζεται και μπορεί να ηγηθεί μέσα σε μια ομάδα με τις καινοτόμες ιδέες του. Θα μπορούσε να του αποδοθεί και ο όρος του εφευρέτη αφού ίσως έχει αφθονία σχεδίων μέσα του ενώ σίγουρα τον αντιπροσωπεύει η γρήγορη αντίληψη μιας κατάστασης που είναι πάντοτε σε θέση να βρει τη λύση της. Να τονίσουμε ότι ο Ερμής στον Υδροχόο είναι ο πιο έξυπνος και πολυμήχανος του ζωδιακού. Το εξάγωνο Ήλιου-Ερμή με τον Άρη-Κρόνο τονίζει περισσότερο αυτές τις δυνατότητές του με γρήγορη δράση αλλά ταυτόχρονα και με πειθαρχία. Είναι αυτός ο άνθρωπος που μπορεί να κάνει γρήγορη οργάνωση στο χρόνο του και να προλαβαίνει να πραγματοποιεί όλες τις ιδέες του με τον καλύτερο τρόπο ακόμη και μέσα στην καθημερινότητα. Επίσης η σύνοδος Άρη-Κρόνου αφού αναφέρθηκε του δίνει αρκετή ανθεκτικότητα και αντοχή αλλά και καλή φυσική κατάσταση. Επίσης ο Ερμής ανάδρομος πάνω στον ωροσκόπο του δηλώνει τα ταλέντα που έχει φέρει και κυρίως το ταλέντο της μετατροπής της ομιλίας του ενώ  σαν κυβερνήτης του 8ου είναι βασικός δείκτης στην αστρολογία για μακροζωία.

Η Σελήνη του βρίσκεται στον Καρκίνο που του έδωσε όλο το θετικό υπόβαθρο μιας στοργικής μητέρας  ή οικογένειας που του πρόσφερε συναισθηματική αντοχή σε τρίγωνο με την Αφροδίτη από τους Ιχθύς που του δίδαξε επίσης τη στοργή για τους ανθρώπους και καλή κρίση για την πραγματική αξία των πραγμάτων. Η Σελήνη επίσης κάνει  όψη 150ο με τον Βόρειο Δεσμό στον Τοξότη που μέσα από κάποιες τριβές και δυσκολίες της οικογένειάς του εκείνος κατάφερε να εξελιχθεί.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς στον 2ο οίκο είναι θετική ένδειξη για καλά οικονομικά ή κάποια συναισθηματική και οικονομική στήριξη από την οικογένεια ωστόσο το τετράγωνό της με τον Άρη δείχνει ότι δεν υπάρχει πάντοτε καλή διαχείριση και ο Σπύρος μπορεί να δίνει χρήματα σε άτομα που μπορεί να νιώθει ότι έχουν ανάγκη αλλά και στις καλλιτεχνικές του δραστηριότητες.

Ο Δίας του βρίσκεται πάνω στον Βασιλικό αστέρα στο τέλος του ζωδίου του Λέοντα, το πιο λαμπερό απλανή του ζωδιακού και στον 7ο οίκο που από την αρχή σηματοδοτούσε ότι ο Σπύρος θα έρθει σε επαφή και θα κάνει συνεργασίες με λαμπερούς ανθρώπους αλλά και ανθρώπους του θεάματος ενώ το εξάγωνο με τον Ποσειδώνα του έδωσε εκ γενετής τη σχέση του με το θέατρο και την ανάγκη του να εκφραστεί μέσα από αυτό το είδος τέχνης. Επίσης η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα του έδωσε επαφές και συναντήσεις με δυνατούς και καταξιωμένους ανθρώπους.

Μια από τις πιο δυνατές όψεις μέσα στον χάρτη το τετράγωνο Του Κρόνου από τον Τοξότη, δείχτης δικαιοσύνης, με τον Δία στον Βασιλίσκο  μας μαρτυράει ότι το δίκαιο παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή του, βασίζεται σε ένα πιο εσωτερικό επίπεδο ενώ γνωρίζει την δικαιοσύνη του σύμπαντος  αρκετά καλά και την τηρεί.

Στην παρούσα φάση μπορεί να έχει κάνει μια καλή συνεργασία ή σχέση ωστόσο ίσως το επόμενο διάστημα να έχει κάποια προβλήματα με το σπίτι του και την οικογένεια ή μια ξαφνική αλλαγή. Η επόμενη χρονιά θα του δώσει σίγουρα νέες συνεργασίες, έντονη δημιουργικότητα αλλά και ευκαιρίες για να προβάλλει το μεγάλο ταλέντο του και τις ξεχωριστές  ιδέες του.

