Καρμικές Ενώσεις


Έχουμε ήδη αναλύσει τις σχέσεις που προσφέρουν καρμικά μαθήματα στα ζώδια που είναι οι Κλειδοκράτορες του Κάρμα.

Δηλαδή τα ζευγάρια που δημιουργούν μεγάλες εμπειρίες στους Παρθένους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες.

Βεβαίως και τα υπόλοιπα εννιά ζώδια έχουν συγκεκριμένους καρμικούς κραδασμούς με συγκεκριμένα ζώδια.Οι καρμικές ενώσεις δεν είναι πάντα υποχρεωτικό να είναι ερωτικές. Μπορεί το μεγάλο μάθημα της ζωής μας να το πάρουμε από το παιδί μας, τον πατέρα μας ή τον αδελφό μας.

Το ζήτημα είναι πως αυτές οι σχέσεις μας φαίνονται κάπως δεδομένες, δεν μπορεί να αλλάξει κανείς τον αδελφό του ή τη μητέρα του. Όταν όμως γνωρίζει έναν καινούριο άνθρωπο, υπάρχει η αίσθηση πως τα ζάρια της ζωής του καθενός πέφτουν άλλη μια φορά. Μια καινούρια ερωτική σχέση δίνει την εντύπωση μιας ανοιχτής πόρτας σε ένα καινούριο σύμπαν.

Αυτό είναι και σωστό και λάθος, ταυτόχρονα. Διότι όντως κάθε γνωριμία είναι και μια καινούρια κοσμική δυνατότητα.

Το ίδιο όμως είναι και ο πατέρας μας, τον οποίο τον διαλέγουμε…Η εντύπωση που έχουμε είναι πως είμαστε παιδιά κάποιων γονιών και αυτό είναι δεδομένο.Καθόλου δεδομένο δεν είναι. Εμείς επιλέγουμε ποιον γονιό θα έχουμε, ανάλογα με τις εμπειρίες που θέλουμε να λάβουμε.

Και αυτό σας διαβεβαιώνουμε πως ισχύει ακόμα και σε φαινομενικά πολύ δύσκολες σχέσεις οποιουδήποτε είδους, οικογενειακές, φιλικές, και – βέβαια – ερωτικές. Οι σχέσεις είναι προεπιλεγμένες. Τα αποτελέσματά τους είναι αυτά ακριβώς που θέλουμε να μελετήσουμε.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, οι καρμικές σχέσεις δεν είναι οι εύκολες και οι ταιριαστές. Δεν είναι οι αυτονόητες. Είναι αυτές που προσφέρουν προκλήσεις και προχωρούν τη συνειδητότητά μας με γρήγορο βήμα. Μπορούμε να φανταστούμε τις εύκολες σχέσεις, τις εντελώς ανέφελες και αρμονικές, σαν ένα χαλαρό και τεμπέλικο αυγουστιάτικο απόγευμα.

Είναι ένα καλό διάλειμμα, δεν αμφιβάλλει κανένας.

Οι καρμικές σχέσεις είναι αντίθετα εκείνες οι δύσκολες ημέρες στη δουλειά, που θέλουμε όσο τίποτα στον κόσμο να τελειώσουν μια ώρα αρχύτερα. Αλλά αυτές οι μέρες είναι παραγωγικές και γεμάτεςδράση.

Ένα άλλο παράδειγμα για να το καταλάβουμε, είναι το θέμα της εικόνας: οι εύκολες σχέσεις είναι σαν να βλέπουμε μια ταινία που μας χαλαρώνει και μας βοηθάει να ξεκουραστούμε. Οι καρμικές σχέσεις είναι σαν τα βίντεο παιχνίδια, όπου, όσο κι αν ξέρουμε πως δεν είναι παρά ένα παιχνίδι, νιώθουμε ένταση. Και αυξάνουμε και τα ανακλαστικά μας, ακόμα και αν απλά παίζουμε.

Η ζωή, ο έρωτας και όλη μας η συναισθηματική – αλλά και η υλική – ζωή, δεν είναι παρά ένα παιχνίδι, και βαθιά μέσα μας το ξέρουμε καλά. Ας δούμε λοιπόν τα υπόλοιπα καρμικά ζεύγη, με μια κάποια έμφαση στον ερωτικό τομέα, που είναι αυτός που προωθεί τη ζωή, μέσα από τη μεγάλη του δύναμη.

