Ενηλικίωση και Βόρειος Δεσμός


Η ζωή μας μοιάζει να ακολουθεί μέσα στην συνεχή ροή του χρόνου κάποια ιδιαίτερα μονοπάτια μετά από κρίσιμες ημερομηνίες.

Η ηλικία των 18 ετών μοιάζει κρίσιμη όχι μόνον για την δική μας παράδοση, αλλά για όλον τον κόσμο.

Εμείς μπορεί εδώ να τοποθετούμε την ενηλικίωση και το δικαίωμα στην ψήφο, σε άλλες κουλτούρες αυτή η σημαδιακή χρονιά γιορτάζεται με τελετές μύησης στα άδυτα της φυλής. Σε κάθε περίπτωση, σηματοδοτεί ένα πέρασμα από την αθωότητα της παιδικής ηλικίας στην ωριμότητα, με τις ελευθερίες και τις ευθύνες που συνεπάγεται αυτό.

Το σκαλοπάτι των 18 ετών συνδέεται απόλυτα με το πεπρωμένο μας και με το μέλλον μας.

Είναι η στιγμή των αποφάσεων για τις σπουδές, είναι το πέρασμα στην ώριμη αναζήτηση συντρόφου, είναι η στιγμή που ο κάθε άνθρωπος καλείται να ρίξει μια διορατική ματιά στο μέλλον του, να φανταστεί πώς θα ήθελε να εξελιχθεί, να βάλει στόχους και να τους κυνηγήσει με πάθος.

Είναι πολύ λογικό να έχουμε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, αφού ανάμεσα στα 18 και τα 19 χρόνια της ζωής μας ζούμε την πρώτη γενέθλια επιστροφή του καρμικού άξονα Βόρειου – Νότιου Δεσμού.

Όπως έχει αρχίσει να γίνεται γνωστό και έξω από τους αστρολογικούς κύκλους των ερευνητών ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός σχετίζονται με το πεπρωμένο μας, με την καταγωγή της ψυχής μας και την αποστολή μας ως όντα σε αυτόν τον πλανήτη.

Η πρώτη φορά που ένα άτομο θα βρεθεί με αυτά τα δύο σημαντικά συμπαντικά σημάδια να συμπίπτουν με την γενέθλια θέση τους στον χάρτη του είναι ανάμεσα στα 18 και τα 19 χρόνια.

Άρα έχει κάνει ήδη ένα ολόκληρο πέρασμα του ζωδιακού και γνωρίζει όλες τις μοιραίες και σημαντικές επιρροές που φέρνουν τα έξι ζεύγη Δεσμών (ΚριόςΖυγός, Ταύρος – Σκορπιός, Δίδυμοι – Τοξότης, Καρκίνος – Αιγόκερως, Λέων – Υδροχόος, ΠαρθένοςΙχθύες). Και άρα μπορεί πια ο νέος άνθρωπος, έχοντας εμπειρία από το τι σημαίνει κάθε τέτοιο μονοπάτι, να επιλέξει την μελλοντική του πορεία.

Στην ουσία αυτή η γενέθλια επιστροφή σηματοδοτεί μια νέα γέννηση.

Και είναι η στιγμή που μπορούμε να αποφασίσουμε να αλλάξουμε το κάρμα μας. Είναι κρίμα που δεν δίνεται στον νέο άνθρωπο η δυνατότητα να συλλογιστεί και να δει με ηρεμία το μέλλον του, αλλά και αυτό ακόμα το στοιχείο ορίζεται από το συλλογικό κάρμα μιας κοινωνίας.

Δηλαδή προβλέπεται ότι στον κόσμο μας έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο άνθρωπος ο οποίος είναι στο σκαλοπάτι των 18 ετών θα πρέπει με ταχύτητα και βιασύνη να πάρει τις αποφάσεις του, να ενστερνιστεί ένα μέλλον κάτω από πίεση, να κάνει τελικά και λάθος επιλογές, υποχωρώντας σε απαιτήσεις που θέτουν άλλοι για τον δρόμο που θα διαλέξει – γονείς, κοινωνία, οικονομικές συνθήκες συνήθως είναι πιο καθοριστικοί παράγοντες από τις επιθυμίες του καθενός μας σε αυτήν την κρίσιμη και τρυφερή ταυτόχρονα ηλικία.

Σε πιο εξελιγμένες αυτή τη στιγμή κοινωνίες από άποψη πνευματικής αφύπνισης ένα δώρο που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια προς το νεαρό άτομο το οποίο θα διαβεί την πύλη της πρώτης του γενέθλιας επιστροφής Δεσμών της Σελήνης είναι ένας ψυχολογικός αστρολογικός χάρτης.

Κάτι σαν βοήθημα για να δει ποια όπλα έχει στην κατοχή του, ποιες είναι οι φυσικές του κλίσεις και τα ταλέντα και ποια είναι τα αδύνατα σημεία στα οποία καλείται να δώσει μάχες.

Πρόκειται ουσιαστικά για έναν οδικό χάρτη του μέλλοντος, αλλά και του παρελθόντος, που η ανάγνωσή του επιτρέπει στον νέο άνθρωπο να συλλογιστεί κατ’ αρχάς επάνω στο βάθος της ψυχής του.

Και αυτή είναι η πρώτη αρχή για να αντιμετωπίσει και το μέλλον του.

Κανονικά τα 18 χρόνια δεν θα πρέπει να είναι σκαλοπάτι αποφάσεων, αλλά σκαλοπάτι αυτογνωσίας.

Όταν ως κοινωνία θα το έχουμε καταφέρει αυτό, τα επόμενα βήματά μας θα είναι πολύ πιο μετρημένα, σοφά, ήρεμα και τελικά θα μας φέρνουν πιο κοντά στην πραγματική φύση της ψυχής μας. Και τότε θα είμαστε και ελεύθεροι από καρμικές αγκυλώσεις.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 875 876 86 86 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
875 876 86 86 - από σταθερό 0,79€/1’ * και από κινητό 0,83€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ * και από κινητό 1,74€/1’ * *(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Ή ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by OroskoposTV
Κλήση 8758768686
error: Content is protected !!