Το στοιχείο της ΓηςΑν και κάθε ένα από τα τέσσερα στοιχεία είναι απαραίτητο για τη ζωή και την επιβίωση, η Γη είναι το πιο συνδεδεμένο με την φυσική της ζωής. Η Γη δεν είναι επιθετική, είναι δεκτική. Και αυτό είναι το κλειδί για να κατανοήσουμε τις πιθανότητές της. Υπάρχει μία ποιότητα δύναμης και ανεκτικότητας που κατέχει η Γη, η οποία είναι ακατάβλητη δύναμη. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, υπάρχει μία συγκεκριμένη ποσότητα ηρεμίας συνδεδεμένη με το Γήινο στοιχείο. Η Γη μπορεί να είναι παθητική… αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η Γη είναι αδύναμη.

Χωρίς τη Γη, δεν θα είχαμε τίποτα για να σταθούμε. Ούτε όρια, ούτε υποστήριξη. Η Γη έχει να κάνει με τη μορφή και την ύλη. Αυτά τα χαρακτηριστικά μας βοηθούν να καταλάβουμε γιατί τα Γήινα ζώδια είναι τα πιο πρακτικά και ανθεκτικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου.

Αυτό που επίσης βοηθά τη Γη να πετύχει στο περιβάλλον, είναι το γεγονός πως το στοιχείο της Γης είναι περίπλοκα συνδεδεμένο με τις σωματικές αισθήσεις. Αυτό επιτρέπει στη Γη να κατανοεί ενστικτωδώς το πώς λειτουργεί ο υλικός κόσμος –μία σχεδόν φυσική κατανόηση. Η Γη έχει την ικανότητα να χρησιμοποιήσει το ένστικτό της για να εξασφαλίσει πως η σωματική ασφάλεια διατηρείτε, ενώ ταυτόχρονα την πετυχαίνει μέσα από χαρά και εκτίμηση για όλα αυτά που έχει να προσφέρει ο φυσικός κόσμος.

Εξαιτίας των τάσεών της αυτών, η Γη είναι το στοιχείο της υπομονής, της σταθερότητας, της δέσμευσης, της πειθαρχίας, της μονιμότητας και της δύναμης. Τίποτα δεν μπορεί να ωριμάσει χωρίς αυτά τα χαρακτηριστικά και το τελικό συμπέρασμα με τη Γη είναι η τυπική ευημερία. Η Γη μπορεί να είναι αργή και μεθοδική, αλλά τελικά είναι απόλυτα επιτυχής.

Η τάση της Γης να είναι τόσο πρακτική έχει και τα αρνητικά της. Ίσως υπάρχει έλλειψη φαντασίας στη Γη, καθώς επικεντρώνεται περισσότερο σε αυτά που μπορούν να αποδειχθούν πως υπάρχουν όσον αφορά αυτά που κάποιος μπορεί να δει, να γευτεί, να νιώσει ή να ακούσει. Η ανικανότητα να αντιμετωπίσει οτιδήποτε δεν μπορεί να εξηγηθεί στο φυσικό μας σύμπαν μπορεί να περιορίσει την αποτελεσματικότητα της Γης και να οδηγήσει σε μία άκαμπτη, στενόμυαλη και υλική άποψη της ζωής και του κόσμου μας.

Και πάλι, αν η Γη μπορέσει να ανοίξει τον εαυτό της σε οτιδήποτε δεν μπορεί να αγγίξει και να νιώσει, τότε οι πιθανότητές της να φτάσει στην ευημερία, δεκαπλασιάζονται.

Αν και όλα τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως) μοιράζονται αυτά τα χαρακτηριστικά του Γήινου στοιχείου, το κάθε ένα τα εκφράζει με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο Ταύρος εκφράζει μία βαθιά εναρμόνιση και εκτίμηση για τις φυσικές αισθήσεις και συχνά αναλαμβάνει τον έλεγχο με επιτυχία όταν πρόκειται να διατηρήσει την φυσική του ασφάλεια.

Η Παρθένος προθυμοποιείται με επιτυχία να βοηθήσει τους άλλους, επιδεικνύοντας ταπεινά, ευέλικτα εγχειρήματα ενώ ταυτόχρονα εκτελεί με ακρίβεια οποιαδήποτε δουλειά της ανατεθεί.

Ο Αιγόκερως θα σκαρφαλώσει το πιο δύσβατο βουνό με επιμονή και φιλόδοξη αποφασιστικότητα, έτσι ώστε να πετύχει οποιοδήποτε στόχο θέτει ο ίδιος στον εαυτό του.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u