Αγαπητέ μελλοντικέ εαυτέ μου,

Αγαπητέ μελλοντικέ εαυτέ μου,


Μία από τις πιο ενεργειακά δυνατές τεχνικές Κβαντικής Δημιουργίας είναι το γράμμα από το… μέλλον!

Ο μελλοντικός εαυτός μας, γράφει ένα γράμμα στο «παρελθόν» (δηλαδή το παρόν), περιγράφοντας τη ζωή του. Τι στόχους έχετε πετύχει; Πού μένετε και με ποιον; Τι δουλειά κάνετε; Σκεφτείτε πώς ήσαστε πριν 5 χρόνια και φανταστείτε να γράφατε ένα παρόμοιο γράμμα τότε. Είστε καλύτερα, χειρότερα ή τελείως διαφορετικά απ’ ότι πιστεύατε; Εκπληρώσατε όλους σας τους στόχους ή βρήκατε νέους και καλύτερους;

Έχει νόημα όλο αυτό;

Προφανώς κι έχει νόημα. Όταν βάζουμε τον εαυτό μας σε απόσταση από το παρόν και γράφουμε ένα γράμμα από συγκεκριμένο χρονικό σημείο του μέλλοντος, για παράδειγμα 5 χρόνια, στην ουσία βάζουμε ένα deadline για να πετύχουμε τους στόχους μας. Παύει πια να υπάρχει ένα αόριστο «να βρω τη δουλειά/άντρα των ονείρων μου». Πλέον είναι μια πραγματικότητα. Έχουμε βρει αυτό που θέλουμε. Ζούμε με αυτό. Και –κυρίως– το νιώθουμε!

Τι έκανα λάθος μέχρι σήμερα;

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, παρά μόνο ένα παράδοξο. Ο λόγος; Μπορεί να βάζουμε στόχους, αλλά ποτέ δεν ορίζουμε και τον χρόνο που θα τους πετύχουμε. Είτε γιατί το ξεχνάμε, είτε γιατί νιώθουμε πολύ μακριά τους και «ντρεπόμαστε» (ποιον; Το Σύμπαν;) να το κάνουμε. Ωστόσο, το πιο σημαντικό μέρος της όλης διαδικασίας είναι το deadline. Ορίζοντάς το συντονίζουμε το Σύμπαν με τον ανώτερο εαυτό μας και τους κάνουμε να «δώσουν ραντεβού» να συναντηθούν σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Κι αν δε μου αρέσει η λέξη;

Δε διαφωνούμε. Η λέξη «deadline» είναι αρκετά αγχωτική, μιας κι έχουμε άπειρα τέτοια στη δουλειά μας. Σας έχουμε εναλλακτική. Ας πούμε το χρονικό πλαίσιο που θα κινηθείτε για την καλύτερη εκδοχή της ζωής σας «lifeline». Ε; Δεν είναι πιο όμορφα τώρα; Συνδέεστε με το μέλλον σας μέσω μιας γραμμής ζωής κι όχι μέσω μιας «ωρολογιακής βόμβας» που χτυπάει αντίστροφα περιμένοντάς σας να αποτύχετε. Είδατε; Χαμογελάτε ήδη…

Πώς θα γράψω το τέλειο γράμμα;

Πρώτο βήμα, όπως και στις εκθέσεις στο σχολείο, είναι να γράψετε σε bullets τι θέλετε να έχετε πετύχει μέχρι το χρονικό όριο που θέσατε. Κάντε ένα βήμα πίσω και διαβάστε προσεκτικά όσα γράψατε. Σκεφτείτε τα λίγο κι αναρωτηθείτε. Τι κάνετε ΤΩΡΑ για να τα πετύχετε; Κι ακόμα πιο σημαντικό. Γιατί θέλετε να τα πετύχετε; Ποια ανάγκη σας θα καλύψουν; Ποιος είναι ο «κρυφός» στόχος σας πίσω από αυτό που ζητήσατε;

Αναλύοντας ένα παράδειγμα

Ας πούμε ότι ο στόχος σας είναι να είστε στο εξώφυλλο ενός περιοδικού. Όπου εξώφυλλο, μπορείτε να βάλετε οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας και να προσαρμόσετε τη συλλογιστική. Γιατί έχετε αυτόν τον στόχο; Νιώθετε πως μόνο τότε θα έχετε πετύχει; Είναι επειδή θα κάνει τη μητέρα σας περήφανη για εσάς ή για να δείξετε σε όλους όσοι ήταν κακοί μαζί σας ή σας απέρριψαν πόσο λάθος έκαναν (μεταξύ μας, αυτοί το πιο πιθανό είναι να μη θυμούνται ούτε το όνομά σας, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση); Σκεφτείτε πιο βαθιά…

Ας υποθέσουμε ότι το εξώφυλλο είναι για εσάς ένα σημάδι επιτυχίας. Αλήθεια; Ποιο περιοδικό ονειρεύεστε; Το ΟΚ! ή κάποιο παρεμφερές; Και γιατί είναι τόσο σημαντικό για την επαγγελματική σας αναγνώριση; Δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι που να αποδεικνύουν έμπρακτα ότι έχετε φτάσει στην κορυφή; Μήπως τελικά είναι για τη ματαιοδοξία κι όχι για την αναγνώρισή σας;

