Κάρμα και σέξ !


Ποιος είναι ο ρόλος που παίζει το σεξ στην μεγάλη καρμική περιπέτεια;

Δεν εννοούμε μόνον ο έρωτας, με την όποια μορφή του, της μεγάλης αγάπης ή της προδοσίας, αλλά αυτό καθεαυτό το σεξ. Πρόκειται για μια εκπληκτική διαδικασία, που ενώνει απόλυτα δύο ανθρώπους.

Ποια ακριβώς είναι η μυστική του δράση στη διαδικασία της αέναης συνένωσης των ψυχών;

Το σεξ, δεν είναι τυχαίο ότι διαδραματίζει τόσο μεγάλο ρόλο στη μυστική παράδοση. Οι τρεις μεγαλειώδεις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος, η τροφή, ο ύπνος και το σεξ, είναι και αυτές που δέχονται τις μεγαλύτερες απαγορεύσεις.

Η νηστεία αφορά την τροφή, και παίζει τον ρόλο του βασικού εξαγνισμού, η αγρυπνία αφορά τον ύπνο και έχει στόχο να φέρει σε υπερδιέγερση τον οργανισμό και σε υπερβατική κατάσταση, και η αποχή αφορά το σεξ, και έχει στόχο να διευρύνει τη συνειδητότητα.

Ναι, αλλά μέσω ποιου μηχανισμού, υποπτεύεστε;

Η αποχή από το σεξ έχει στόχο όχι να απαλύνει το πάθος, αλλά να το εξεγείρει! Έτσι ο άνθρωπος αποκτά αυξημένη προσοχή, ακριβώς γιατί έχει σκοπό να βρει έναν άνθρωπο και να μοιραστεί μαζί του την υπερβολική ενέργεια. Το σεξ έχουμε την εντύπωση ότι παίζει τον ρόλο του αναπαραγωγικού μηχανισμού.

Ασφαλώς έχει και αυτήν την διάσταση. Αλλά στην ουσία, πρόκειται για μηχανισμό αναγνώρισης! Δύο άνθρωποι μέσα από τη διαδικασία του σεξ, δίνουν στον σύντροφό τους όλες τις πληροφορίες, για να θυμηθεί ο ένας τον άλλον. Καμία λεκτική επικοινωνία δεν μπορεί να επιφέρει τόσο άμεσα στην ψυχή ενός ανθρώπου τη γνώση του ποιος είναι απέναντί του, όσο το σεξ.

Αυτό, και είναι κάτι που έχει σημασία, συμβαίνει ακόμα και στην αποτρόπαια πράξη του βιασμού. Ο βιαστής δίνει το στίγμα του και οπωσδήποτε, με τον πιο δύσκολο τρόπο «κλειδώνει» για το θύμα του μια άλλη πραγματικότητα.

Ο βιασμός έχει πολύ μεγάλο καρμικό φορτίο.

Το σεξ διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο στο να αναγνωριστούν μεταξύ τους ψυχές που δεν έχουν άλλον τρόπο να ανταλλάξουν πληροφορίες. Είναι αυτές οι περιπτώσεις που συνήθως λένε «δεν μπορώ, κάτι με τραβάει σε αυτόν τον άνθρωπο». Μπορεί να υπάρχουν άλλες σχέσεις, που δεν επιτρέπουν στο ζευγάρι να ενωθεί κανονικά.

Όμως η διαδικασία του σεξ, που τους γεμίζει με έκσταση, τους πληροφορεί με ασφάλεια ότι μοιράζονται, σε ψυχικό επίπεδο, περισσότερα από όσα μπορεί να φανταστούν ακόμα και οι ίδιοι.

Όταν υπάρχει έντονη σεξουαλική εμμονή με έναν άνθρωπο που τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του δεν μας γεμίζουν, υπάρχει σοβαρή ένδειξη ότι πρέπει να γίνει ένα μεγαλύτερο ψάξιμο στις ψυχικές συντεταγμένες που ενώνουν τις δύο ψυχές, σε απόκρυφο και πνευματικό επίπεδο.

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι που οι ψυχολόγοι οι οποίοι ασχολούνται με αναδρομές, έχουν πέσει σε πραγματικό θησαυρό, μιας και μέσα από την ύπνωση βγαίνουν στο φως οι πραγματικοί δεσμοί που συνδέουν τους εραστές. Συνήθως η σχέση που τους ενώνει σε υψηλότερο επίπεδο, είναι πολύ σοβαρή.

Μπορεί στο γήινο επίπεδο να μην μπορούν να έχουν άλλη επαφή εκτός από τη σεξουαλική, συνήθως λόγω κοινωνικών συμβάσεων.

Μέσω του σεξ όμως, δίνουν ο ένας στον άλλον κωδικοποιημένες πληροφορίες από όλο το σύνολο της εμπειρίας τους στη γη . Το σεξ τους δίνει τα κομμάτια του παζλ που χρειάζεται η ψυχή τους, για να συνθέσει μεγαλύτερα κομμάτια της αλήθειας και να φτάσει πιο εύκολα στο φως.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Κάρμα και DNA

In category Καρμική Αστρολογία

Τι σχέση έχει το DNA με το Κάρμα; Το DNA είναι ο κώδικας της ζωής, το κάρμα είναι ο τρόπο ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!