Ο προσωπικός κυβερνήτης και το κάρμα


Κάθε ζώδιο ως γνωστόν έχει έναν πλανήτη κυβερνήτη, από τον οποίο παίρνει τα βασικά χαρακτηριστικά και δύο ακόμα πλανήτες που κυβερνούν το δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερό του.

Όμως στην ανάλυση του προσωπικού γενέθλιου αποτυπώματος ο προσωπικός κυβερνήτης δεν είναι αναγκαστικά ο κυβερνήτης – πλανήτης του ζωδίου στο οποίο ανήκει το υπό εξέταση άτομο.

Ο προσωπικός ή τελικός όπως λέγεται κυβερνήτης μπορεί να συμπίπτει με τον κυβερνήτη του ζωδίου, αλλά σε περίπτωση που διαφέρει έρχεται να αποκαλύψει κρυμμένες καρμικές υποχρεώσεις.

Ενώ σε ένα εξωτερικό επίπεδο για παράδειγμα ο άνθρωπος μπορεί να δείχνει σίγουρος για τον εαυτό του, διότι είναι Λέων, μπορεί ο τελικός προσωπικός κυβερνήτης να είναι η Σελήνη και να έχουμε πλήρη ανατροπή!

Ενδιαφέρουσες περιπτώσεις

Συνήθως έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τον τελικό κυβερνήτη όταν αυτός είναι σε εντελώς κόντρα ρόλο από τον κυβερνήτη του ζωδίου που ανήκει το άτομο. Όπως στο παράδειγμα που αναφέραμε, ένας Λέων που κανονικά ανήκει στην ηγεμονία του Ήλιου, αν έχει τελικό κυβερνήτη την Σελήνη θα μας δώσει μια προσωπικότητα που το κάρμα την συνδέει με την οικογένεια, με τις παραδόσεις, την μητέρα, τον εσωτερικό φόβο και μια κάποια τάση να χειρίζεται τους άλλους υπόγεια και όχι εμφανώς, όπως περιμένει κάποιος από έναν Λέοντα.

Επίσης πολύ ενδιαφέρον έχει ένας Αιγόκερως, που φυσικά ανήκει στον Κρόνο, να έχει τελικό κυβερνήτη τον Ουρανό που κυβερνά κανονικά τον Υδροχόο. Και αυτό γιατί οι δύο αυτοί πλανήτες είναι εντελώς ασυμβίβαστοι στις ενέργειες και τις ποιότητές τους.

Όταν δούμε μια τέτοια ένδειξη πρέπει να εξηγήσουμε ότι το άτομο που έχει αυτό το χαρακτηριστικό κινδυνεύει από νομικές περιπέτειες λόγω ενός κάρμα που τον συνδέει με ακραία επαναστατική λογική και αντικομφορμιστική συμπεριφορά.

Αντίθετα αν δούμε έναν Υδροχόο που έχει τελικό κυβερνήτη τον Κρόνο, ενώ θα περιμέναμε να έχουμε μια προσωπικότητα άνετη και με διάσπαση, έχουμε ένα άτομο που μπορεί να προσηκωθεί στους στόχους του και είναι εξαιρετικά αυστηρό με τους συνανθρώπους του.

Ο Πλούτωνας που θέλει προσοχή

Ο Πλούτωνας είναι κυβερνήτης του Σκορπιού. Αν όμως τον συναντήσουμε ως τελικό κυβερνήτη άλλου ζωδίου θέλει πολύ μεγάλη προσοχή, διότι δρα υπόγεια και δημιουργεί επικίνδυνες ψυχολογικές εντάσεις, που καλό είναι να αντιμετωπιστούν ακόμα και με την βοήθεια ενός έμπειρου αναλυτή – ψυχολόγου.

Ο Πλούτωνας όταν δρα υπόγεια μπορεί να υποσκάψει τα θεμέλια της ψυχής και να δημιουργήσει πολλά προβλήματα, όχι μόνον σε ερωτικά θέματα αλλά σε όλο το βάθος της ανθρώπινης ιδιοσυγκρασίας.Oroskopos.tv

Επιλέξτε μας κι εσείς! Γιατί εμείς μιλάμε με αποδείξεις! 14850 η πιο χαμηλή χρέωση της αγοράς!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Κάρμα και σέξ !

In category Καρμική Αστρολογία

Ποιος είναι ο ρόλος που παίζει το σεξ στην μεγάλη καρμική περιπέτεια; Δεν εννοούμε ...

Κάρμα και DNA

In category Καρμική Αστρολογία

Τι σχέση έχει το DNA με το Κάρμα; Το DNA είναι ο κώδικας της ζωής, το κάρμα είναι ο τρόπο ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2018, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
14850 - από σταθερό 0,79€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 0,76€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
9011 40 40 44 - από σταθερό 1,30€/1’ (με ΦΠΑ + Τέλος Συνδρομητών Σταθερής Τηλ/νίας) και από κινητό 1,58€/1’ (με ΦΠΑ και εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρομητών Κινητής Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ)
* Γραμμή παραπόνων: 2142148020, Mediatel Λ.Κηφισίας 125-127, 11524, Αθήνα
Powered by digital4u