Πώς να διατηρήσεις ζωντανά τα όνειρά σου !


Ο λόγος ύπαρξης αυτής της στήλης είναι τα όνειρα. Πώς θα χτίσουμε αυτά που ονειρευόμαστε, αν δεν έχουμε όνειρα;

Όποιος έχει διαβάσει έστω και ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, γνωρίζει καλά πως το πιο σημαντικό κομμάτι της διαδικασίας είναι να έχει ξεκάθαρους στόχους, ξεκάθαρα όνειρα. Όπως δεν μπορείς να παραγγείλεις μια πίτσα «όπως θέλει ο σεφ», έτσι δεν μπορείς να «παραγγείλεις» στο περίπου κάτι από το Σύμπαν.

Εκτός κι αν επαφίεσαι στη δικαιοσύνη του Σύμπαντος και πιστεύεις πως θα σου δώσει όσα αξίζεις. #not Και τι είναι το Σύμπαν; Δικαστής; Η μόνη αλήθεια είναι πως το Σύμπαν θα σου δώσει αυτά για τα οποία θα αγωνιστείς και θα ζητήσεις. Πρακτικά και νοητικά. Δεν θα σου αρνηθεί τίποτα. Αρκεί να τα ζητήσεις. Ξεκάθαρα.

Ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία είναι η νοητική απεικόνιση όλων όσων επιθυμείς. Κι επειδή είναι δύσκολο να τα φέρεις όλα γρήγορα στο μυαλό σου, φτιάχνεις έναν πίνακα στον οποίο βάζεις φωτογραφίες με τους στόχους σου έναν προς έναν, τον λεγόμενο πίνακα απεικόνισης.

Το «πρόβλημα» του πίνακα απεικόνισης

Οκ, όταν μένεις μόνος σου (και δεν μπαίνει κάποιος στον χώρο σου) είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις έναν πίνακα απεικόνισης. Το τέλειο σπίτι, ο τέλειος άντρας, το τέλειο σώμα, η τέλεια ντουλάπα, το τέλειο αμάξι, οι τέλειες γόβες και τόση ακόμα τελειότητα όλη για σένα, να την οραματιστείς με την άνεσή σου. Τι γίνεται όμως όταν υπάρχουν κι άλλοι στον χώρο σου;

Όταν συγκατοικείς με κάποιον, είτε είναι ένας φίλος, είτε ο σύντροφος, είτε οι γονείς, είτε τα παιδιά, κάποια στιγμή θα δουν τον πίνακά σου γιατί πρέπει να είναι σε σημείο που εσύ θα πρέπει να τον βλέπεις όσο πιο συχνά γίνεται. Το πρόβλημα δεν είναι ότι θα το δουν. Είναι ότι θα το σχολιάσουν και θα λερώσουν το όνειρό σου, χωρίς ίσως να το θέλουν. Κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα δεν χρειάζεσαι.

Η λύση

Η λύση είναι η τεχνολογία. Ένας πίνακας απεικόνισης σε έναν κρυφό λογαριασμό του Pinterest ή ένα κολλάζ εικόνων στο κινητό σου. Κάτι στο οποίο θα έχεις πρόσβαση μόνο εσύ, καθημερινά και με διάρκεια. Κάτι που θα μπορέσεις να δώσεις όλη σου την καλή ενέργεια και την αγάπη, ώστε να το οραματιστείς και τελικά να το πετύχεις.

Το εμπόδιο

Το μόνο εμπόδιο ανάμεσα στο «τώρα» και την τέλεια ζωή που ονειρεύεσαι είσαι εσύ. Ω ναι! Ο λόγος είναι ότι ακόμη δεν έχεις ξεκαθαρίσει τα όνειρά σου. Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που πολύ εύκολα μπορεί να γίνει. Σύμμαχός σου είναι οι psychic readers του 14850. Μια συζήτηση μαζί τους, μπορεί να σου προσφέρει την απαραίτητη διαύγεια ώστε να βρεις τις βαθύτερες επιθυμίες της ψυχής σου. Από εκεί και μετά, το μόνο που χρειάζεται είναι να τις οραματιστείς, να τις πιστέψεις και θα τις ζήσεις.

Τι κάθεσαι; Η τέλεια ζωή βρίσκεται ένα τηλεφώνημα μακριά σου.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Έρχονται αλλαγές. Είσαι έτοιμη;

In category Dream Building

Υπάρχουν άνθρωποι που επιζητούν διαρκώς τις αλλαγές στη ζωή τους. Άνθρωποι που δεν ...

Νεφρίτης: Ο λίθος που σε κάνει να… ξεχνάς τα προβλήματά σου

In category Dream Building

Νεφρίτης. Ένας λίθος σε πράσινες και μπεζ-καφέ αποχρώσεις που θα μπορούσε να είναι ...

Leap of faith

In category Dream Building

Υπάρχουν τρεις τεράστιες παγίδες στις οποίες πέφτουμε όσοι έχουμε διαβάσει πολύ γ ...

Τα μυστικά των δράκων

In category Dream Building

Όσοι έχουν δει Game Of Thrones λάτρεψαν τη στιγμή που γεννήθηκαν, ενώ όσοι παίζουν D&D games ...

Τι σου χαρίζει η αστερόσκονη της καλής σου νεράιδας;

In category Dream Building

Μυθικές φιγούρες φτιαγμένες από αστερόσκονη κι αγάπη. Από τα κλασικά παραμύθια μέ ...

Μαθήματα ζωής από τους μονόκερους

In category Dream Building

Αυτά τα υπέροχα μυθικά κι ονειρικά πλάσματα έχουν κάτι μοναδικό να σε διδάξουν. Εί ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u