Βρείτε πραγματικά την προηγούμενη ζωή σας


Θέλετε να μάθετε με σιγουριά τι ζωή κάνατε πριν από αυτήν την ενσάρκωση;

Εάν ναι, γνωρίζετε ότι μπορείτε να μάθετε πολλά από τον Οίκο που φιλοξενεί την Σελήνη σας;

Ελάτε να κάνουμε ένα σαγηνευτικό ταξίδι σπάζοντας την λήθη της τωρινής σας ζωής. Απλά ελέγξτε στον γενέθλιο χάρτη σας ποιο ζώδιο, άρα και ποιος Οίκος,, φιλοξενεί την Σελήνη σας και δείτε την εξήγηση.

Κριός

Παλιές ζωές στις οποίες η ψυχή σας ήταν ένας μοναχικός πολεμιστής, στρατιώτης, ιππότης, βίκινγκ, βοσκός, κυνηγός, κάποιος που πέρασε τον περισσότερο χρόνο αποκτώντας δύναμη, θάρρος, φυσική ανδρεία, πρωτοβουλία, αμεσότητα, παρορμητικότητα. Όλες αυτές οι ιδιότητες προσφέρετε ως δώρα σε αυτή τη ζωή.
Η ζωή ήταν γεμάτη από πολύ δύσκολες συνθήκες – ζούσατε στο βουνό, εξερευνώντας νέα εδάφη, ξεκινώντας νέους οικισμούς, κλπ. Σοβαρή ελάχιστη άνεση που ταιριάζει στη βασική μάχη επιβίωσης.

Ταύρος

Προηγούμενες ζωές στις οποίες συνδέεστε στενά με τη γη ή τον ποιμενικό τρόπο ζωής. Πολλοί άνθρωποι θυμούνται ότι είναι αγρότες, ιδιοκτήτες γης, οικοδόμοι, σταθεροί και αρκετά ή σχετικά ευημερούσες στήλες της κοινωνίας που είχαν μια καθιερωμένη και προβλέψιμη ζωή. Η ασφάλεια ήταν το μάντρα και κατάφεραν να έχουν μια σχετικά ειρηνική και παραδοσιακή ζωή με έμφαση στις απλές απολαύσεις της ζωής και την απόκτηση υλικών ανέσεων.

Δίδυμοι

Προηγούμενες ζωές στις οποίες αναπτύξατε τις ικανότητες και το μυαλό σας. Οι άνθρωποι με Σελήνη στους Διδύμους που περνούν ύπνωση συχνά βλέπουν τους εαυτούς τους ως εμπόρους, εμπόρους, τεχνίτες κάποιου είδους (αγγειοπλαστική, Ύφανση, ράψιμο, ζωγραφική, κλπ.) , συγγραφείς, ρήτορες, μαθητευόμενοι.

Καρκίνος

Προηγούμενες ζωές στις οποίες ζούσατε σε παραδοσιακές φυλές, ή μικρές κοινότητες που συνδέονται με σχέσεις αίματος και συγγένειας. Αναπτύξατε φωλιά, οικογενειακή ανύψωση και φροντίδα. Συχνά το πρόσωπο θα έβλεπε τους εαυτούς τους σε κάποιο μητριαρχικό ρόλο – ως μητέρα, επικεφαλής μεγάλης οικογένειας, προστάτης της γης και της χώρας. Θα υπήρχε πάντα μια ισχυρή σχέση με τη γη και τις παραδόσεις των λαών τους. Σταδιοδρομίες που σχετίζονται με αυτή τη θέση θα ήταν: η φιλοξενία, το μαγείρεμα, η ιδιοκτησία γης, η καλλιέργεια. Η ζωή ήταν συχνά επίπονη, αλλά ασφαλής και γεμάτη σοβαρές οικογενειακές σχέσεις.