Κριός

Ο Κριός έχει πλήρως αναλυθεί, διότι και τα δύο του καρμικά ζώδια, ο Παρθένος και ο Σκορπιός, είναι Κλειδοκράτορες. Έχουν σαν νεαρό στη μέση τους τον Κριό και τον βοηθούν να καταλάβει τα δύσκολα μονοπάτια της ζωής. Ο παρθένος με περισσότερη ασφάλεια, ο Σκορπιός με περισσότερη ένταση.

Ταύρος

Για τους Ταύρους το πρώτο καρμικό τους ταίρι είναι ο Τοξότης. Ο ένας τρέχει (ο Τοξότης συνήθως), ο Ταύρος σταθερός, γήινος αλλά αυτό είναι που κρατάει ουσιαστικά και τη σχέση, γιατί ο ένας θα βάλει τη  σταθερότητά του, τη γήινη προσέγγιση των πραγμάτων και ο άλλος θα βάλει μέσα σε μία σχέση που θα μπορούσε να είναι πλήξη και ρουτίνα, όλον αυτό τον ενθουσιασμό και το μπρίο. Κι ας κυνηγάει λίγο ο Ταύρος.

Το άλλο καρμικό ταίρι για τον Ταύρο είναι ο Ζυγός. Μοιράζονται και τα δύο τον ίδιο κυβερνήτη, την Αφροδίτη, έχουνε κοινό και οι δύο την αγάπη για την καλή ζωή, όμως ο ένας είναι πολύ θεωρητικός (ο Ζυγός), και ο άλλος (ο Ταύρος) εστιάζει στις απολαύσεις των αισθήσεων και γενικώς σε ό,τι έχει να κάνει με πιο απτά πράγματα.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι αποτελούν καρμικό ζευγάρι με τον Αιγόκερω, που είναι πιο σοβαρός, πιο οργανωτικός σε κάποια πράγματα σε αντίθεση με το Δίδυμο που είναι αέρα και αέρα-πατέρα γενικότερα στη ζωή τους. Άρα έχουμε μια σχέση πάρα πολύ ταιριαστή γιατί συμπληρώνει ο ένας τον άλλο. Και με το Σκορπιό όμως οι Δίδυμοι μπορούνε να κάνουν μία σχέση που να κρατήσει μία ζωή. Μπορεί στην αρχή να μη βρίσκουν κοινά, στην πορεία όμως τα βρίσκουν.

Καρκίνος

Το ένα καρμικό ταίρι του Καρκίνου είναι ο.Ο Καρκίνος πιο πολύ της οικογένειας και του συναισθήματος, ενώ ο Υδροχόος λίγο πιο αποστασιοποιημένος συναισθηματικά, πιο ανεξάρτητος και ναι μεν μπορεί να κυνηγάει λίγο περισσότερο ο Καρκίνος, όμως τελικά καταφέρνουνε και οι δύο αυτό που λέμε μία μακρόχρονη σχέση ή ένα γάμο που μπορεί να κρατήσει μια ζωή.

Το δεύτερο καρμικό ταίρι είναι για τους Καρκίνους οι Τοξότες. Επίσης και εδώ οι Καρκίνοι κυνηγούν αλλά μπορούν να συγχωρούν τους Τοξότες για την διαδικασία αυτή στην οποία τους βάζουν.

Λέων

Το ένα καρμικό ζώδιο για τους Λέοντες είναι οι Αιγόκεροι, που είναι πιο οργανωτικοί, πιο μεθοδικοί και πιο ψύχραιμοι σε κάποια πράγματα, με τους Λέοντες από την άλλη να έρχονται με τη χαρά και το γέλιο τους δίνοντας αισιοδοξία στους Αιγόκερους.

Το δεύτερο καρμικό τους ταίρι είναι οι Ιχθύες. Το ένα κολυμπά στον κόσμο του συναισθήματος πιο πολύ, αλλά κι αυτό είναι απαραίτητο στοιχείο για ένα Λιοντάρι. Τους δείχνουνε τρυφερότητα και πράγματα που ίσως να μην τα βιώνουν πάρα πολύ έντονα.

Ζυγός

Το ένα καρμικό του ταίρι είναι ο Ταύρος με τον οποίο έχει την ίδια προσέγγιση αγάπης για την καλή ζωή, λόγω ίδιου κυβερνήτη (Αφροδίτης), αγάπη για τις τέχνες και πλούσια κοινωνική ζωή και οι δύο. Όμως ο ένας είναι πολύ θεωρητικός (ο Ζυγός), και ο άλλος (ο Ταύρος) εστιάζει στις απολαύσεις των αισθήσεων και γενικώς σε ό,τι έχει να κάνει με πιο απτά πράγματα.