Του ευχόμαστε να συνεχίσει να είναι ο εαυτός του και να μας δίνει έμπνευση μέσα από την προσωπική του πορεία και την δίκαια πρωτοποριακή ενσυναίσθησή του.

SPYROS M

Ο πρόεδρος των Ελλήνων ηθοποιών

Τον Σπύρο τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Από τότε που εκείνος έκανε τα πρώτα του βήματα και εγώ ήμουν στα περιοδικά. Αμέτρητες φορές είχα γράψει γι’ αυτόν και ιδιαίτερα στην Μανίνα – που ήταν ένα από τα κορυφαία νεανικά περιοδικά της δεκαετίας του ’80. Έκτοτε πέρασαν τα χρόνια και τώρα ο Σπύρος – ως πρόεδρος των Ελλήνων ηθοποιών – έχει κερδίσει την εκτίμηση και τον θαυμασμό και των συναδέλφων του αλλά και του κοινού.  Η επίθεση που του έκανε ο Λιγνάδης, η στάση του και οι δηλώσεις του για τα θέματα που τελευταία μαστίζουν το Ελληνικό θέατρο, τον έκαναν αξιαγάπητο. Μα ο Σπύρος πάντα ήταν αξιαγάπητος!

Ευκαιρία να κάνουμε μια κουβέντα μαζί του.

Συνέντευξη:ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ

Σπύρο μου που σε πετυχαίνω;
Σε μια τρέλα.. Αυτό τον καιρό βρίσκομαι μεταξύ πολλών πόλεων και πολλών γυρισμάτων… τρέλα σου λέω.

Τελευταία φορά που μιλήσαμε θα έπαιζες σε μια παράσταση στο Ηρώδειο, θα πήγαινες στην Ορεστιάδα για να βραβευτείς και μετά στις Σέρρες για τα γυρίσματα μιας καινούργιας τηλεοπτικής σειράς. Ας τα πάρουμε με την σειρά… Σ’ ακούω.
Η παράσταση που δώσαμε στο Ηρώδειο ήταν παραγωγή του ΣΕΗ, του ταμείου αλληλοβοήθειας και του σπιτιού του ηθοποιού. “Ο Καραγκιόζης και ο μεγάλος ξεσηκωμός”, έγινε με μεγάλη επιτυχία και θα επαναληφθεί μέσα στον Οκτώβριο. Στην Ορεστιάδα πήγα στο ετήσιο φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου όπου ήμουνα το τιμώμενο πρόσωπο και με βράβευσαν για την έως τώρα προσφορά μου και πραγματικά δέχτηκα μεγάλη συγκίνηση αυτό το βραβείο. Και στις Σέρρες βρέθηκα γιατί ξεκίνησα τα γυρίσματα με τη νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, που τον θεωρώ έναν από τους πιο σπουδαίους της νεότερης γενιάς στον χώρο μας.

Θέλω να σταθούμε στην σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη “Σέρρες” που έμαθα πως ο ρόλος σου είναι ξεκαρδιστικός. Ισχύει;
Όχι αντίθετα ο ρόλος μου δεν είναι ξεκαρδιστικός. Είναι ένας ρόλος σημαδιακός για πολλούς ανθρώπους, ένας ρόλος γεμάτος συγκίνηση και εν τέλει ένας δραματικός ρόλος. Αυτό ήταν και το μεγάλο δέλεαρ για μένα, γιατί οι δραματικοί ρόλοι είναι αυτοί που με “τραβάνε” περισσότερο και μου ταιριάζουν.

Σπυρος Μπιμπιλας 660x330

Δηλαδή σ’ αρέσει περισσότερο δράμα από την κωμωδία;
Μου αρέσουν και τα δύο πάρα πολύ. Ο καλός ηθοποιός δεν διαλέγει ένα είδος, δεν τυποποιείται… Εγώ υπηρετώ όλα τα είδη με την ίδια αγάπη και την ίδια άνεση. Γοητεύομαι όταν κάνω τους άλλους να δακρύζουν κι ενθουσιάζομαι όταν τους ακούω να γελούν με τους κωμικούς ρόλους μου. Ο καλός κωμικός να ξέρεις, ότι είναι πρώτα απ’ όλα δραματικός, ενώ αυτός που παίζει μόνο δράμα δεν κάνει για την κωμωδία, είναι “στεγνός”.

