Τοξότης: Ο αισιόδοξος του Ζωδιακού


Σαν Τοξότες είστε λαμπεροί, αισιόδοξοι, ανοιχτόμυαλοι και φιλικοί, και σαν εραστές, είστε ακριβώς το ίδιο.

Ο Τοξότης είναι η επιτομή του «αυτό που βλέπεις είναι αυτό που παίρνεις», έτσι οι σύντροφοι σας μπορούν να είναι σίγουροι πως δεν τους περιμένουν εκπλήξεις όσο διατηρούν σχέση μαζί σας.

Από τη στιγμή που είστε εξωστρεφές ζώδιο, οι επιλογές του Τοξότη όσον αφορά τη συμβατότητα είναι πολλές, αλλά όλες οι σχέσεις σας απολαμβάνουν την έννοια του σεβασμού και της ανεκτικότητας.

Όταν σκέφτεστε να δημιουργήσετε μία σχέση, δεν ασχολείστε με την εμφάνιση, το στάτους ή την οικονομική κατάσταση του συντρόφου σας.

Ενώ αυτό που ψάχνετε σε ένα σύντροφο είναι καλή αίσθηση του χιούμορ, αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι ειλικρίνεια.

Καθώς εκτιμάτε ιδιαίτερα την ειλικρίνεια και την τιμιότητα περισσότερο από τα υπόλοιπα ζώδια, η συμβατότητά σας με τους άλλους εξαρτάται ιδιαίτερα από αυτό.

Σας διακρίνει η απόλυτη ειλικρίνεια, και περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους.

Το μοναδικό πρόβλημα με την ειλικρίνεια όμως, είναι πως μερικές φορές δεν είναι όμορφη. Ο Τοξότης ταιριάζει περισσότερο με ζώδια που μπορούν να δεχτούν την ωμή αλήθεια, και όχι με αυτούς που περιμένουν να προσθέτετε γλύκα στις λέξεις σας.

Αυτό που σας λείπει σε τακτ το έχετε σε διαχυτικότητα, καλό χιούμορ, αισιοδοξία και υπερβολή, και πολλοί έλκονται από εσάς μόνο και μόνο από την περιπέτεια που έχετε στο αίμα σας και από το πόσο όμορφα αισθάνονται όταν είστε μαζί τους.

Η ανάγκη σας για εξερεύνηση είναι τόσο ισχυρή που το μυθολογικό σας αρχέτυπο είναι ο εξερευνητής. Δεν παίρνετε τη ζωή –ή τον εαυτό σας –πολύ σοβαρά, και αυτό είναι που κάνει τον Τοξότη τόσο διασκεδαστικό.

Η συμβατότητα δεν είναι κάτι που σας απασχολεί ιδιαίτερα, καθώς πιστεύετε πως η αγάπη θα έρθει στο δρόμο σας όταν είναι έτοιμη και δεν είστε από τα άτομα που ψάχνουν για σχέση.

Αν και το περιπετειώδες πνεύμα σας είναι ελκυστικό, όμως, μπορεί να καταστρέψει μία σχέση.

Η ανάγκη σας για ελευθερία και ανεξαρτησία είναι τόσο μεγάλη που δεν βιάζεστε ιδιαίτερα να δεσμευτείτε.

Ίσως έχετε την κάθε πρόθεση να μείνετε με τον σύντροφό σας επ’ αόριστον, αλλά δεν θέλετε να υπογράψετε και συμβόλαιο. Μερικά ζώδια, όμως, το εκλαμβάνουν αυτό σαν εκκεντρικότητα ή επιφυλακτικότητα, έτσι οι σχέσεις με ζώδια που πάσχουν από κτητικότητα θα υποφέρουν.

Η διαρκής κίνηση είναι άλλο ένα χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς σας που μπορεί να είναι είτε θετικό είτε αρνητικό σε μία σχέση. Αν κάνετε σχέση με μία ανήσυχη ψυχή, θα ζήσετε μία ονειρική ζωή μαζί, ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο.

Η συμβατότητα του τοξότη με τον θαρραλέο Κριό ή τον ανεξάρτητο Υδροχόο, για παράδειγμα, είναι αρκετά υψηλή, αλλά με τα ζώδια της Γης, η ιδέα της μακροχρόνιας σχέσης δεν είναι και τόσο καλή, καθώς δεν μπορούν να ανεχτούν την μανία σας να ταξιδεύετε.

Όσον αφορά τα συναισθηματικά επίπεδα και την έκφραση των αισθημάτων σας, είστε ανοιχτοί, αλλά μερικές φορές υπάρχει έλλειψη συμπόνιας. Δεν έχετε χρόνο για κοινωνικές ευγένειες, και για ανθρώπους που βασίζονται μόνο στο συναίσθημα.

Το πιθανότερο είναι να ταρακουνήσετε κάποιον μέχρι να συνέλθει παρά να του συμπαρασταθείτε ή να του προσφέρετε έναν ώμο να κλάψει, πράγμα που σημαίνει πως μειώνεται η συμβατότητα με τα ευαίσθητα ζώδια.

Με τα ζώδια του Νερού, η συμβατότητα εξαρτάται από το κατά πόσο και οι δύο έχετε τη θέληση να συμβιβάσετε τις δύο πολύ διαφορετικές προσωπικότητές σας.

Η φύση σας είναι φιλοσοφικά ακραία, και είστε υποστηρικτής της ιδέες «ό,τι είναι να γίνει θα γίνει», αλλά υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε σαν άτομο για να βελτιώσετε τις πιθανότητες της συμβατότητά σας και να εξασφαλίσετε πως εσείς και ο σύντροφός σας θα είστε οι καλύτεροι φίλοι και οι πιο ταιριαστοί εραστές.Oroskopos.tv

Μιλήσε απευθείας με τους ειδικούς και ενημερώσου 901 600 3455 Αστρολογικές προβλέψεις από την κορυφαία ομάδα αστρολόγων!

Συνεντεύξεις

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο newsletter του Oroskopos.tv και μάθετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στα άστρα!

Oroskopos.tv
© Copyright 2024, All Rights Reserved, Oroskopos.tv - Επικοινωνία - Όροι Χρήσης
901 600 3455 από σταθερό 1,30€/1' και από κινητό 1,75€/1'**(ΜΕ ΦΠΑ + ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΘΕΡΗΣ Η ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛ/ΝΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΙΣΧΎΕΙ)
* Γραμμή παραπόνων: 2106085999, Planet Phones Αλέκου Παναγούλη 40, Νέα Ιωνία
Powered by OroskoposTV
Κλήση 9016003455
error: Content is protected !!