Άβα Γαλανοπούλου


Όταν ο Ποσειδώνας σου παίζει άσχημα παιχνίδια!!

Αστρολογικός χάρτης από τον Γιώργο Ματσάγγο

Ακούραστη υπηρέτρια της υποκριτικής με ένα ταλέντο χωρίς όρια, με αστείρευτο μπρίο, η Άβα Γαλανοπούλου είναι μια δοτική Καρκίνος με ωροσκόπο στον Ταύρο.

Το μεσουράνημά της στον εργατικό Αιγόκερω μαρτυρά ότι είναι ικανή για μια τεράστια παλέτα δραστηριοτήτων. Αφροδίτη και Ερμής σε σύνοδο στους λαλίστατους Διδύμους κάπου εκεί στη δημοσιογραφία, στα νομικά, σε μαθήματα «κλασσικά» και ουδόλως πρακτικά θα την έστελναν!!

Χαρακτήρας ανεξάρτητος και αντισυμβατικός με τον Δία στον πρώτο οίκο απολαμβάνει την επιτυχία, σνομπάρει το γάμο και τα παιδιά και ακολουθεί αυτό που «μιλά» στην καρδιά της: την καριέρα που ανοίγεται μπροστά της.

Με τη ζάλη της επιτυχίας, την περίοδο του 2006-2007 πέφτει με τα μούτρα σε αυτό που είχε κάποτε αποκλείσει: τη συντροφικότητα!!

Στην παγίδα του έρωτα…

Ο «παραπλανητικός» Ποσειδώνας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών (έβδομος οίκος) καραδοκεί. Και όταν έρχεται σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε διέλευση ενεργοποιείται!!

Παράλληλα, εκείνη την εποχή ο Ποσειδώνας στον Υδροχόο βάζει φωτιά στο τετράγωνο Ποσειδώνα-Ερμή που η Άβα έχει στο γενέθλιο χάρτη της!!

Μια τεράστια παγίδα ελλοχεύει να την καταπιεί ολόκληρη μέσα από γλυκά λόγια και ερωτικές συνευρέσεις (Ερμής στον πέμπτο οίκο) από ένα πρόσωπο που παρουσιάζεται στη ζωή της με ένα σωρό ψέματα πίσω του.

Η αλήθεια είναι ότι με ένα φορτωμένο δεύτερο οίκο (λεφτά) η Άβα ήξερε να κλείνει καλές επαγγελματικές συμφωνίες που «αυγάτιζαν» τον τραπεζικό λογαριασμό της. Εδώ να σας θυμίσω ότι η Άβα είναι γεννημένη την ίδια μέρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και παίρνει αρκετά στοιχεία από την «Εθνική σταρ» στο ισοζύγιο δουλειά – ανταμοιβή.

Ο ωροσκόπος εξάλλου στο Ταύρο (το ρήμα «έχω») την κάνει να νιώθει πιο ασφαλή όταν υπάρχει ένα background ικανό να τη συντηρήσει από τη στιγμή που «του ψαρά, του κυνηγού και του ηθοποιού το πιάτο, τις τρεις φορές είναι αδειανό και μια φορά γεμάτο».

Έχω σημειώσει αυτό που είπε η ίδια: «Είμαστε σαν τους περιφερόμενους» σαφώς υπονοώντας ότι το λειτούργημα του ηθοποιού δεν προσφέρει την ασφάλεια που η ίδια ως Ταύρος (στον ωροσκόπο) τόσο επιθυμούσε. Το «χτύπημα» του Ποσειδώνα-Ποσειδώνα και ταυτόχρονα Ποσειδώνα-Ερμή έμελε να ήταν μοιραίο. Ο άνθρωπος που υπήρξε σύντροφος της, την εξαπάτησε σε όλα τα επίπεδα: ερωτικά, συναισθηματικά, οικονομικά. Μετά από δέκα (και βάλε) χρόνια απίστευτης ταλαιπωρίας που την έφεραν στα όρια τη αυτοκτονίας, έπρεπε να έρθει ο Δίας στο Σκορπιό το 2018 να τριγωνίσει τον Ποσειδώνα για να δικαιωθεί!!