Το ξέρω πως είναι δύσκολο με τόσα χρόνια καριέρας να διαλέξεις, αλλά υπάρχουν κάποια έργα ή παραστάσεις που ξεχωρίζεις, απ’ όσα έχεις κάνει;
Φυσικά… Τα πιο αγαπημένα μου στο θέατρο, ήταν η ερμηνεία μου ως Κασσάνδρα στον “Αγαμέμνονα” του Αισχύλου (παράσταση μόνο με άνδρες ηθοποιούς), και ο μονόλογος “Το Παγκάκι” που έπαιζα την ζωή ενός άστεγου. Στον κινηματογράφο “Οι απέναντι” του Πανουσόπουλου (ως τραβεστί Λου), το “Ροζ ολοταχώς”, και η “Δεμένη Κόκκινη Κλωστη”. Στην τηλεόραση ο “Ζητιάνος”, “Τα σκληρά Καρύδια”, “Οι Ιερόσυλοι”, κι από κωμωδίες το “Μη μασάς το παραμύθι .

Γιατί ενώ ξεκίνησες με έργα σοβαρά – δραματικού περιεχομένου (“Οι Πανθέοι”, “Οι Άθλιοι των Αθηνών”, “Ο Ζητιάνος”, “Η Κάθοδος” κτλ), όλοι σε θεωρούν κωμικό ηθοποιό;
Γιατί στη δεκαετία του 90 με την ιδιωτική τηλεόραση όταν ξεκίνησα τα μεγάλα σήριαλ το “High Rock” , “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του” κτλ. όλοι με θεώρησαν κωμικό ηθοποιό ξεχνώντας τους ρόλους που 10 χρόνια πριν έκανα στα δραματικά σήριαλ. Το αποκορύφωμα ήρθε όμως με τους ρόλους guest και ειδικότερα με το “Κωνσταντίνου και Ελένης” που με κυνηγάει εδώ και 30 χρόνια. Από τις τόσες επαναλήψεις, το ένα επεισόδιο που έκανα ως gay χασάπης, με σημάδεψε ανεπανόρθωτα.

assets LARGE t 1401 13198557

Μια και η κουβέντα μας θα δημοσιευτεί στο oroskopos.tv – στην αστρολογία πιστεύεις;
Δεν έδωσα ποτέ σημασία στην αστρολογία χωρίς όμως να λέω ότι δεν την πιστεύω.

Σου έχουν κάνει ποτέ τον αστρολογικό σου χάρτη;
Βέβαια μου τον έχουν κάνει άλλες δυο-τρεις φορές και δεν σου κρύβω επειδή τους έχω φυλαγμένους, που και που ρίχνω μια ματιά (γέλια)

mpimpilas 1 M

Λοιπόν, σ’ αυτόν που σου κάναμε εμείς, διαβάζω πως οι πλανήτες σου λένε, ότι είσαι ένας άνθρωπος ευφυής, με ανεξάρτητες ιδέες αλλά και ένας άνθρωπος που δεν επηρεάζεται και μπορεί να ηγηθεί μέσα σε μια ομάδα. Όντως, ισχύουν όλα αυτά;
Κοίτα, το ευφυής δεν μπορώ να το πω εγώ για τον εαυτό μου αλλά οι άλλοι. Όλα τα άλλα νομίζω ότι μου ταιριάζουν αρκετά. Είμαι ένας πολύ ανεξάρτητος άνθρωπος, με προχωρημένες ιδέες, προοδευτικός και δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου.

Επίσης διαβάζω πως έχεις έντονα ανεπτυγμένη τη στοργή για τους ανθρώπους και καλή κρίση για την πραγματική αξία των πραγμάτων. Είσαι ανθρωπιστής; Είσαι αξιοκράτης;
Είμαι ένας πολύ κοινωνικός άνθρωπος που νοιάζομαι πραγματικά και πάρα πολύ για τα προβλήματα των άλλων ανθρώπων, ακτιβιστής, ανθρωπιστής, φυσιολάτρης και πολλές φορές δρω βλέποντας αξιοκρατικά τα πράγματα και τους ανθρώπους.