Λέων

Πολύ λαμπερή ζωή στο παρελθόν. Οι άνθρωποι θα θεωρούσαν τους εαυτούς τους ευγενείς, βασιλείς, αυλικούς, πλούσιους αστούς. Η ζωή ήταν συνήθως γεμάτη από αναγνώριση, είτε κληρονομήθηκε είτε αποκτήθηκε με προσωπικό επίτευγμα και λαμπερή προσωπικότητα. Μπορεί να έχουν μια αίσθηση δικαιώματος σε αυτή τη ζωή ή ένα συναίσθημα ότι είναι, ακόμα και χωρίς να έχουν επιτύχει πολλά. Αν η τρέχουσα ζωή είναι πιο συνηθισμένη, δυσκολεύονται να συνηθίσουν στην ρουτίνα της.

Παρθένος

Αυτοί ήταν οι σκληροί εργαζόμενοι του παρελθόντος! Οι άνθρωποι με αυτή τη θέση θα θυμούνται συχνά τις ζωές τους ως υπηρέτες, υπηρέτριες, ερασιτέχνες χωρικοί, δούλοι, εργαζόμενοι για κάποιον άλλο. Η ζωή θα ήταν αρκετά ταπεινή και πρακτική, με μεγάλη έμφαση στην εξυπηρέτηση, τη ρουτίνα και την ανάπτυξη μιας καλής ηθικής εργασίας, την οποία μεταφέρουν σε αυτή τη ζωή που τους εξυπηρετεί πραγματικά καλά! Μεταφέρουν από τις προηγούμενες ζωές την ικανότητα να ξεπεράσουν τα προβλήματα ορθολογικά και έξυπνα. Οι νοσηλευτές, οι γιατροί και οι θεραπευτές ήταν ένας άλλος συχνά αναφερόμενος ρόλος.

Ζυγός

Οι προηγούμενες ζωές αφιερωμένες στην τέχνη, τον πολιτισμό, τη μουσική, τη μόδα Πολλοί Ζυγοί όσο αφορά την Σελήνη ζούσαν ζωές πολυτελείας και ήταν μέρος της υψηλής κοινωνίας όπου θα μπορούσαν να επιδοθούν σε αποκατάσταση και τέχνες.
Έρχονται σε αυτή τη ζωή με το χάρισμα του συμβιβασμού, της κατανόησης, της υπομονής προς τους άλλους, των γοητευτικών τρόπων, της διπλωματίας, αλλά δυσκολεύονται να αναλάβουν πρωτοβουλίες μόνοι τους ή χωρίς την υποστήριξη ενός συζύγου, έτσι προσπαθούν συχνά να προσελκύσουν έναν σύντροφο.

Σκορπιός

Αυτοί οι άνθρωποι τείνουν να έχουν σκληρότερες προηγούμενες ζωές από άλλους. Η ζωή ήταν γεμάτη από ταραγμένα γεγονότα όπως ο θάνατος, ο πόλεμος, τα τραύματα εξουσίας, οι κατακλυσμοί ή οι διωγμοί. Λόγω αυτού, ανέπτυξαν συναισθηματική δύναμη, την οποία φέρνουν μαζί τους σε αυτή τη ζωή. Τίποτα δεν μπορεί να τους τρομάξει ή να τους σοκάρει τώρα, αλλά θα μπορούσαν να ζήσουν με μια ανησυχητική αίσθηση ότι κάποια μεγάλη καταστροφή είναι γύρω από τη γωνία.

Τοξότης

Αυτοί ήταν οι ταξιδιώτες και οι νομάδες των προηγούμενων εποχών. Είτε η κουλτούρα τους ήταν τέτοια – όπως οι Σκύθες που ζούσαν με τα άλογα είτε έπρεπε να ταξιδεύουν για δουλειά (επιμορφωτικοί δάσκαλοι, κατασκόπων ιστοριών, ναυτικοί, πειρατές, έμποροι κ.λπ.) ή για υψηλότερη γνώση. Οι άνθρωποι θυμούνται ότι περνούν μεγάλες περιόδους μακριά από τους συγγενείς και τους αγαπημένους τους , Διερευνώντας ξένες εκτάσεις, κερδίζοντας τη γνώση και στη συνέχεια εξαπλώνοντας τα φτερά τους προς τα άλλα άκρα του κόσμου. Συνεπώς, σε αυτή τη ζωή, μπορούν να αισθάνονται αρκετά στο σπίτι τους στο εξωτερικό και να επικοινωνούν με αλλοδαπούς. Έχουν συχνά “κνησμώδη πόδια” και ονειρεύονται μακριά μέρη και περιπέτειες.