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!! (Μια πρόβλεψη για την αγαπημένη Άβα)

Σίγουρα τα παθήματα έγιναν μαθήματα, ωστόσο οι γενέθλιοι πλανήτες είναι εκεί και δεν αλλάζουν θέση. Ο «ανατρεπτικός» Ουρανός σε όψη «κόντρας» με τον Ήλιο της, απομακρύνεται μετά από επτά χρόνια -από τις 6 Μαρτίου του 2019- αφήνοντας περιθώρια για πιο «ήρεμες» μέρες. Το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω από τον Δεκέμβριο του 2019 είναι πολύ πιθανό να της φέρει ένα νέο σύντροφο. Όμως και πάλι θα πρέπει να «φυσάει» και το γιαούρτι αφού ο Πλούτωνας λίγο πριν περάσει στον Υδροχόο (2025) θα έρθει σε αντίθεση με τον Ήλιο της στον Καρκίνο και θα χρειαστεί να αποδείξει ότι έχει μάθει πλέον να διαχειρίζεται σωστά τους «άλλους»!!!!

Γιώργος Ματσάγγος

Είχε φτάσει να ζυγίζει 46 κιλά…

Γράφει ο Νίκος Μουρατίδης

Η Άβα Γαλανοπούλου είναι ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου. Μεγάλωσε στην Αθήνα, σπούδασε στη Φιλοσοφική Αθηνών, ενώ παράλληλα φοιτούσε και στη Δραματική Σχολή Βεάκη. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής με το Μίνωα Βολανάκη και τον Θανάση Παπαγεωργίου. Πρωτοεμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση παίζοντας στην σειρά “Η Ελίζα και οι άλλοι” το 1992. Αμέσως έκανε εντύπωση, αγαπήθηκε από το κοινό και καθιερώθηκε.

Scan Αντιγραφή

Οι εμφανίσεις της πολλές και πολύ πετυχημένες. Πολύ δουλειά, γιατί εκτός από το να πρωταγωνιστεί, σε αρκετά σίριαλ έγραφε ή συνεργαζόταν και στο σενάριο. Ενδεικτικά αναφέρω: Καθένας με την τρέλα του (93-94 Ant1), Δύο Ξένοι (97-98 Mega), Τανγκό για τρεις (99-00 Ant1), Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή (2000-2001 + σενάριο MEGA), Η τράπεζα (2002-2003 MEGA), Σαν το σκύλο με τη γάτα (2003-2004 Ant1), Λατρεμένοι μου γείτονες (2007-2009 MEGA), Πενήντα Πενήντα (2005-2011 MEGA) κ.α.

Μια ταλαιπωρία χρόνων φτάνει στο τέλος

Δούλευε ασταμάτητα μέχρι το 2011 – που ξέσπασε ένα σκάνδαλο που αφορούσε στην προσωπική της ζωή. Η Άβα έπεσε θύμα ενός άντρα που αγάπησε, ο οποίος την πρόδωσε, την εξαπάτησε και της υπεξαίρεσε όσα χρήματα είχε αποταμιεύσει μετά από σκληρή δουλειά 20 ετών. Το γεγονός αυτό την «τσάκισε» και της δημιούργησε πρόβλημα υγείας. Έπαθε κατάθλιψη και νευρική ανορεξία. Έφτασε να ζυγίζει 46 κιλά. Κλείστηκε στον εαυτό της και στο σπίτι της – μην θέλοντας να δει κανέναν και να μιλήσει σε κανέναν. Ανέβηκε μόνη τον Γολγοθά της, πάλεψε, στάθηκε τελικά στα πόδια της και τώρα που το δικαστήριο την δικαίωσε, θέλει και πάλι να επιστρέψει στην ζωή και στην δουλειά.