7.1 1200x630

Ένα πράγμα που σε χαρακτηρίζει είναι η φωνή σου και το πώς μπορείς να την αλλάζεις. Γι’ αυτό και έχεις κάνει τον Bugs Bunny, τον Γκρινιάρη, το Στρουμφάκι, τον Τουίτι, τον βάτραχο Κέρμιτ από το “Muppet Show”, τον Μπιλ τη Σαύρα στην “Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων”, το Γουρουνάκι κτλ. κτλ. Το διασκεδάζεις όταν σε καλούν να δανείσεις την φωνή σου στις μεταγλωττίσεις;
Έχω γίνει πράγματι πολύ αγαπητός από τη φωνή μου στα παιδιά και στους μεγάλους γιατί εδώ και 45 χρόνια δανείζω τη φωνή μου σε πάρα πολλούς ήρωες που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Το διασκεδάζω αφάνταστα να αλλάζω τη φωνή μου σε τέτοιο βαθμό, που μετά από καιρό να μην με αναγνωρίζω και εγώ ο ίδιος. Είναι κάτι μαγικό που μου εξάπτει τη φαντασία, να δημιουργώ συνέχεια καινούργιες φωνούλες, να πλάθω φωνές σαν ένας μικρός μάγος όπως ο Μικρός μάγος Αγκού πού είναι ο πρώτος ήρωας στο youtube που είναι Έλληνας και μεταγλωτιζεται σε άλλες γλώσσες.

Πες μας μερικά πράγματα για σένα, τις καθημερινές σου συνήθειες και τον τρόπο που ζεις. Έχεις κατοικίδιο, κάνεις δουλειές σπιτιού, ψωνίζεις στο σουπερμάρκετ, αθλείσαι;
Είμαι ένας αεικίνητος άνθρωπος που δεν κάθεται δευτερόλεπτο. Ούτε χαζολογώ στην τηλεόραση, ούτε στα καφενεία ή στα μπαράκια. Δρω συνεχώς. Ξυπνάω πολύ νωρίς, ασχολούμαι με τους 25 παπαγάλους μου γύρω στην μιάμιση ώρα ημερησίως – γιατί είναι πολλοί και πρέπει να τους περιποιηθώ, κάνω υπέροχα πρωινά, μαγειρεύω πολύ εύκολα φαγητά και δεν έχω φωνάξει ποτέ καθαρίστρια στο σπίτι μου παρότι είναι πολύ μεγάλο. Μου αρέσει να το περιποιούμαι μόνος μου, να πλένω, να σκουπίζω, να σφουγγαρίζω, να καθαρίζω τις βεράντες, να περιποιούμαι τα φυτά μου κτλ. κτλ. Στον ελεύθερο χρόνο μου πάντα θέλω να αθλούμαι και οπωσδήποτε σχεδόν κάθε μέρα να κάνω κολύμπι στη θάλασσα που έτσι κι αλλιώς δεν είναι πολύ μακριά από το σπίτι μου. Χειμώνα – Καλοκαίρι.

mpimpilas 2

Με τα αδέλφια σου πως είναι οι σχέσεις σας;
Μεγαλώσαμε σε ένα εξαιρετικά ωραίο οικογενειακό περιβάλλον και επειδή χάσαμε τον πατέρα μας πολύ νωρίς, είμασταν πολύ ενωμένοι. Οι σχέσεις μας είναι αρκετά φιλικές, αλλά δεν έχουμε πια επικοινωνία επί καθημερινής βάσης γιατί είναι τελείως διαφορετικοί άνθρωποι από μένα. Εγώ είμαι πολύ εξωστρεφής, ενώ τα αδέλφια μου είναι λίγο πιο “μαζεμένοι” άνθρωποι, αλλά τους αγαπώ πολύ.

Ξεκίνησες να γίνεις δικηγόρος, την Νομική σχολή την τέλειωσες;
Όχι δεν ξεκίνησα να γίνω δικηγόρος, απλά μπήκα ταυτόχρονα στο πανεπιστήμιο στη Νομική σχολή Αθηνών – και την τελείωσα – αλλά παράλληλα όμως είχα μπει και στη δραματική σχολή του Πειραϊκού συνδέσμου και σπούδασα θέατρο που αυτό ήταν το πραγματικό μου όνειρο. Όταν τελείωσα, μπήκα κανονικά σε δικηγορικό γραφείο συγγενών μου όπου δούλεψα παράλληλα για τρία χρόνια, αλλά κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει. Μόνο το θέατρο υπεραγαπούσα.