Το άλλο καρμικό ταίρι των Ζυγών είναι οι Ιχθύες, που βέβαια εδώ μιλάμε για μια πιο ζόρικη σχέση, γιατί οι Ιχθύες είναι νερό άρα έχουνε πιο πολλές απαιτήσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, όμως υπάρχει μια καλή ισορροπία και μία καλή χημεία τελικά μεταξύ τους. Βάζει ο ένας το μυαλό και ο άλλος βάζει την καρδιά.

Τοξότης

Για τους Τοξότες το ένα καρμικό ζώδιο είναι ο Ταύρος. Ο ένας τρέχει (ο Τοξότης συνήθως), ο Ταύρος σταθερός, γήινος αλλά αυτό είναι που κρατάει ουσιαστικά και τη σχέση, γιατί ο ένας θα βάλει τη σταθερότητά του, τη γήινη προσέγγιση των πραγμάτων και ο άλλος θα βάλει μέσα σε μία σχέση που θα μπορούσε να είναι πλήξη και ρουτίνα, όλον αυτό τον ενθουσιασμό και το μπρίο. Κι ας κυνηγάει λίγο ο Ταύρος.

Το δεύτερο καρμικό ταίρι για τους Τοξότες είναι ο Καρκίνος. Οι Καρκίνοι κυνηγούν τους Τοξότες αλλά τελικά τους συγχωρούν.

Αιγόκερως

Για τους Αιγόκερους το ένα καρμικό τους ζευγάρι είναι οι Δίδυμοι. Ο Αιγόκερως πιο σοβαρός, πιο οργανωτικός σε κάποια πράγματα σε αντίθεση με το Δίδυμο που είναι αέρα και αέρα-πατέρα γενικότερα στη ζωή τους. Άρα έχουμε μια σχέση πάρα πολύ ταιριαστή γιατί συμπληρώνει ο ένας τον άλλο.

Το δεύτερο καρμικό ζευγάρι για τους Αιγόκερους είναι οι Λέοντες. Οι Αιγόκεροι είναι πιο οργανωτικοί, πιο μεθοδικοί και πιο ψύχραιμοι σε κάποια πράγματα, με τους Λέοντες από την άλλη να έρχονται με τη χαρά και το γέλιο τους δίνοντας αισιοδοξία στους Αιγόκερους.

Υδροχόος

Το ένα καρμικό του ταίρι είναι η Παρθένος. Μολονότι φαίνονται αταίριαστα, τελικά καταφέρνουν να ταιριάζουν, τουλάχιστον σε εγκεφαλικό επίπεδο οι Υδροχόοι με τους Παρθένους και γι΄αυτό παρατηρείται συχνά αυτός ο συνδυασμός σε παντρεμένα ζευγάρια.

Το άλλο καρμικό ζευγάρι του Υδροχόου είναι ο Καρκίνος, πιο πολύ της οικογένειας και του συναισθήματος, ενώ ο Υδροχόος λίγο πιο αποστασιοποιημένος συναισθηματικά, πιο ανεξάρτητος και ναι μεν μπορεί να κυνηγάει λίγο περισσότερο ο Καρκίνος, όμως τελικά καταφέρνουνε και οι δύο αυτό που λέμε μία μακρόχρονη σχέση ή ένα γάμο που μπορεί να κρατήσει μια ζωή.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα

Είδη καρμικών σχέσεων

In category Καρμική Αστρολογία

Πόσων ειδών σχέσεις δημιουργούμε μέσα στον αέναο κύκλο των ζωών; Όλες οι σχέσεις μ ...

Σελήνη: Ασημένιο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Είναι σχεδόν γνωστό ότι στην παρούσα φάση του Κάρμα το ορίζει η Σελήνη με τους Δεσμ ...

Ανάδρομο Κάρμα

In category Καρμική Αστρολογία

Οι πλανήτες εννοείται ότι έχουν σύνδεση με το κάρμα, αυτοί άλλωστε το παράγουν. Υπό ...

Συχνές ερωτήσεις για την νέα ζωή

In category Καρμική Αστρολογία

Το κάρμα έχει νόημα να εξετάζεται σε σχέση φυσικά με την θεωρία των προηγούμενων ζ ...

Μια συνταρακτική έρευνα

In category Καρμική Αστρολογία

Όσοι ασχολούνται με το κάρμα και την καρμική αστρολογία, Ασφαλώς γνωρίζουν την περ ...

Το κάρμα της Ανιδιοτέλειας

In category Καρμική Αστρολογία

Στην ανατολική παράδοση έχει εξελιχθεί ένα είδος γιόγκα, που ονομάζεται Κάρμα Γιό ...

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!