Την συνάντησα εντελώς τυχαία ένα βράδυ στις Γραμμές, το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης, και – πάλι εντελώς τυχαία – καθόμασταν σε διπλανά τραπέζια. Κοιταχτήκαμε, χαιρετηθήκαμε και αυτό ήταν. Αρχίσαμε να μιλάμε λες και γνωριζόμασταν χρόνια! Χάρηκα που την είδα και πάλι καλά και σε μεγάλες ομορφιές. Η επικοινωνία και η επαφή μας συνεχίστηκε, κι έτσι πήρα το θάρρος να της ζητήσω να μου δώσει μια συνέντευξη για το oroskopos.tv. Παρ΄ όλο που μιλάει σπάνια, δέχτηκε.

Λοιπόν αγαπημένη μας Άβα. Εμείς εδώ στο oroskopos.tv και ο Γιώργος Ματσάγγος σου φτιάξαμε τον αστρολογικό σου χάρτη. Και λένε τα άστρα για σένα, πως είσαι… «μια ακούραστη υπηρέτρια της υποκριτικής με ένα ταλέντο χωρίς όρια, με αστείρευτο μπρίο». Ισχύει;

Πάλι καλά που βρεθήκατε και σεις στο διάβα μου, γιατί δεν έχω ιδέα!!! Αλλά για να το λένε τ΄ άστρα κάτι θα ξέρουνε!!! (γέλια)

Λένε – τα άστρα πάντα- πως είσαι μια δοτική Καρκίνος με ωροσκόπο στον Ταύρο. Είσαι όντως δοτική;

Ψέματα δε μπορώ να πω! Είμαι όντως δοτική.

Δίνεσαι σε υλικό ή σε πνευματικό επίπεδο;

Αλίμονο… δεν κάνω διακρίσεις!

Αυτό θέλει και λίγο προσοχή, μην αρχίσουν να στην «πέφτουν» όλοι – φίλοι, γνωστοί και ημίγνωστοι – για να ζητάνε… Και ξαφνικά να γίνεις η Άβα που δίνει και το βρακί της, που έλεγε η γιαγιά μου.

Και η δικιά μου η γιαγιά, τα ίδια μου’ λέγε… Αυτό είναι το κακό !!! Να πεις ότι δε μου τα’ λέγε; Μου τα’ λέγε!!

Μελετώντας τον αστρολογικό σου χάρτη βλέπω ότι είσαι ικανή για μια τεράστια παλέτα δραστηριοτήτων. Εσύ το έχεις πάρει είδηση, ότι έχεις τέτοια αποθέματα;

Που και που, ναι, το παίρνω χαμπάρι…. όταν παθαίνω εκλάμψεις!

Το ξέρεις πως έχεις γεννηθεί την ίδια ημέρα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Εννοείται ότι το ξέρω! Όσο γι’ αυτό, δε χρειάζεται να ξέρεις από άστρα !!!

Την θαύμαζες όταν ήσουν μικρή;

Μου άρεσε πολύ. Η Αλίκη είναι η ανεμελιά μας, η ξεγνοιασιά που είχαμε, η παιδική χαρά μας… Ιδιαίτερα μου άρεσαν πολύ 4 ταινίες της: Η  Αλίκη στο Ναυτικό, Χτυποκάρδια στο Θρανίο, Το ξύλο βγήκε απ’ τον Παράδεισο και Η σοφερίνα.

Η Αλίκη ήταν ικανότατη ηθοποιός αλλά και επιχειρηματίας. Ισορροπούσε δηλαδή μεταξύ δουλειάς και ανταμοιβής. Εσένα σου συμβαίνει;

Ναι, μετά το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», το κατάφερα κι αυτό.

Θέλω επίσης να σου πω πως από τις 6 Μαρτίου του 2019 – ο Ουρανός που ήταν σε κόντρα με τον Ήλιο σου, φεύγει και θα ηρεμίσεις…

Αμήν Παναγιά μου! 6 Μαρτίου 2019 είπες; Να το σημειώσω. Μακάρι … το έχω πολύ ανάγκη

Στην παρούσα φάση, τι θα ήθελες πιο πολύ, θέατρο ή ένα καλό σίριαλ, μια καλή κωμωδία να ξεδώσεις λιγάκι;

Ευτυχώς, πρόλαβα κι έπαιξα στη τηλεόραση τη καλή εποχή…. Στη παρούσα φάση, θέλω να κάνω θέατρο…. Όχι απαραίτητα κωμωδία, που έτσι κι αλλιώς την αγαπώ πολύ… Θα ήθελα κάτι που να σε πηγαίνει από το γέλιο στο κλάμα….

Σαν ηθοποιός, υπάρχουν κάποιοι ρόλοι από το κλασικό ρεπερτόριο που θα ήθελες να παίξεις;

Τι και ποιον να πρωτοπώ;  Είναι τόσα πολλά τα έργα, τόσοι οι ρόλοι  κι όχι μόνον από το κλασικό ρεπερτόριο…. Αγαπώ πολύ τον Τσέχωφ, τον Ουίλιαμς, τον Μποστ, τον Λορκα, τον Ευριπίδη… αλλά για να παίξεις τραγωδία χρειάζεται  να έχεις και πάρα πολύ καλή φυσική κατάσταση….

Έχεις σκεφτεί να παίξεις κάποια από τις περίφημες ηρωίδες του Αριστοφάνη;

Καλά, βαλτοί είσαστε όλοι και με ρωτάτε για τον Αριστοφάνη; Όχι, εγώ δεν το ‘χω σκεφτεί, αλλά το σκέφτονται κατά καιρούς άλλοι και μου το λένε! Απλά θεωρώ ότι γίνεται λίγο βαρετό που κάθε καλοκαίρι παίζονται τα ίδια και τα ίδια. Έχω δει αρκετές φορές Αριστοφάνη. Μια παράσταση όμως  μου πήρε το μυαλό – και που την είδα 7 φορές, ήταν η Λυσιστράτη σε σκηνοθεσία Ανδρέα Βουτσινά, με τον Λάκη Λαζόπουλο και υπέροχες μουσικές του Κραουνάκη

Άβα μου πραγματικά σου εύχομαι τα καλύτερα και γρήγορη επάνοδο. Και η τηλεόραση αλλά και το θέατρο σε χρειάζονται…ααα και μην ξεχάσω τον Δεκέμβρη του 2019 ενδέχεται με το πέρασμα του Δία στον Αιγόκερω, να αποκτήσεις έναν υπέροχο αληθινό έρωτα…

Σ’ ευχαριστώ πολύ Νίκο μου για όλα. Και για τις ωραίες ερωτήσεις και για τα καλά σου τα λόγια και για το ακόμα καλύτερο, φινάλε!!!

Νίκος Μουρατίδης

(Οι φωτογραφίες είναι από το προσωπικό αρχείο της Άβας)Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μπέττυ Μαγγίρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ένα γκριζογάλανο αστέρι που λάμπει επάνω από μια καθαρή λίμνη Η Μπέττυ Μαγγίρα είν ...

Βίκυ Κάβουρα

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, μυστηριώδης, με έντονη & δυνατή προσωπικότητα. Η Βίκυ Κάβουρα είναι  ...

Φωτεινή Μπαξεβάνη

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ζακέτα να πάρεις… Η Φωτεινή Μπαξεβάνη είναι μια από τις πιο αγαπητές ηθοποιούς τη ...

Λάκης Γαβαλάς

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Μια εκκεντρική φιγούρα με απίστευτο χιούμορ και ανατροπές. Τον Λάκη Γαβαλά τον γνω ...

Σπύρος Μπιμπίλας

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Ανεξάρτητη φύση & λάτρης της δικαιοσύνης Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πάρα πολλά χρό ...

Χρυσηίδα Δημουλίδου

In category Άρθρα από τον Νίκο Μουρατίδη

Γοητευτική, λαμπερή με έντονη προσωπικότητα Η Χρυσηίδα Δημουλίδου προσαρμόζεται ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!