ny76 1

Μιλώντας για θέατρο, δεν γίνεται να μην αναφερθώ σ’ όλο αυτό το τεράστιο σκάνδαλο που ξέσπασε και που εσύ ως πρόεδρος του ΣΕΗ βρέθηκες στο κέντρο των εξελίξεων. Σε πείραξαν, σε επηρέασαν όλες αυτές οι αποκαλύψεις;
Οι αποκαλύψεις με πείραξαν σαν άνθρωπο γιατί ήταν πράγματα που δεν περίμενα ποτέ πώς θα ακούσω. Όχι ότι δεν ήξερα τις κακότροπες συμπεριφορές, αλλά ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι άνθρωποι μέσα στο χώρο μας θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Φυσικά βάση του τεκμηρίου αθωότητας μπορεί όλα αυτά να καταρριφθούν. Αν και αφού τόσοι πολλοί άνθρωποι καταγγέλλουν τρομακτικά γεγονότα, αποκλείεται να συνωμότησαν για να καταστρέψουν κάποιους. Προσπάθησα να το διαχειριστώ με τον πιο ψύχραιμο τρόπο και πιστεύω ότι μαζί με όλο το διοικητικό συμβούλιο του καινούργιου ΣEΗ κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε.

Αυτό που αναρωτιέται πολύς κόσμος είναι, οι συμπεριφορές των συγκεκριμένων ηθοποιών δεν ήταν γνωστές; Και γιατί μέχρι τώρα δεν μιλούσε κανείς;
Κάποιες άσχημες συμπεριφορές ήταν ήδη γνωστές, αλλά όλοι λες και είχαμε συνωμοτήσει σιωπηρά, τις θεωρούσαμε “φυσιολογικές” και αφήναμε το τέρας να γιγαντώνεται. Ήρθε όμως η επιδημία και ο εγκλεισμός μας, όπου όλοι έμειναν άνεργοι κι έτσι λύθηκαν τα στόματα. Οι άνθρωποι είχαν ανάγκη να πουν αυτό που τους βασάνιζε πολλά χρόνια, και έτσι είχαμε όλη αυτή την ιστορία των κατηγοριών και των καταγγελιών όπου μεγάλες καριέρες γκρεμίστηκαν σαν χάρτινοι πύργοι. Είναι πολύ θλιβερό που συνέβησαν όλα αυτά αλλά ήταν κάτι που έπρεπε να συμβεί για να δοθούν μαθήματα προς όλες τις κατευθύνσεις.

mpimpilask

Σε μια συνέντευξη σου είπες: “Υπάρχουν πολλά αγόρια που αν ανοίξουν το στόμα τους, θα τρίξουν καρέκλες”, τι εννοείς;
Αυτό το είπα γιατί έχω ακούσει τρομακτικά πράγματα από νεότερους ηθοποιούς που είχαν υποστεί “βία”και πραγματικά ένιωθα πολύ άβολα. Τους παρότρυνα να τα πουν στα αρμόδια όργανα. Πολλοί από αυτούς ακόμα και σήμερα φοβούνται ή ντρέπονται κι έτσι η αλήθεια είναι μισή για κάποιους ανθρώπους που ούτε ακούστηκε το όνομά τους…

Γιατί ο Λιγνάδης σου επιτέθηκε σε προσωπικό επίπεδο;
Η επίθεση του στο άτομό μου πιστεύω ότι ήταν από τα πιο αξιοπερίεργα όλης αυτής της κατάστασης των τελευταίων μηνών. Εγώ πραγματικά επειδή είμαι ένας πολύ ψύχραιμος άνθρωπος το αντιμετώπισα με παρρησία και αδιαφόρησα γιατί έχω σιγουριά για το ακέραιο του χαρακτήρα μου. Όποιος πει μία ηλιθιότητα για μένα, απ’ την στιγμή που δεν ισχύει, γιατί να με στεναχωρήσει; Αυτοί εκτίθενται όταν λεν ανυπόστατα πράγματα, όχι εγώ.

Σπύρος Μπιμπίλας

Για όλες αυτές τις κοπέλες που ξεφτιλίστηκαν από τις συμπεριφορές των συγκεκριμένων ηθοποιών/θιασαρχών/σκηνοθετών, τι έχεις να πεις;
Είμαι στο πλευρό τους και εύχομαι και στις υπόλοιπες, σε όσες έχουν “τραυματιστεί”, να βρουν τη δύναμη και το κουράγιο και να πούνε την αλήθεια για να βοηθήσουν και τη δικαιοσύνη και την κοινωνία.

