Κάτοικοι ξένων πλανητών, Επισκέπτες χωρίς άδεια(;) παραμονής στη Γη.
Τον προηγούμενο αιώνα, ο μέσος άνθρωπος πιθανολογούσε πάνω στο αν υπάρχουν ή όχι μορφές ζωής σε άλλους πλανήτες.
Σήμερα, ο ίδιος άνθρωπος, διερωτάται για το αν οι εξωγήινοι κάτοικοι έχουν επισκεφτεί τον πλανήτη μας, θεωρώντας βέβαιη την ύπαρξή τους.
Αλλά διότι εμπιστεύεται τις έγκυρες και πολύχρονες μελέτες, όπως επί παραδείγματι του Άλαν Μπος, ειδικού επιστήμονα, ο οποίος ανακοίνωσε σε επιστημονικό συνέδριο στο Σικάγο πως υπολογίζεται ότι 100 δισεκατομμύρια πλανήτες έχουν συνθήκες κατάλληλες για ύπαρξη ζωής.
Όλοι θυμόμαστε την ανακοίνωση των επιστημόνων του Βατικανό, οι οποίοι υποστήριξαν ανοικτά την ύπαρξη εξωγήινων ή την πρόσφατη παραδοχή της NASA για ζωή σε άλλους πλανήτες.
Μετά από σειρά επιστημονικών πορισμάτων που βεβαιώνουν την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, η άρνηση επάνω στο θέμα, μπορεί να οφείλεται ή στον φόβο ή στον εγωισμό.
Πρέπει, λοιπόν, να αντιληφθούμε δύο σημαντικά πράγματα: πρώτων, πως μέσα στην απειρότητα του πλήθους από σύμπαντα είναι απόλυτα και κατηγορηματικά απίθανο να είμαστε μόνοι και δεύτερον το ότι υπάρχει η περίπτωση επαφής με άλλες μορφές ζωής μπορεί μόνο θετικά να προσφέρει στη ανάπτυξη του ανθρωπίνου είδους.
Χιλιετίες πριν, η Αίγυπτος ήρθε σε επαφή με ξένη ζωή με ανθρώπινα χαρακτηριστικά.
Ποιο ήταν το αποτέλεσμα αυτού του διαπλανητικού «meeting»; Η δημιουργία της πυραμίδας του Χέοπα-σύμφωνα με τον αρχαίο λαό.
Μία μέθοδος για να καθησυχαστούμε για την περίπτωση επαφής του δικού μας πολιτισμού με έναν άγνωστο είναι το να ακούσουμε τη μαρτυρία αξιωματικού του στρατού που δηλώνει πως κατά την προετοιμασία για βομβαρδισμό με πυρηνικά όπλα, ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου ταυτότητος αιωρήθηκαν και ακύρωσαν κάθε πυρηνικό όπλο.
Ο αξιωματικός σχολιάζει όσον αφορά την αιτία που οδήγησε τους εξωπλανητικούς επισκέπτες σε μία τέτοια δράση πως δεν αποτελούσε επίδειξη δύναμης ή επιθετική ενέργεια, αλλά αντίθετα ήταν μία καλόβουλη προστατευτική κίνηση.
Ο ίδιος δηλώνει, πως οι άγνωστοι επισκέπτες πρέπει να σκέφτηκαν: «τα παιδιά ανακάλυψαν τα σπίρτα», εννοώντας τα πυρηνικά όπλα.
Ο οποίος δηλώνει, ότι κατά τη έξοδό του από το διαστημόπλοιο βρέθηκε περικυκλωμένος από δεκάδες ουράνιους δίσκους, τους οποίους δεν πρόλαβε να φωτογραφίσει, καθώς έπρεπε να σκύψει, ώστε να προφυλαχτεί από ΑΤΙΑ που περνούσαν πάνω από το κεφάλι του.
Όχι μόνο λοιπόν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες, αλλά οι ξένοι κάτοικοι έρχονται σε επαφή με εμάς, παρέχοντάς μας βοήθεια.
Για τους δύσπιστους αρκεί να παρακολουθήσουν τη δήλωση του πρώην Υπουργού Εξωτερικών του Καναδά, ο οποίος επιτίθεται φραστικά στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτο το ότι αποκρύπτει το γεγονός της επαφής του ανθρώπου με ξένους πολιτισμούς.
Ας ελπίσουμε, λοιπόν, πως η επαφή του δικού μας είδους, με ένα άγνωστο εκτός του πλανήτη που κατοικούμε θα υπάρξει εποικοδομητική και θα λειτουργήσει προς όφελος όλων. Ας περιμένουμε, οπότε, την αρχή μίας νέας εποχής.
Πώς μπορεί να συνδεθεί το σώμα την ψυχή; Πώς δηλαδή θα μπορεί να υπάρξει αρμονική σ ...
Η γλυκιά Αφροδίτη, τι μυστήρια άραγε κρύβει; Είναι ένα πανέμορφο ουράνιο σώμα, αλλά ...
Υπάρχουν μάγια που να φέρνουν τον έρωτα; Ασφαλώς. Πολλές, πάρα πολλές γυναίκες ξέρ ...
Πιστεύεις ότι κάποιος ή κάτι σου έχει γίνει βραχνάς; Θεωρείς ότι υπάρχει μια κακή ε ...
Ο έρωτας μας πεθαίνει; Ή μήπως μας ανασταίνει; Πολλοί άνθρωποι έχουν πεθάνει από έρ ...
Γνωρίζετε πού σας βγάζουν τα βήματά σας; Πάντα; Έχει τύχει ποτέ να νομίσετε ότι είσ ...
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα