Άρθρα από τον Γιώργο Ματσάγγο

Ο Γιώργος Ματσάγγος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ήρθε στην Αθήνα με τις απελάσεις του 1964. Τελείωσε τη Λεόντειο Σχολή Πατησίων, σπούδασε Γαλλική Φιλολογία, Δημοσιογραφία και Αστρολογία. Εργάστηκε ως τουριστικός πράκτορας στο Παρίσι και επί σειρά ετών ως διευθυντικό στέλεχος της αεροπορικής εταιρείας της Τυνησίας (Tunis-Air) στην Αθήνα. Διετέλεσε εμπνευστής και σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού «Αστρολόγος», διευθυντής έκδοσης του περιοδικού «Αστροσκόπιο» και εκδότης του περιοδικού «Ωροσκόπος». Συνεργάστηκε με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Σκάι, Star, New Channel, ANT1, MCM (Monaco) SIGMA (Κύπρος) και με τα περιοδικά «ΟUT» «DIVA» «ΜΑΧΙΜ», «01», «TICKET», «MUST» «ΤΗΛΕΡΑΜΑ» και «HELLO».

Με τη δημοσιογραφική του ιδιότητα συνεργάστηκε ανάμεσα σε άλλους με την αξέχαστη Μαλβίνα Κάραλη αλλά και με το Θέμο Αναστασιάδη. Έλαβε μέρος ως εισηγητής σε σεμινάρια για την Αστρολογία στην Ελλάδα, στη Γαλλία και την Ελβετία. Εργάσθηκε ως σύμβουλος ανάπτυξης της ανθρώπινης προσωπικότητας στο σχέδιο για τον Παγκόσμιο Αφοπλισμό του Ο.Η.Ε. (Department for Disarmament Affairs-United Nations, Geneva Branch) και συνεργάστηκε στην έκδοση του Λευκώματος για την επετηρίδα του Πατριαρχικού Κέντρου στο Chambesy (Ελβετία).

Ως αστρολόγος, διακρίθηκε για τις επιτυχημένες προβλέψεις του σε γεγονότα εθνικού και παγκόσμιου βεληνεκούς. Μάλιστα τις προβλέψεις του μέσα από το «Hello» και το «Hola» στις διεθνείς τους εκδόσεις, διάβασαν εκατομμύρια αναγνώστες στον Καναδά, την Αυστραλία, τη Μαλαισία, το Ντουμπάι, το Μαρόκο, τη Σερβία και την Τουρκία.

Στις τελευταίες επιτυχίες του, στη διάρκεια του 2015 συγκαταλέγεται και το ποσοστό διαφοράς του ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου τους 2015 το οποίο προσδιόριζε στο 6-10% την στιγμή που όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων μιλούσαν για “θρίλερ” και οριακή διαφορά ανάμεσα στα δυο κόμματα.

Ως καθηγητής Αστρολογίας ανήκει στο δυναμικό της σχολής ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ.

Τελευταία βιβλία:

«Η μαγική δύναμη των συμβόλων» -ομαδική εργασία, εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2010 εκδόσεις MODERN TIMES
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2011 εκδόσεις MODERN TIMES
ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2012 εκδόσεις MODERN TIMES


Ο Νίκος Μουρατίδης μπορεί να μην είναι αστρολόγος, παρακολουθεί όμως τα πάντα και ξέρει πολύ καλά τι του γίνεται. Άλλωστε με την γραφή του που άλλοτε είναι καυστική κι΄ άλλοτε χιουμοριστική κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος. Εμείς στο oroskopos.tv είμαστε ενθουσιασμένοι που κάθε μήνα θα διαβάζουμε τα σχόλια και τις συνεντεύξεις του.


Άρθρα από τον Γιώργο Ματσάγγο

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!