Αιγόκερως

Αυτοί οι άνθρωποι είχαν  επιτύχει υψηλότερα επίπεδα κοινωνικής θέσης και εξουσίας σε προηγούμενες ζωές. Αναζήτησαν κύρος, σεβασμό και έλεγχο και τα πήραν συνήθως με σκληρή δουλειά ή με άλλα μέσα. Ήταν κυβερνήτες, ηγέτες, δεσπότες κάποιου είδους, βουλευτές, στελέχη, δικαστές ή επιτηρητές, ακόμη και αν η θέση της αρχής ήταν σε τοπικό επίπεδο. Φέρνουν αυτή τη φιλόδοξη προδιάθεση και την αίσθηση της ανωτερότητας σε αυτή τη ζωή, η οποία μπορεί να φέρει μια μεγάλη προσπάθεια για την επίτευξη επιτυχίας, αλλά μπορεί να βλάψει τις σχέσεις τους, λόγω αυτής της στάσης να είναι πάνω από τους άλλους, απαιτώντας σεβασμό πριν τον κερδίσει ή προσπαθώντας να ελέγξουν τα πράγματα και τους ανθρώπους γύρω τους.

Υδροχόος

Προηγούμενες ζωές ως μέρος του κοινού λαού, σε κοινότητες, που ζούσαν μαζί, δούλεψαν μαζί, μεγάλωναν τα παιδιά μαζί κλπ. Συχνά θεωρούνταν μέρος ενός συστήματος δουλείας. Υπήρχε μια ισχυρή αίσθηση φιλίας μεταξύ των ανθρώπων, καθένας από τους οποίους είχε τον ιδιαίτερο ρόλο τους στον οργανισμό της κοινωνίας. Μερικοί άνθρωποι θυμούνται ότι έχουν ζωές ως μέλη σε ιδεολογικές ομάδες / κόμματα που εντάσσονται σε αμοιβαίες ιδέες και στόχους όπως οι κομμουνιστές, οι χίπις, οι θεοσοφιστές, οι φιλελεύθεροι ή άλλοι τέτοιοι προοδευτικοί ή επαναστατικοί για τα χρονικά τους οργανισμοί. Αυτοί είναι οι κοινωνικοί μεταρρυθμιστές και ιδεολόγοι του παρελθόντος.

Ιχθύες

Αυτοί οι άνθρωποι θυμούνται τη ζωή σε μια απομόνωση από την κοινωνία και τον συνηθισμένο κόσμο – ο συνηθέστερος τρόπος είναι κάποιος που ζει σε ένα μοναστήρι, ένα μοναχικό φυλάκιο, νοσοκομείο, φυλακή, μακρινή χώρα κ.λπ., όπου δεν μπορούν να έχουν την ίδια φυσική ελευθερία με άλλους, Εάν η ζωή αυτή συνεπαγόταν μια εθελοντική υποχώρηση από την κανονική ζωή – για παράδειγμα σε ένα άσραμ, τότε η ψυχή είχε μια πολύ γρήγορη πνευματική ανάπτυξη: θα μπορούσε να είχε μυστικές εμπειρίες, υψηλότερες καταστάσεις συνείδησης, αποκαλύψεις κ.λπ. Έρχονται με πολύ μεγάλη εσωτερική σοφία και άνευ όρων αγάπη.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Quaoar : Το κάρμα των ίντιγκο

In category Καρμική Αστρολογία

Από τους πιο νέους ανακαλυφθέντες πλανήτες. Ο Quaoar, είναι ένα αστρολογικό κλειδί γι ...

Κάρμα και σέξ !

In category Καρμική Αστρολογία

Ποιος είναι ο ρόλος που παίζει το σεξ στην μεγάλη καρμική περιπέτεια; Δεν εννοούμε ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!