Εσύ στην καριέρα σου έχεις δεχθεί bullying;
Ελάχιστες φορές αισθάνθηκα ότι δέχτηκα bullying, στο χώρο μου. Αντίθετα, από δημοσιογραφικές θέσεις, χωρίς περίσκεψη και χωρίς αιδώ, γράφτηκαν μπούρδες για μένα που δεν ίσχυαν. Ο χρόνος κι η υπομονή μου με δικαίωσαν.

Σε μια άλλη σου συνέντευξη έχεις πει ότι είσαι άθρησκος και ότι επιθυμείς, μετά τον θάνατό, να αποτεφρωθείς;
Από πολύ νέος κατάλαβα ότι όλο αυτό το παραμύθι των θρησκειών – όλων των θρησκειών – δεν με βολεύει, δεν με εξυπηρετεί σαν άνθρωπο, δεν με κάνει πιο ευτυχισμένο, δεν το έχω ανάγκη και για αυτό το πέταξα στον κάλαθο των αχρήστων. Διάγω μια ζωή ευτυχή ήρεμη και με την στάση μου δεν ενοχλώ και δεν προσβάλλω κανέναν. Ασφαλώς και θέλω να αποτεφρωθώ το έχω αφήσει εγγράφως και για το πού θέλω να πάει η στάχτη μου, γιατί δεν πιστεύω καθόλου στην ύπαρξη των νεκροταφείων. Θα προτιμούσα οι χώροι των νεκροταφείων να ήταν τόποι αναψυχής και χαράς για τους ανθρώπους.

spiros bibilash 1

Έχεις κι’ εσύ απηυδήσει με την συμπεριφορά μεγάλου μέρους των παπάδων;
Δεν με απασχολούν οι παπάδες Πολλοί από αυτούς κάνουνε πολύ σημαντικό έργο αλλά και πολλοί από αυτούς δεν έχουν καμία σχέση με τα ράσα που φοράνε, ζώντας μία ζωή εντελώς έξω από τη θρησκεία που υπηρετούν. Για μένα επίσης είναι απαράδεκτο που η εκκλησία δέχεται να πληρώνονται οι ιερείς ως δημόσιοι υπάλληλοι από όλο το λαό.

Εκτός από την τηλεοπτική σειρά “Σέρρες”, θα κάνεις και κάτι άλλο; Θέατρο ή σινεμά;
Φέτος σας έχω πολλές εκπλήξεις εκτός από τις “Σέρρες”. Ήδη γυρίζω δύο μεγάλα guests “Στους συμπέθερους από τα Τίρανα” των Ρέππα Παπαθανασίου και στο “Σ αγαπάω μεν αλλά” του Οpen. Από το Νοέμβριο θα αρχίσουμε γυρίσματα στον 3ο κύκλο του “Έτερος εγώ” του Σωτήρη Τσαφούλια, ενώ ετοιμάζω δύο ταινίες. Το “5” του Βασίλη Τσικάρα πού είναι η ιστορία των ηρώων της Σαμοθράκης που επιδίωξαν να διώξουν τους Τούρκους και τον “Καπετάν Μιχάλη” από τον Κώστα Χαραλάμπους που θα γυριστεί στην Κρήτη. Επίσης τα Χριστούγεννα θα εμφανιστώ Taekwondo ως Σκρουτζ σε ένα μεγάλο musical που ετοιμάζει ο Αναστάσης Δεληγιάννης. Επίσης περιμένω να προβληθούν στους κινηματογράφους οι τρεις ταινίες που είχαμε γυρίσει πριν την πανδημία. “Το κλαδί στη φωτιάπου είναι ένας από τους σημαντικότερους ρόλους που έχω κάνει στο σινεμά, το Luger” που κάνω μία έκτακτη εμφάνιση και το “Ρόδα τσάντα και κοπάνα νούμερο 5” που είναι μία εμπορική ταινία και η μοναδική μου συνεργασία με τον Όμηρο Ευστρατιάδη.

7

Σπύρο μου σ’ ευχαριστώ και σου εύχομαι δύναμη και κάθε επιτυχία.
Κι εγώ Νίκο μου που μου έδωσες μι ευκαιρία να πούμε χρήσιμα πράγματα.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Ηρώ Λεχουρίτη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια ανύπαντρη μητέρα, ανεξάρτητη και διαρκώς σκεπτόμενη. Η Ηρώ είναι μια καταξιωμέ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!