5 πρακτικές να δημιουργήσεις το μέλλον σου


Οι άνθρωποι στην εποχή μας, έχουν απενοχοποιήσει τις πεποιθήσεις που είχαν οι παλιότερες γενιές κι έτσι μπορούν να δημιουργήσουν το μέλλον τους με τρόπους διαφορετικούς.

Η γενιά των γονέων μας, δεν ήταν σε θέση να κατανοήσει πλήρως τη δύναμη της σκέψης ή της κοσμικής ενέργειας. Έτσι, τα «πολεμούσε» ως κάτι αιρετικό. Ωστόσο, η δική μας γενιά όχι μόνο μπορεί να κατανοήσει καλύτερα και να αποδεχτεί πεποιθήσεις άλλων πολιτισμών, αλλά μπορεί και να τις εφαρμόσει στην καθημερινότητά της.

Παρακάτω, θα δούμε 5 από τις καλύτερες πρακτικές που μπορούμε να προσαρμόσουμε στην καθημερινότητά μας, ώστε να έχουμε το μέλλον που πάντα ονειρευόμαστε. Αυτά που θα διαβάσετε είναι επιγραμματικά τα πιο σημαντικά σημεία της κάθε μεθόδου.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσετε να καλέσετε στους psychic readers του 901 600 3455 όλο το 24ωρο.

Συμπαντική Παραγγελία

Όπως κάποιοι θα γνωρίζουν μέσω βιβλίων αυτοβελτίωσης, η συμπαντική (ή κοσμική) παραγγελία είναι το πρώτο βήμα της επιτυχίας. Το Σύμπαν είναι στο πλευρό μας και θα μας δώσει ό,τι του ζητήσουμε. Το μόνο που χρειάζεται είναι ζητήσουμε κάτι με ακρίβεια. Ξεκάθαρα. Ύστερα, αφηνόμαστε στη δύναμη του Σύμπαντος να μας το φέρει.

Ο τρόπος που θα γίνει αυτό δεν θα πρέπει να μας απασχολεί. Το Σύμπαν ξέρει καλύτερα από εμάς. Αρκεί να είμαστε πολύ συγκεκριμένοι σε ό,τι ζητήσουμε. Το γενικό δεν έρχεται ποτέ. Ή είναι «στο περίπου» αυτό που θέλαμε και στο τέλος δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Αν ένα πράγμα δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ, είναι να δείχνουμε διαρκώς την ευγνωμοσύνη μας για όλα όσα έχουμε στη ζωή μας. Τόσο στους ανθρώπους, όσο και στο ίδιο το Σύμπαν.

Ο Νόμος της Έλξης

Ο Νόμος της Έλξης βασίζεται στην κατανόηση ότι, σε έναν κβαντικό βαθμό, κάθε τι στο Σύμπαν συνδέεται με το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας. Οι ενέργειες που βγάζουμε προς τα έξω δονούνται σε διαφορετικές συχνότητες και μαγνητίζουν άλλες ενέργειες. Μόλις καταλάβουμε αυτό, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε προς όφελός μας.

Για παράδειγμα, αν είστε single και θέλετε να προσελκύσετε την ιδανική για εσάς σχέση, θα πρέπει να σκέφτεστε και να φέρεστε με τρόπο σαν να έχετε βρει τον άνθρωπο αυτόν και να είστε ήδη μαζί του. Η «παγίδα» είναι οι φόβοι σας. Ό,τι φοβάστε πολύ και το σκέφτεστε συνέχεια, το προσελκύετε στη ζωή σας. Έτσι, αν δείτε ότι έρχονται στη ζωή σας πράγματα που δεν σας αρέσουν, πρέπει να ψάξετε τι είναι αυτό που κάνετε λάθος.

Η Σοφία των Τολτέκων

Οι Τολτέκοι είναι μια αρχαία φυλή της Νότιας Αμερικής κι έζησαν την ίδια χρονική περίοδο με τους Αζτέκους. Περιγράφονται ως «Πολεμιστές του Πνεύματος» και «Κύριοι της Αντίληψης», όπως γράφουν στα βιβλία τους οι Carlos Castaneda και Don Miguel Ruiz. Η βασική πεποίθησή τους είναι ότι είμαστε συν-δημιουργοί της ζωής μας. Στόχος μας είναι να γίνουμε συνειδητοί συν-δημιουργοί κι όχι παθητικοί δέκτες όσων συμβαίνουν σε μας.

Οι περισσότερες πρακτικές τους έχουν σκοπό να διεγείρουν την αντίληψή μας. Αυτό που αρχικά χρειάζεται να κάνουμε, είναι να δούμε μέσα μας ποιοι είμαστε και πόση δύναμη έχουμε. Έπειτα να ξεκινήσουμε να παίζουμε με την πραγματικότητα, ώστε σιγά σιγά να συνειδητοποιήσουμε και να κυριαρχήσουμε σε όσα συμβαίνουν.

Διαλογισμός

Από τον Υπερβατικό Διαλογισμό, μέχρι τον Zazen ή το άδειασμα του μυαλού, καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχουν πολλοί τύποι και «σχολές» διαλογισμού. Ωστόσο, όσο διαφορετικές κι αν είναι οι διαδρομές, ο τελικός προορισμός είναι ο ίδιος. Όλα βασίζονται στην ιδέα ότι το συνειδητό μυαλό μας, μπορεί να ενοχλείται καθημερινά από σκέψεις που δεν το βοηθούν.

Ο διαλογισμός περιλαμβάνει αυστηρή πνευματική συγκέντρωση είτε σε ένα καθοδηγούμενο ταξίδι είτε στο απόλυτο τίποτα. Αυτό, μας επιτρέπει να αλλάξουμε τις μετρήσιμες συχνότητες στις οποίες το μυαλό μας λειτουργεί, ώστε να γίνουμε πιο ήρεμοι και ταυτόχρονα δημιουργικοί. Πνευματικές σχολές, όπως ο Βουδισμός, λένε πως ο διαλογισμός είναι ο δρόμος της φώτισης.

Νευρο-Γλωσσικός Προγραμματισμός (NLP)

Ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός περιλαμβάνει τρεις από τις πιο σημαντικές συνιστώσες που εμπλέκονται στην παραγωγή ανθρώπινων εμπειριών: την νευρολογία, τη γλώσσα και τον προγραμματισμό. Το νευρολογικό σύστημα ρυθμίζει το πώς λειτουργεί το σώμα μας, η γλώσσα ρυθμίζει το πώς επικοινωνούμε με τους άλλους και ο προγραμματισμός καθορίζει τον κόσμο που θέλουμε να δημιουργήσουμε.

Ως αποτέλεσμα, ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός δανείζεται στοιχεία από την συνειδητή ψυχολογία. Συγκεκριμένα, από τα μοντέλα που οι θεραπευτές βοηθούν πελάτες με χρόνια προβλήματα να αλλάξουν.

Βασική αρχή του είναι ότι δεν μπορούμε ποτέ να ξέρουμε ποια είναι ακριβώς η αλήθεια. Κι αντί να προσπαθούμε να τη βρούμε, θα ήταν προτιμότερο να συγκεντρωθούμε στο τι είναι πιθανό να γίνει βάσει του χαρακτήρα μας και της συμπεριφοράς των γύρω μας. Ακριβώς όπως κάνει κι ένας υπολογιστής. Το μόνο πρόβλημα είναι όταν κάποιος θελήσει μεγαλύτερη ευελιξία και πιο δημιουργικές λύσεις. Εκεί, ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός δεν μπορεί να είναι αποτελεσματικός.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!