Από την άλλη, είναι το κομμάτι της αποδοχής και της «αγάπης». Αν κάποιος δεν σας «αγαπάει» ή δεν σας αποδέχεται τη δεδομένη χρονική στιγμή, γιατί να το κάνει μόλις σας δει στο εξώφυλλο (και ζηλέψει την επιτυχία σας); Και γιατί σας ενδιαφέρει τόσο να εντυπωσιάσετε έναν τέτοιο άνθρωπο; Την αγάπη είτε την έχετε είτε όχι. Κι αυτό δεν αλλάζει ακόμη κι αν γίνεται δισεκατομμυριούχοι και φωτογραφίες σας βρίσκονται σε όλα τα εξώφυλλα των περιοδικών. Γι’ αυτό, μην σπαταλάτε την ενέργειά σας σκεπτόμενοι την άποψη των άλλων για εσάς. Η μόνη γνώμη που μετράει είναι η δική σας.

Οπότε, αν ο στόχος αυτός είναι για τον εαυτό σας, κρατήστε τον στη λίστα σας. Αν όχι, απλά διαγράψτε τον. Εφαρμόστε την παραπάνω διαδικασία σε κάθε στόχο της λίστας σας.

Ορισμός της lifeline

Αφού καθίσετε, λοιπόν, και γράψετε αναλυτικά τους προφανείς, αλλά κυρίως τους κρυφούς, στόχους σας είναι η στιγμή να ορίσετε το χρονικό όριο. Το πιο σημαντικό στη διαδικασία αυτή είναι ο ρεαλισμός. Πόσο καιρό χρειάζεστε για να πάρετε προαγωγή στη δουλειά; Σίγουρα όχι 2 βδομάδες. Τέλος, μη βάλετε πολύ μεγάλο χρονικό περιθώριο, γιατί έτσι δηλώνετε στο Σύμπαν ότι αυτό που επιθυμείτε μάλλον είναι αδύνατο να συμβεί.

Η «μαγική» στιγμή

Αφού κάνετε με ευλάβεια όλα τα παραπάνω, είναι επιτέλους η στιγμή να γράψετε το γράμμα. Αφού ορίσατε τη lifeline, γράψτε τη μελλοντική ημερομηνία στο πάνω δεξιά μέρος του γράμματος. Μιλήστε αναλυτικά όχι μόνο για τους στόχους, αλλά και όσα κάνατε για να τους πετύχετε, όπως: «Τον Σεπτέμβριο του 2019 έστειλα απρόθυμα το βιογραφικό μου γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα, χωρίς καν να φαντάζομαι ότι αυτή θα ήταν η δουλειά των ονείρων μου» ή «βγήκα ραντεβού γιατί δεν είχε τίποτα καλό η τηλεόραση να δω». Εξίσου σημαντικό είναι το κομμάτι των συναισθημάτων. Πέρα από την περιγραφή των γεγονότων, είναι απαραίτητο να γράψετε πώς νιώθετε «τώρα», ώστε να συντονιστείτε ενεργειακά με την επιτυχία που ονειρεύεστε.

Όταν τελειώστε, υπογράψτε το γράμμα, βάλτε το σε φάκελο με το όνομά σας στη θέση του παραλήπτη, κλείστε το και δώστε το σε έναν φίλο ή συγγενή που εμπιστεύεστε για να σας το στείλει σε μελλοντική ημερομηνία (την οποία θα αναγράφετε πάνω στο γράμμα). Μόλις δημιουργήσατε μια υπέροχη lifeline ανάμεσα στο παρόν και τον μελλοντικό σας προορισμό. Μην εκπλαγείτε όταν ανοίξετε το γράμμα και δείτε ότι τα πράγματα πήγαν όπως θέλατε. Γιατί, πολύ απλά, συντονιστήκατε με το Σύμπαν και δώσατε σάρκα και οστά στα όνειρά σας.

Μην αργείτε! Πάρτε χαρτί και μολύβι τώρα!Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα σχετικά άρθρα

Ποια Θεά του σεξ είσαι;

In category Dream Building

Όλες μας κρύβουμε μια Θεά του σεξ μέσα μας. Απλά στον καθένα μας εκφράζεται με τελε ...

Άλλαξε κατεύθυνση στη ζωή σου

In category Dream Building

Ήρθε ο καιρός να ανοίξεις τον εαυτό σου μπροστά στο μεγάλο. Μπροστά στην κοσμική αλ ...

Πόσο καλά γνωρίζεις τη Μεγάλη Αρκάνα;

In category Dream Building

Ένα από τα πιο όμορφα πράγματα στην τράπουλα Ταρώ είναι πως δεν υπάρχουν όρια στη χ ...

Τι θα συμβεί στη ζωή σου το επόμενο τρίμηνο;

In category Dream Building

Οι εποχές εναλλάσσονται και μαζί τους και τα συναισθήματα που έχουμε για εκείνες. ...

Ποια Θεά της Μυθολογίας είσαι;

In category Dream Building

Οι Θεές της ελληνικής Μυθολογίας μας έχουν δώσει ένα ευρύ φάσμα θεϊκών αρχετύπων. ...

Αγγελικό Ταρώ: Ποιο θα είναι το επόμενό σας βήμα;

In category Dream Building

Είναι φορές που νιώθουμε ότι εκεί που περπατάμε ξαφνικά υψώνεται μπροστά μας ένας ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u