Υδροχόος: ο μικρός επιστήμονας του ζωδιακού


Επιστρέφουμε συμπληρωματικά στον Υδροχόο,

Γιατί πολλοί γονείς μας ρώτησαν σχεδόν το ίδιο πράγμα: γιατί το παιδάκι τους που είναι Υδροχόος έχει τέτοια τάση για σπιτικά ατυχήματα, ειδικά σε σχέση με τις οικιακές συσκευές και το ρεύμα.

Ξέρετε, όλα αυτά τα υπέροχα παιδικά παιχνίδια όπως είναι τα μαγνητάκια που δημιουργούν δομές, τα πλανητάρια, τα σύνθετα κουτιά κατασκευών για ηλεκτρισμό κλπ, φτιάχτηκαν για τους μικρούς Υδροχόους, όλα τα άλλα παιδάκια μια χαρά βολεύονται με κούκλες και αμαξάκια!

Ο μικρός Υδροχόος, είτε κορίτσι είτε αγόρι, είναι το πλάσμα εκείνο που προορίζεται να εφεύρει το μέλλον, μην διανοηθείτε να το σταματήσετε, θα βλάψετε την ανθρωπότητα!

Παράξενες αντιδράσεις, αναπάντεχες ερωτήσεις

Ο μικρός Υδροχόος θα δείξει από πολύ νωρίς την επιστημονική του κλίση και το κυριότερο αποτέλεσμα θα είναι να έχει ακόρεστη δίψα για μάθηση, αλλά και για πειράματα που απαιτούν εξαιρετική εγρήγορση από τους γονείς.

«Μη εκεί, μην βάζεις το χέρι σου στην πρίζα» δεν είναι μια απαγόρευση που θα πιάσει τόπο στον Υδροχόο. Πρέπει να εξασφαλίσετε ιδιαίτερα baby safe περιβάλλον, με πρόβλεψη για κάθε είδους ατύχημα.

Δεν τον σπρώχνει τον Υδροχόο κάποια παράξενη καταστροφική του τάση στο να κάνει παράτολμα πράγματα, αλλά μια διάθεση ατέλειωτης εξερεύνησης και πειραματισμού.

Οπότε αυτή είναι η απάντηση του γιατί ο μικρός Υδροχόος έχει ροπή στα ατυχήματα με ηλεκτρικές συσκευές. Θέλει να μάθει τι κάνει το μίξερ, οπωσδήποτε του αρέσει κάτι που κάνει τσακ, μπαφ ή μπλουμ.

Προσέξτε αυτές του τις τάσεις, αλλά μην τις σταματήσετε.

Ο καλύτερος τρόπος για να είναι και ευχαριστημένο και ασφαλές το υδροχοάκι είναι να του ταΐσετε την περιέργεια και να το χορτάσετε παιχνίδι από αυτά που του αρέσουν.

Αφού είναι εφευρετικό μυαλουδάκι, πάρτε του αυτά τα παιχνίδια που αφορούν ηλεκτρικές κατασκευές. Θα χορτάσει λάμψεις και θα γεμίσει αυτοπεποίθηση, αφήνοντας ήσυχο τον ρελέ του σπιτιού σας!

Οι ερωτήσεις βέβαια του Υδροχόου μπορούν να τρελάνουν ένα σύνταγμα επιστήμονες. Το γιατί, το πώς, το από πότε, για πόσο, δεν έχουν τέλος. Γιατί μπαμπά το σπίτι είναι άσπρο, εύκολο, το βάψαμε.

Ναι, αλλά τι είναι το άσπρο; Άντε εξήγησε την αρχιτεκτονική του φωτεινού φάσματος στο τρίχρονο… Μην φοβάστε, το παιδί θα καταλάβει, όρεξη να έχετε εσείς να μαθαίνετε όλα αυτά που θα ρωτάει…

Προετοιμάζοντας το μέλλον

Ο Υδροχόος από την φύση του, από την συμπαντική του αποστολή, θα εφεύρει κυριολεκτικά το μέλλον. Ειδικά αυτή τη στιγμή που οδεύουμε για την Εποχή του Υδροχόου – ουσιαστικά μέσα της είμαστε ήδη – ο Υδροχόος θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Αυτό που πρέπει ο γονιός ενός Υδροχόου να εξασφαλίσει είναι το ηθικό πρόσημο αυτού του μέλλοντος, με το να φροντίσει ο μικρός Υδροχόος που μεγαλώνει να είναι γεμάτος ανθρωπισμό. Τότε θα έρθουν τα πραγματικά θαύματα…Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Μικρά με μεγάλα ταλέντα

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε άνθρωπος γεννιέται προικισμένος από την φύση και τον θεό σε κάποιον τομέα. Το ...

Τα νεογέννητα της πρωτοχρονιάς !

In category Παιδική Αστρολογία

Κάθε χρόνο γίνεται δημοσιογραφικό θέμα τα μωρά που θα γεννηθούν στην αλλαγή του χρ ...

Αδελφάκια για Πάντα !

In category Παιδική Αστρολογία

Ο αδελφικός δεσμός δεν είναι τυχαίο ότι θεωρείται ο σημαντικότερος στο σύμπαν, πιο ...

Σωστή Αστρολογική Διατροφή για το Μωράκι

In category Παιδική Αστρολογία

Δεν είναι το θέμα αν θα γίνει vegan ή όχι το μικρό σου το κουκλί. Το θέμα είναι αν έχει ...

Πολικά Αδερφάκια : Ευλογία Η…..

In category Παιδική Αστρολογία

Τι ξεπερασμένα ροζ και γαλάζια φορμάκια! Άσε που είναι τρελά στερεότυπο, αλλά όντω ...

Κρυμμένα Ταλέντα με βάση τον πλανήτη ψυχής

In category Παιδική Αστρολογία

Πώς θα βρείτε τον πλανήτη στον οποίο σχετίζεται η ψυχή του μωρού σας, όπως έκανε ο α ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!